251

Анонимен

преди 2 години

Толкова глупав министър председател България не е имала в цялата си история!!!!

250

Браво на Бойко!

преди 2 години

Браво на Бойко! В своята злоба - Петков и Чашков искат да вкарат Бойко в затвора без доказателства, ама няма да го сторят. Прокуратурата съобщи, че ще бъде поискано обяснение от изпълнителната власт за безобразните сигнали...

249

Стиви

преди 2 години

Кире в Харвард не ти ли казаха?Който сее ветрове какво ще жъне?

248

някой с мозък

преди 2 години

колко трябва да си *** за да поддържаш герП след толкова години явна неграмотност и измами.

247

Теория

преди 2 години

Радев е подхлъзнал Киро - накарал го е по някакъв начин да задейства този така гениален план, за да може като се провали и да е аут Кирето. Малко отвлечена теория, но Радев не се кефи на Киро и иска да го разкара.

246

Анонимен

преди 2 години

Що ли имам чеството,че зеления фърчоплан,нааза кънките на Киро Т.пта Бойко да се върне на бял кон

245

Анонимен

преди 2 години

Пуснаха го без повдигнатото обвинение значи нямат доказателства?

244

Байрактаров

преди 2 години

В журналистическата си кариера съм отразявал какви ли не абсурди, но това, което се случи през последните две вечери ме порази! По всичко личи, че просто Киро е притиснат от нещо, което го е подтикнало към безумни действия! Не мога да си обясня с какъв акъл се е самопредложил за свидетел, за да организира ареста на Борисов, Горанов и Севда Арнаудова!

243

Явор Дачков

преди 2 години

Това беше пиар акция на Кирил и Асен. След провала е редно да подадат оставка, а това е един от многото поводи. Истината е, че България никога не е била управлявана от толкова некадърни и некомпетенти хора с амбиция за грабежи на дребно (изкупуване на зърно, батерии и т.н.) и най-вече пълно подчинение на американския дневен ред.Оставка!

242

Анонимен

преди 2 години

Путин спря корона вируса, Бойко спря войната. Мухахахахаха

241

Хаха

преди 2 години

Просто Киро се оказа едно просто момче.

240

Абе Киро

преди 2 години

Киро толкова ли е ***, или някой си му казва какво да прави, а наш Киро просто седи, слуша и изпълнява, без да мисли особено? Харвардският лигльо не се ли предполагаше, че е умен и кадърен? Май пак ще се ходи на избори, некомпетентното правителство няма да изкара дълго.

239

Аматьори

преди 2 години

В СГП МВР не е направило предложение за повдигане на обвинение към задържаните. Според представените материали в прокуратурата от МВР няма доказателства за привличане като обвиняеми задържаните лица. Разследващите действия са извършвани от некомпетентни лица според НПК! Тези действия трябва да бъдат извършвани от следовател, а не от разследващ полицай.

238

Анонимен

преди 2 години

Брате Сретен Йосич , твой ред е да действаш !

237

ПП

преди 2 години

Те са толкова некадърни, че дори когато правят компромат, пак се провалят.

236

Анонимен

преди 2 години

Киро по повод даването на оръжие заяви, че от сутрин до вечер четял глупости във фейса, нямало да се дава оръжие. Тоя за читател ли го избираха......май за минпред беше? Що не работи, а седи по цел ден глупости да чете? После ги и върши.

235

Подмяната

преди 2 години

Никой друг не е над закона, само Просто Киро.

234

Оставка, Кире

преди 2 години

На брифинг Прокуратурата заяви, че е уведомена с факс от МВР. Досъдебното производство е образувано по неотложност. Кирил Петков бил свидетел, като разказал за срещата си с Кьовеши на която пък разказал за Васил Божков и медийните му изяви. Васил Божков не е разпитан по делото.

233

Анонимен

преди 2 години

Не е лесно да си ***. Комунистите са хванали здраво, Киро просто за яката на палтенцето му и си го премятат, както си искат. Горкият, изпълнява всичко, каквото му кажат. Безпрецедентен премиер, наистина.

232

Оставка, Кире

преди 2 години

Няма никакви доказателства за изнудване, секретни материали по делото няма. Срещу Борисов не е повдигнато обвинение. Купища процесуални нарушения са направени. Премиерът Кирил Петков е привикал вчера в кабинета си разследващи полицаи и им е давал указания какво да правят, което е абсолютно недопустимо по закон! В кабинета са били Рашков и Асен Василев. Намесил е името на Кьовеши недопустимо, като е казал, че всичко се върши по нейно разпореждане. Задържането е направено от некомпетентен орган разследващ полицай.