41

Анонимен

преди 2 години

Бе, то и аз очаквам увеличение на заплатата ама нема!

40

Анонимен

преди 2 години

Утре в 10:30 на протест против войната! Нека не разрешаваме на байдън да заличи милиони!

39

Анонимен

преди 2 години

Да ги сложат в групата на съседите. То ние затваряхме глави до умопомрачение а сега сто пъти ни връщат плана завъзстановяване. Как си го мислят те хоп и влазяме. Америка и Европа са хитри лъжци и интриганти. Номинирали го за медал много жалко...

38

Анонимен

преди 2 години

А преди да говори бърше ли си нослето от белото, че на няколко пъти го снимат с холивудска хрема?

37

Анонимен

преди 2 години

Нещо друго не очаква ли?

36

ааа

преди 2 години

Защо, за да има трета световна война????

35

Киро

преди 2 години

Рехави са тук коментарите .Няма как и ...я в п..а и душата в рая нали?

34

Иван

преди 2 години

Е това и трябва на Европа .Подкрепям Зеленски за ЕС със две ръце .

33

Ха!!!!!

преди 2 години

Зеленски опитва отново изнудване , но този път на ЕС. Дано ЕС не се му се върже, че ще бъде разбит. Нямам нищо против Украйна да влезе в ЕС, но не и в състоянието в което е до сега. Иначе просто ще стане удобен плацдарм на Русия за свободен достъп до ЕС . Също и на руските и украински мафии и олигархии.

32

Ес създава

преди 2 години

Франкенщайн. Много гроззно

31

Анонимен

преди 2 години

До пич. Е ми така е Б.Б. слуша лоши съветници нямащи нищо общо със законите на ЕС, Фондове, Банки, Върховенството на Закона, Не направи Лустрация. И на всички ни дойде в много това безвремие

30

фермер

преди 2 години

Решението е. Спрели войната Русия, изтегли ли се от Украина. Възстановяването и ще става бързо. Ще се изсипват милиарди ?. Милиони напуснали Украйна ще се върнат както и от ЕС специалисти, фирми, концесионери от Германия, Франция.

29

Пич

преди 2 години

Събудих се тази сутрин с желание да чуя сутрешния блок на Зельо, пък той Баце бил арестуван?

28

Анонимен

преди 2 години

Изключително нагъл и неприятен тип.

27

Румен

преди 2 години

Диана много съветска и българска Соц пропаганда си чела. При Соца. Не бяхме свободни да избираме професия работа. Нямаш право на Собствено производство да продаваш продукти , услуга. Сега благодарение на свободното пътуване , учиш, продаваш купуваш , работиш в ЕС. България е в Европа от времето преди и след Османското присъствие в половината част на България.

26

Анонимен

преди 2 години

и като начало усрулата му подарила крив макарон - да тренира

25

Диана

преди 2 години

Нищо не печели Зеленски, влизайки в ЕС и губейки Русия! - Украйна ще се превърне от лидер в парий..Украйна не може да избяга от отговорностите си за краха на социализма, същите л.ай.на ще са и в ЕС..Според мен, след такова агресивно поведение, едва ли ЕС ще ги приеме - Европа ни жигоса и отхвърли от света 100 години, а дори и сега е достатъчно негативна към нас защото сме се борили за свободата си, та ще приеме Украйна, която беше техен враг номер 1...Зелето има да сънува още сънища, явно..

24

Шаши

преди 2 години

Зеленски само реве и иска помощи. Ако го приемат докато има военна операция в Украйна, това означава НАТО и източния блок да се започнат. Тези от ЕС са изкуфясали.

23

Па

преди 2 години

Да го вземат тоя на пряко управление във феодалната организация, докато приключи войната. Кво н толкова... Само да си плати членския внос за първите 5 години, че да му се пази мястото.

22

333

преди 2 години

Да бе,вярвай си ти в небесни краставици. Подкокоросаха те дже...нд...ърите, и сега сам ще сърбаш попарата.