96

Анонимен

преди 2 години

трябва да си абсолютен пре дател и и -ди-от за да намесиш България в тази война .

95

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО ще ударят геей парада в софия иначе ще пусне от новите им ракети прочети за тях в момента ги пробват в украйна

94

А

преди 2 години

Може пък ние ,като не даваме тоя църния да даде някоя друг "стингър" или 'петър". В промоцията и един батальон църни ***.И пак ще ядем бой .

93

Анонимен

преди 2 години

Зенитно ракетен комплекс , и ситема за противовъвъшна отбрана C-300 , е мобилна .Две на брой .Едната е позиционирана да охранява АЕЦ Козлодуй .Те са дадени даром от бившия СССР.Американците и това не дадоха ..

92

Дзивко

преди 2 години

Не се впрягайте за нашите С300, ракетите са със изтекъл ресурс и даже са рискови за употреба, ей до тва доведе всичкото крадене от където може, то не са пътища, то не електронно правителство, ся ни пътища ни армия, всичко по джобовете

91

Анонимен

преди 2 години

само една ракета да падне в София ще срине великия бизнес на успелите ще прати на борса умните и кресливите ще излекува ковида и ще намали цените на жилищата

90

Сата НАТО

преди 2 години

ще се счита за недружелюбен акт,а в нашия случай -предаване системите на Украйна -за вземане на страна в конфликта т-е.участие във войната!? -----////------ В каква война? Война обявена няма. Това е специална операция, нали, според нападащата страна? Заклеймена от болшинството държави като агресия. Превалиращо мнозинство хора симпатизират на Украйна. Кое е недружелюбното? Недружелюбно е да не се подпомогне този, когото пребиват издевателски.

89

брех

преди 2 години

Защо им е помощ на тия пустиняци, нали почти са "победили"?!

88

Анонимен

преди 2 години

Защо иска, нали "побеждава навсякъде"?!

87

Сата НАТО

преди 2 години

Какво може да направи Путин на България - НИЩО. Ако можеше НЕЩО, щеше да го е направил, а не да плаща на пета колона местни оли го френи. С ракети ли ще удари? Натовска държава? Просто така, безадресно, заради две батареи С-300 ? Освен това, русофилите си противоречите. Ако С-300 могат да свършат някаква работа, значи би трябвало да ни защитят от руски ракети. А ако не, значи така или иначе са безполезни. Така че... всичко е само пушилка на петата колона. Путин е в партер.

86

не може да бъде!

преди 2 години

Силно съм изненадан,че в информацията не е отбелязано ,че системите С300 са дадени на България и Словакия с условия записано в договора,че страните получатели не могат да предават тези системи на трети/други страни.Ако това условие бъде нарушено ще се счита за недружелюбен акт,а в нашия случай -предаване системите на Украйна -за вземане на страна в конфликта т-е.участие във войната!?Моето лично мнение е ,че само един не-в.меняем би нарушил това условие!?

85

Не на неонацизма

преди 2 години

На украинските неофашисти можем да им дадем само един среден пръст.

84

Крум

преди 2 години

Нещо губя връзката ,ПВО Пейтриът или подобни срещу руската артилерия???

83

Анонимен

преди 2 години

Дойде чичо Том и наля масло в огъня - Дайте на Украйна боеприпаси ,те така действат САЩ - конфликти да има ,те да стоят отстрани

82

Китай каза :

преди 2 години

Оправяйте се,без мен !!! А,сега, накъде ?!

81

Анонимен

преди 2 години

Нито един загинал няма в театъра в Мариопул. Само една ранена жена! Нагли, лъжливи, отвратителни укри!

80

Сата НАТО

преди 2 години

Още ли не сте разбрали, че Просията може да нападне България само ако преди това успее да пречупи Украйна? Българсият интерес е да има Украйна и Просията да д по-далече. Просията в момента няма НИКАКВИ средства да нападне България. Ама никакви. Нула. Зеро.

79

Укрите винаги лъжат

преди 2 години

Защитниците на Змийския остров, които Украйна обяви за мъртви, са пленени живи от руските сили и освободени! Положиха оръжие, дадоха им руснаците вода и храна и по живо по здраво се прибраха вкъщи на топличко!

78

AC/DC

преди 2 години

Кире! Харвардско комунистче!Дай оръжие на УКРАЙНА, веднага!

77

малка грешка

преди 2 години

Журналята, преди да дрснете някоя статия, проверявайте си инфото! С -300 има няколко ПЪТИ по-голям обсег от патриотите!!! Всъщност цели три пъти ПО-ДАЛЕКООБХВАТНИ.Патриотите - стотина км., рашките с-300 - от 40 до 300 км. Другото е въвеждане в заблуждение на своите читатели. А Бг. няма аналог с който да защити своето небе и атомна централа! Ферщеен?