23

читател

преди 2 години

До 32 Pуска ***.

22

????

преди 2 години

Да се сърди бабата на украинеца Зеленски. Тази трагедия можеше да се избегне, без жертви, разрушения, бежанци и загуба на теритирии. Друго Зеленски не постигна! Освен че ще получи Нобелова награда за мир от кукловодите си.

21

ууу

преди 2 години

До Solar PowerТова, което си написал не го отричам. Пазарлъците за които писах са били за териториални претенции - чак до Казахстан и Кавказ И нагоре към Москва. Северомакедонска история, или като сръбски шовинизъм, както искаш го наречи.

20

Solar Power

преди 2 години

До ууу: И теб да те тъпчат 200 години и ти ще бъдеш против руснаците :) Запитай се сега къде са прабългарите в Русия ... колко милиона разсели Сталин и изби и ще разбереш защо украинците не обичат руснаците.

19

Анонимен

преди 2 години

Горките старци! Така ли трябва да прекарат последните си дни? Путин е изверг.

18

Анонимен

преди 2 години

Хубаво есе.

17

ууу

преди 2 години

До Анонимен Като хлапе някъде около 68-*** бях чел една книжка - Под знамето на партията. Авторът беше бивш емигрант в СССР. Лично е видял как през 41-ва пионерчета са носили цветя на пленени ранени немски войници в някаква болница в Одеса. Чудех се как е възможно това. Затова и я помня книжката. А от 8 години вече не се чудя. И особено след като преди два дни прочетох как Радата през 17-23 г. е правела пазарлъци и с Германия, и с Полша зад гърба на Русия. Винаги са били антируски настроени.

16

Фалшива новина

преди 2 години

Дали има нещо вярно в новината?

15

Lan

преди 2 години

Нещо нашият журналист в училище е проспал уроците за времената ...нищо не се разбира.

14

123456

преди 2 години

Аз също не бих оставила дома си, ако се наложи нещо подобно! Как се напуска дом? И къде ще отидем? Трябва да се отстоява Родината, а не да се предава, както сега направиха укрите! Защо я изоставиха държавата на неонацистите?

13

хахахаааа...

преди 2 години

До Анонимен 1мечтите са безплатни.....

12

Спрете се

преди 2 години

Нацистка пропаганда.

11

Анонимен

преди 2 години

Да бе, вярно старците нямат сила да се спсяват, но после ще обвинят руснаците в техният разстрел. Защо, Украинска гражданска отбрана и армия не ги изнесе от блоковете в метрото? Да, да , ясно е като бял ден.

10

Анонимен

преди 2 години

Един и същ шаблон на пропаганда статия след статия. Пробиха дупки в главите на хората, а интербригадите дето трябваше да громят Русия намаляват и намаляват. И каква е ползата и защо го правят?Мисля, че просто друго не могат, и карат по инерция. Новите икономически реалности, ще свият парите за този тип дейност. Много скоро.

9

Анонимен

преди 2 години

Да организират протест и да искат зеленески да се предаде.

8

До Роза

преди 2 години

Въобще не е патриотизъм. Възрастните просто им е все едно какво ще става. Още помня 80 годишния ми дядо, който по време на земетресението във Вранча не искаше да излезе от апартамента, при положение, че целия блок щеше да се изпопретъпче да бяга по стълбите. Възрастния знае, че идва края му и е по-смирен. Всичко друго - патриотизъм и прочее са глупости. При Бог, нации няма. Има само души на бивши хора.

7

Роза

преди 2 години

Дълбок поклон на тези старци,решили да останат докрай на родната земя!Ето това е патриотизъм-тих,смирен,без излишна показност!

6

и аз гледах

преди 2 години

много клипове ....но това беше за короната в който ни убеждаваха , че тя е смъртоносна !!и сега пропагандата е подобна. украинците ...света вода ненапита особено управляващите .

5

Анонимен

преди 2 години

Никой не гони украинците от земята им. Руснаците си казаха исканията, отсреща само шикалкавения и лъготене. Но рано или късно на Байдън ще му се наложи да преговаря. Дали чрез Зеленски или чрез друг аватар, това предстои да видим.

4

Анонимен

преди 2 години

тя като е била окупацията с хитлер е била 4.5 годишна .....пропагандата е в ход