137

Bogito

преди 2 години

Тия са толкова ***, ще върнат Борисов на бял кон. Наистина не мислих, че са толкова ***...... явно съм заблуден. ГЕРБ ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ, заради тъпия Кирчо и тъпия Рашков.

136

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

135

истината

преди 2 години

никого няма да осъдят това е параван мафията държи здраво власта единствено което ще стане ще има реформа и смяна на лица при грабежи на държавни пари

134

Човек с чувства

преди 2 години

Човек който е НЕПРИЯТНА КОМПАНИЯ, така е защото ОТ НЯКЪДЕ са му повлияли много сериозно и силно !

133

Анонимен

преди 2 години

Ква показност бе платени плямпачи, нито белезници нито нищо, Иванчева я държаха 7 часа като панаирна мечка в центъра на София, по апартаменти влизаха с шутове, нешо такова да сте видяли вчера?

132

Анонимен

преди 2 години

Гербавите днес осъзнаха, че за тях няма утре.

131

абеее

преди 2 години

Къде са скрити милиционерите у туй МВР?Поне един да имаше с униформа за снимките...

130

Петък

преди 2 години

И какво трябва да правим? Да викаме браво браво браво? Какво не съм фен на никаква политическа партия, за новите казвам ууууу. Не е този начина на показност. И на вас ще ви намерят цаката, даже за елементарни неща. Само чакаме.

129

До 142

преди 2 години

Силно се надявам да след поне 15-ина години

128

Петс

преди 2 години

Кога ще е видеото от освобождаването му?

127

Анонимен

преди 2 години

Боко в ареста, Бербатов прецака Перукан, Путин,Китайците и Шейховете гавRят Вашингтон,Лондон и Брюксел,като леко по леко променят световния ред. Изглежда все още има надежда за този свят

126

Анонимен

преди 2 години

Хора, не вярвайте! Сценката приключи! Край на шоуто! Борисов го пускат, защото няма предявено обвинение! Отново шамар за Кирето!

125

Според мен

преди 2 години

Рашков просто е искал компания за по чашка и е намерил начин да извика Боци. Ако му звънне, онзи няма и да го отрази. А така - арестче, какафония и ей го - Боци при Рашката. Хитрец е дъртият комунист.

124

Не се действа така

преди 2 години

Е , ако това задържане не показва как действа комунистическата шайка , която сега е на власт - ако не си удобен полицейски тормоз . Мисля , че демокрацията е застрашена ! Радев и Кирчо да си ходят! Освободете Борисов- не ви е виновен за всички грехове на света!

123

Винету

преди 2 години

Крият му лицето щото тоя не е Бойко!Не вярвам аз че е Бойко!На Бойко портрета допреди месеци висеше от стените навсякъде!Бойко не се крие!)))

122

Маг Минчо

преди 2 години

Не започва ли да ви гложди съмнение? Да оставим войната и нещата, които са международни проблеми.Замисляте ли се, че Властта въобще не се вълнува от НАС. Управляващите се държат, сякаш не им пука.Ток,газ,цени,ареста на Борисов станаха СТАТУКВО на ежедневието, а между другото се изтегли още 7,5 млрд дълг? Миналата година НЯКЪДЕ се похарчиха около 9 млрд!? И Брюксел върна плана за възстановяване.. Ами ако утре сами поискат вот на недоверие и си го гласуват, а после ни помахат за здраве???

121

Анонимен

преди 2 години

Абе иванчева за 10000лв й туриха пранги на центъра на София да я гледат кат такова, тия герберасти какво се оплакват сега? Даже тънко минаха!

120

Cucurbita

преди 2 години

От видеото се вижда,че е дошъл на инспекция в МВР... Ако това е арест,то ненапразно Европа се заела със случая,тези са пълна пародия.

119

:)

преди 2 години

Що му криете на тоя крадец и наглец лицето ве...дайте младите да видим, как НЕ трябва да изглежда един министър в днешно време...

118

Анонимен

преди 2 години

Добре ли е бе дебееел?!?!?