159

Э

преди 2 години

Да си приберат войските и тогава да преговарят за репарации

158

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Бензино-Газ-станция с ракети. Бензинджиите - кухари, без грам идея за реалността. Собственикът й се чуди как да излезе от блатото, в което сам се натресе. Съвет - да постъпи като кумира си Гитлер - 9мм в слепоочието.

157

Мен

преди 2 години

Чакат си оръжията....

156

Алекс

преди 2 години

Руските кратуни са чугунени.В тях мисъл не вирее.Вече ядоха дървото в Афганистан и сега пак от същото.

155

Ани

преди 2 години

От 1917 год.Русия промиват мозъците на човечеството,че е ,,велика, могъща" държава ( да имаш огромна територия,не означава,че си могъща държава) когато икономиката ти е слаба.Победата и във Втората световна война е просто добър шанс и този шанс с превръща в огромна пропагандна машина на Кремал.Живота обаче показа истината--СССР се сгромоляса със страшна сила,сега виждаме ,,великата" Русия в Украйна. Легендите за могъщата Русия е само в главите на Кремъл.А стига вече с лъжите

154

Случаен минувач

преди 2 години

Путин говори пред около 200 000 души, събрали се на стадион "Лужники" този следобед. Гледах го по 123 канал на А1. След речта на Путин имаше изпълнения на военен хор. Тълпата показа небивал ентусиазъм, през цялото време махаха с флагчетата на Русия. И ревяха в екстаз. Явно хората там са убедени, че водят справедлива война.

153

Ех ама

преди 2 години

Руската армия е агресор, Украйна си защитава дома. Какво очаква КГБ агента, да се предадат ли. С КГБ не се проговаря, това го знае всяко хлапе.

152

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е Русия. Руските окупационни войски са окупатори на територията на Украйна.

151

A

преди 2 години

Я се гръмни!

150

Куку

преди 2 години

Не се оправдавай с Киев а погледни,че си затънал в Лай...та

149

До Анонимен 176

преди 2 години

Коя цяла България е с убиеца Путин? Само *** и платените са с него

148

Анонимен

преди 2 години

До еврохакерчетата дето си цъкат сами минуси и плюсове а спрете се малко бе издавате се вече.Не разбрахте ли, че сте малко цяла България е с Русия.Ще се смени властта и помислете как ще се спасявате от тука.

147

До Пак по опорката?

преди 2 години

Еми измислен е! Кой е провел проучването? Някой "независим" руски сайт или агенция? Фейк

146

Малко му остава

преди 2 години

на Мариупол. Интерфакс: "В Мариупол части на Донецката народна република, с подкрепата на руските въоръжени сили, затягат обкръжението и се бият срещу националисти в центъра на града, каза говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков".

145

Ходете си

преди 2 години

руски фашисти

144

Закривай

преди 2 години

окрайна!

143

Пореден фейк

преди 2 години

До Мариупол: Поредният фейк на наглият лъжец тук. Има някоя и друга пострадала сграда в Мариупол но това е неизбежно - силоваците стрелят от апартаментите. А руските войски са евакуирали хиляди. По руската телевизия местни жители разказваха, че украинските силоваци са ги накарали да слязат в мазите на блоковете, а те са се настанили в апартаментите им за да стрелят оттам.

142

Ми, путин

преди 2 години

..ти какво друго очакваш?!??? Да се предадат без бой ли?! Не си познал!!! От глупав по- глупав!!

141

Мариупол

преди 2 години

...е изравнен със земята почти. Ако същото направи с Одеса или Киев? Ще настане Армагедон!

140

Стига глупости

преди 2 години

До Кронин: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш? Пий си ракията, ако не харесваш водка и пиши за нещо друго. Коя е водещата новина днес? Арестуваха бат'Бойко - същият, който построи за Сърбия тръбопровод за руски газ с два милиарда евро заем от Саудитска Арабия. Ето ти новина. А русофобското тролване е постоянна задача.