Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С викове "Бойко, Бойко" симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха лидера си Бойко Борисов, който беше освободен от ареста.

Още по темата
Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и бившата шефка на пресцентъра на МС Севделина Арнаудова бяха задържани снощи и прекараха нощта в ареста.

Благодаря ви много, каза лидерът на ГЕРБ, който беше обграден от привърженици и депутати на партията. Борисов се здрависа с някои от тях.

Притеснявам се, че следващият път може да ме убият, заяви още той и разказа за ареста.

Върнаха ни в комунизма, вечеряме с децата, влизат. След като разтършуваха всичко, децата, къде спят, кошчетата, установиха, че няма нищо и аз мислех, че си тръгват и те с цялото неудобство викат - трябва да ви задържим, разказа Борисов минути след излизането си от ареста.

Разпити не е имало, стана ясно от думите на бившия премиер. Това каза и пиарката му Арнаудова, след като също излезе от ареста. По думите й претърсването продължило до три през нощта. Били намерени и иззети рекламни материали и тефтер с името на Борисов.

В понеделник ще депозираме жалба за извършено длъжностно престъпление от министър-председателя Кирил Петков, заяви по-рано адвокат Менко Менков. Менков коментира още, че е абсолютен произвол образуването на досъдебното производство.

Адвокатът обяви, че ще пусне жалба в прокуратурата. 

През деня той каза, че не са му предоставени никакви материали по делото и че никой не го държи в течение.

"Никакви разпити не е имало. Нищо не се прави с тях. Стоят на наровете", коментира Менков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase