11

Mногознайко

преди 2 години

И при нас таван. Кога? Предприятията не издържат, домакинствата също. Борсите да се махнат, това са инструменти за допълнително надуване на цените.

10

В.

преди 2 години

Борса на тока, борса на природния газ, борса за метали, борса за емисии..Все инструменти на колонизацията. Утре ще направят интерконектори за водата и ще направят борса за вода. Не вярвате ли? Само преди 50 години в цяла Европа обществените монополи бяха държавни.

9

Анонимен

преди 2 години

Ние плащаме за ток около 20стотинки без значение на потреблението, а те на бедните които ползват до 100 киловата (хладилник телевизор и няколко крушки) ще плащат 24стотинки. А вероятно тези с потребление над 300 киловата ще плащат пазарната цена +пренос. Така, че да натискам нашите да не ни бутат цените, че иначе много ще поскъпна отоплението на домашните басейни.

8

хах

преди 2 години

хах тея смешните , кога ще ни стигнат наз тука тавани за тези неща нямааа , защото сме богатиии !! Аз и тая година имах 4 печки и 3 климатика ама само на картинка !!!!

7

ЕС

преди 2 години

За средностатистическия германец увеличенията в цените на енергоносителите са лоши но предвид по високите доходи в номинално изражение са постижими. За източноевропейците става на въпрос за невъзможност за о оцеляване.

6

Анонимен

преди 2 години

България не е държава на българите! България дори не е мащеха на българите! България е ОПГ, мафия, която се забавлява, гаврейки се с българите!

5

пазарна икономика

преди 2 години

Нали са нучили че ако направиш така - държавата се разорява?

4

Анонимен

преди 2 години

Защо слагате минуси на истините бе овце ? Нима предпочитате мазохизъм като бит и култура пред демокрация и свобода ? Стадо от овце се развъжда на територия България !

3

Българското

преди 2 години

Правителство , няма време за такива решения , сега на дневен ред е кой ,как и за каво да арестуване, а хората да се спасяват по единично

2

Анонимен

преди 2 години

В Испания от десетилетия има таван на всички стоки, така политиците защитават народите си, надхвърлилите тези цени получават космически глоби и затова няма и спекулация !

1

Анонимен

преди 2 години

Това в България няма да се случи. 75% от депутатите имат пряка връзка с енергоносители и продават ток.