46

Менко Менков

преди 2 години

Тази доцентка защо си мисли, че трябва да четем Наказателния кодекс ? Той е за студентите, съдиите и прокурорите, а не за обикновените българи. Да попита Орлин Горанов дали ще има дузпи в играта или Бербатов вече е бил дузпата на Борислав Михайлов ! След като в България си има вече две БФС-та, си е съвсем нормално да има и двама Бойко Борисовци.

45

Хм

преди 2 години

Ами да арестували са го и ще се изненадат.Няма да открият нищо.Ясно и точно.

44

Мошеници

преди 2 години

За толкова години не видях на един комунист, социалист , БСПар изненадващо да обискират къщата ! Терористи!

43

Подло

преди 2 години

Комунистически стил компромат и терор без съд и присъда. Демокрацията е в опасност!!!

42

Вьзмутен

преди 2 години

Голяма излагация пред целият свят

41

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро.

40

Just Киро

преди 2 години

С толкова подмазване на властта, по всяко време, скоро очакваме да станете и професор, доц. Киселова. Все пак е добре да прецените в коя област на правото сте най-подготвена.

39

анонимен

преди 2 години

тази конституционалистка кога започна да разбира от наказателно право,че и от тактика на разследване. Това е като да идеш на очен лекар за ти извади апендикса.

38

Анонимен

преди 2 години

И да има нещо, вероятно вече не е толкова плашещо, иначе откъде този непукизъм с ръцете в дгобовете?

37

До доц. ГЕОРГИЕВ

преди 2 години

Ако направи завой към Раша, ще подпише края на полигическата си кариера (90% от народа)!!!!

36

адвокат Благоев, САК

преди 2 години

Задържането за 24 часа по ЗМВР не трябва да се прилага с цел наказание. Със задържаните трябва да се работи. Щом им се снемат сведения или се беседва с тях, трябва да бъдат незабавно освободени, защото се нарушава правото им на свободно придвижване. Ако им се повдигне обвинение, реда вече е по НПК. В конкретния случай това е грубо нарушение на законите на страната. Най-главното е че няма основания за арест. Касае се за стар случай по който вече е работено и няма опасност да се заличат следи

35

Анонимен

преди 2 години

На този за каквото и да му повдигнат обвинение, все ще е основателно

34

Анонимен

преди 2 години

Какво е плагиатствало онова момче от тази жена?! Ми таз по- неграмотна от Киро!

33

За пореден път

преди 2 години

четейки коментарите се убеждавам, че ако не друго ГЕРБ доведе до това фростите в България да станат и нагли. А по лошо от това фрост но за сметка на това нагъл няма. Също като вожда им. Бог да пази България.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако не прокуратурата то съдът че пусне ,все пак 12 г .заплатики

31

Анонимен

преди 2 години

И ти ни изненадваш с тоя *** коментар, а за външността въобще не ми се говори. Платени гербаджийски ***!

30

Анонимен

преди 2 години

Ами изпълниха предизборно обещание да хванат Борисов. Не са казали,че няма веднага след това да го пуснат. Мая къде беше? Тя в екстаз стенеше миналата година,,Бойко,Бойкоо,,

29

хеха

преди 2 години

Киро от гугъл ли ги учи тия похвати или е част от корупцията самия той, а ?

28

Анонимен

преди 2 години

Две неща будят недоумение или могат да разколебаят юристите, когато проследяват хода на събитията. Първото е, че първоначално беше оповестено, че става дума за престъпления, които са в компетентността на Европейската прокуратура - злоупотреба с евросредства. Прессъобщението от сайта на МВР беше свалено. Второто е, че не беше пуснат снощи веднага, когато е пристигнал адвокатът на господин Борисов" Не будаят недоумение, ако знаеш, че начело на милиционерите е Рашков - човека на куклата на ДС Радев

27

Анонимен

преди 2 години

Ефектът беше да види и без това разделеният български народ, Борисов с белезници. *** се като геренски бикове. И сега същия този български народ ще плати за делото което Борисов ще заведе в Страсбург. Заради тежката некадърност на Петков и комунистическия следовател Рашков!