164

Анонимен

преди 2 години

Бъдещият премиер на държавата!Колкото по-скоро толкова по-добре.Нато не ни трябва,а войната в Украйна само го доказа.Нато не може да те опази ако си слаб!

163

богът на войната

преди 2 години

До рилона това артилерисче му хареса дъражвната софра.нареди децата си на мазни добре платени службици в енергетиката и сега вместо пенсия иска в парламента още да *** и дреме на мекия стол.Ходом марш на пенсия!

162

копейкин2

преди 2 години

Какъв 60kлyк се оказа тази кремълска гнида!!!

161

Анонимен

преди 2 години

Фурнаджийска лопата. Всякак може.

160

Анонимен

преди 2 години

Този е поредното путиново пале от котолото на резидента.

159

Анонимен

преди 2 години

ахаха не Радев, а Янев бил куклата на Путин.

158

Анонимен

преди 2 години

Обезпокоително, че българското общество научава не от правителството, а от чужди медии какво се иска от България във връзка с конфликта Украйна Русия.

157

До 159 Българин

преди 2 години

Какви руски интереси защитава като не праща нашите С-300 в Украйна?Ясно Путин Лавров и говорителка на Кремъл заявиха че територии и колони с военна техника за Украйна ще бъдат подлагани на ракетен обстрел.Какво ще кажеш велики Българино ако български войници и офицери транспортиращи техниката бъдат убити?Ние не сме в война за да бъдат убивани български офицери и войници.В ООН на служителите беше забранено да наричат ставащото в Украйна"война".В Ирак беше Операция "Пустинна буря" в Сърбия Опера..

156

Димчо Дебелия

преди 2 години

Янев, до преди да прочета статията те харесвах. Ама и ти си една ***.

155

митко

преди 2 години

30 години чакаме справедливост,съд и присъди.България е единствената страна в света без вкаран в затвора висш политик или олигарх.Адмирации за ареста на Боко Тиквата.Само че трябваше да го държат както Иванчева окован с белезници часове наред.Още веднъж адмирации за правителството.Мястото на банкянската тиква е в затвора.

154

5-ко

преди 2 години

А Камен Костадинов кога ще бъде закопчан?! Бившият депутат от ДПС е най корумпираната фигура, замесена в стотици измами и злоупотреби с държавни пари! Той е лицето на политическата мафия в България!

153

рило

преди 2 години

Затова ли борисов беше добраномерен към янев, явно и двамата са кученца на путин!

152

Зозо

преди 2 години

До Анонимен.......Гърция има в пъти повече съветски и руски ракети от нас, но твърдо заяви, че не дава нищо.......... ........... Да ама на Гърция й трябват срещу Турция, г-н Руски.....

151

rnad

преди 2 години

Малко срам този човек няма ли, до вчера наричаше случващото се военна операция, май наистина е агент на путин

150

До Зозо

преди 2 години

Може за тебе да е голям, черен брат. От един клон са ви свалили. Ама на мен не е.

149

преди 2 години

Някой държави са велики, защото имат закони и се спазват. Докажете, че България е такава

148

До Българин

преди 2 години

Тва са всички путинофили! ЛИЦЕМЕРИ!!! Уж харесват раша а си стоят в Европа. Ей такива никой не уважава! Безпринципни лъжци и нагаждачи!

147

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, таман по новините даваха от Ново село. Вече е тук големият черен брат :))))))))))) Поне 2,10м. е :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

146

До ХХХ

преди 2 години

Германия праща засега само малки въоръжения останали от ГДР от 70-те , 80-те години. Толкова са стари и опасни нещата, че германските екипи ги задължават да се обличат с предпазно облекво, да не гръмне нещо непредизвикано. Да ги изпратят в Украйна е по-евтино отколкото да ги утилизират - бизнес, нищо лично.

145

Анонимен

преди 2 години

Също мисля че отклоняват вниманието и мисля че ПП са некомпетентни. Виждам ги че имат добри замисли но изпълнението им е пълна издънка