128

Анонимен

преди 2 години

Колко руски дипломати има в България и колко български в Русия? Защо бройката не е еднаква?

127

Поредна глупост

преди 2 години

И сигурно това се прави в чест на американският гост. Да покажем колко сме верни и наведени. Естествено и Русия ще изгони 10 наши дипломанти. А като дойде и курортният сезон ще имаме повод да се замислим дали си е струвало.

126

До 11 ти не подред

преди 2 години

Не моето момче ние няма да стоим на тъмно. Някакъв друг тъпизъм имаш ли да казваш?

125

Владо

преди 2 години

Браво. Военнопрестъпници и техните послушковци не ни трябват тук. А, тая Митрофонова вместо да яде за пореден път това, каквото не е за ядене, да беше изразила поне веднъж съпричастност към украинските бегълци - жени и деца! Все пак се води и тя жена ... но, чакай нормалност от безсърдечната фашизоидна путинска клика.

124

Анонимен

преди 2 години

Отговорът е ясен - 10 български дипломати ще бъдат изгонени от Русия. Дали имаме достатъчно дипломати, които да ги заместят? Русия е ясно, че има, но ние?!

123

Анонимен

преди 2 години

Забавно ми е как някои персонифицират политическите събития. Повярвайте ми, че ако Путин утре пукне нищо няма да се промени - ще дойде друг. Зад големи политически решения стоят големи клики със сериозни интереси. Тези, които виждаме никога не са тези, които дърпат конците.

122

mwuf

преди 2 години

Преди малко съобщиха че путин е приет в психиатрия.

121

11

преди 2 години

Брееей, че те останаха ли дипломати? Не е добра политика това. После ще се чудите що стоите на тъмно и нямате кво да ядете и ша питате де акат гладните.

120

Анонимен

преди 2 години

121 - що не прочетеш малко история само от последните стотина години и проследи загубата на териториите ни по чия вина беше? Руснаците или любимия ти запад, който ни мисли само доброто?

119

волк

преди 2 години

Кирчо не си слагай таралеж в гащите

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Такива сме благодарение на усилията на любимата ти русия да заличи България като държава. Преди да станеш писател прочети малко история, ама не от комунистическите учебници.

117

Анонимен

преди 2 години

Най слабата,най бедната и най незащитената страна в ЕС,това сме ние! Но иначе ежедневно крещим срещу Русия и я провокираме..изцяло съм за хуманитарна помощ за Украйна и бежанците от там,но не свалим ли незабавно това правителство,не излезем ли на улицата и да ги изметем ,то значи си заслужаваме съдбата на следваща Украйна,тогава ние ще молим за хуманитарна помощ!

116

Путин

преди 2 години

Гоненето на Роски посланици от Болгария е ясен знак за фацшизациата на страната а и плюс модернизирането на армията на Болгариа - всичко това ни кара да мислим, че Болгариа има нужда от денаципръцификациа и демилитаризация. Насочвам Роскиа черноморски флот към Варна за деснат и освобождаването на Болгариа и превръщането и в Задунайская Губерния. Добро пожеловать в СССР 2.0!

115

Тити

преди 2 години

Аз бих изгонил онази кокошка начело на посолството им.

114

Факт

преди 2 години

Добре дошли брадърси от сащ!

113

660

преди 2 години

Това добре`ами мустакатата посланичка кога ???

112

Кики

преди 2 години

Тоя курник отдавна трябваше да е под особен надзор.

111

Путин

преди 2 години

Ще бъдат атакувани центъра на вземане на решения т.е.София

110

"По предложение

преди 2 години

компетентните.... " Кои са тия компетентните в правителството, че досега такива не се показаха?И Птки Продажни и Герпф са марионетки на ФАЩ, както и психодесните остатъци от глутницата на седесерастите! Другите са пребоядисани мошеници и крадци и в България няма партия или движение, което да мисли за народа,а само хрантутници!

109

Алекс

преди 2 години

Разочарован съм.Защо само 10?Надявах се цялото посолство,начело с Митрофанова, да си отлетят към Блатото.