465

Василев

преди 2 години

Прокуратурата е държавното обвинение! Арнаудова казва, че мафията си има държавата! Следователно мафията си има прокуратурата!!!!!!!!

464

Терминал 2

преди 2 години

Как? Както Мишо бирата ли? Или като Петър Христов?

463

Анонимен

преди 2 години

Ми ко чакаш е???Тея суполи що ги пускаш у вас без заповед на прокурор?!Ко дремиш и хленчиш???От понеделник да ги захващаш и докато не подадат оставка няма да ги оставяш!!!

462

Анонимен

преди 2 години

Стискам им палци !

461

БайХ

преди 2 години

Кирчо тръгна в стил Трюдо да убива муха с минохвъргачка! Единия извади военновременен закон за да разпръсне 200 граждани мирно разпускащи сауни, джакузита и батути пред парламента. Другия тръгна да арестува без обвинения и с разни комунистически похвати безкрайно далече от законовите. Но се натъкна да Бойко, дългогодишен професионалист в сферата. Гуд лак Кирчо, тук ти беше грешката.

460

Чашков

преди 2 години

Може! Ама няма! Кой ш'та рови после, и без туй си труп! Никой не ловува туууулууууупи, само ги мачкат.!.

459

Пич

преди 2 години

Баце лежа само 24 часа в ареста и вече опищя орталъка :) Какво да кажем за Иванчева и за хилядите други хора, които бяха тероризирани по далеч по-брутален начин? Свиквай, Бойко! Какъв може да е бъдещият ти живот ;)

458

Скръц

преди 2 години

Няма да те шитнат Боко. Няма на кой да оставят развалините от държавата след тях и го знаят

457

Избирател

преди 2 години

То ние те осъдихме .Чети какво мислят хората за твоето управление.Историята ще те помним.Тогава и каскета няма да го има .

456

Феро

преди 2 години

А по неговото управление колко хора биха в това положение арестувани. Битките на протестите тях как им беше.

455

1

преди 2 години

До Коко,защо беше,комуниста за винаги остава комунист,защото бивши комунисти,малко бременна жена няма.

454

Joro

преди 2 години

Не се притеснявай, гадно е само първия път, после ти става хубаво, ще разбереш - другият път ще пееш "Ах ти арест роден мой"А, между другото може да го обжалваш пред съда в тридневен срок. Да не го изпуснеш.

453

Вики

преди 2 години

Трудно ми е да преценя кой е по-голям престъпник-този или Гешев?Не зная какво си мислят за народното търпение, но трябва да знаят, че е на предела!

452

Мила

преди 2 години

Наглец! 36747

451

Коко

преди 2 години

Ти нали беше комунист, после мутра.....!А парите на народа къде са бе тикво?

450

Е,

преди 2 години

А дано!

449

Ад

преди 2 години

Как в цивилизована страна може да те тероризират и заплашват без съд и присъда . Явно е , че на Кирчо му се иска да има компромат срещу Бойко! Това е комунистически стил терор в който виновните крадци викат Дръжте невинния вНИМАНЕ дЕМОКРАЦИЯТА е в ОПАСНОСТ. Не може по форумите да крещите че ще убивате и това да е ОК.

448

анонимен

преди 2 години

Добре де, като обвиняват Борисов и Горанов в кражби ,тези огромни пари не могат да потънат в земята, те се движат по банков път и няма как да се скрият банковите транзакции. Черепа да каже по какъв начин е доставял тези 60-70 милиона . В министерството на финансите не са регистрирани внасяния на денкове , куфари или чували, а банковите влогове и транзакции няма как да останат анонимни. Чакаме обяснения.

447

Don't worry бе

преди 2 години

Ще ти направят паметник по-голям от самия тебе.

446

Анонимен

преди 2 години

убббийте го тая мутра, другите мутригени и платените журналисти ще се изпокрият по трънките