128

123

преди 2 години

Биий руснаците докато станат украинци ,биий украинците докато станат руснаци....И едните и другите са ВРАГОВЕ на България.... ДАНО СЕ САМОИЗБИЯТ ДО КРАК...

127

simvola

преди 2 години

Всички агресори това ги очаква.ВЪН ОТ УКРАЙНА!

126

Бандера

преди 2 години

Сега *** ще убият една дузина деца за отмъщение

125

ХХХ

преди 2 години

"Азов" са кошмар за армия като руската .....ако беше срещу арабска армия до сега и помен нямаше да има от тях ! Използват мирните граждани като жив щит ......ако бяха арабите и живия щит и нацистите щяха да бъдат изнасилени преди да бъдат убити !

124

Dr_Roolittle

преди 2 години

Русия загуби войната в Украйна. Спечели си омразата на целия демократичен свят, опозори се с тежки военни престъпления . След няколко седмици ще се опита да избегне унижението си с искане за сключване на примирие . И след това ще се хвали с победа във война, която всъщност загуби. Както във Финладия 1939гПозор на руския военен комунизъм, който беше окончателно размазан и погребан в Украйна. Слава на Украйна.

123

хахахахахахаха

преди 2 години

смешна украинска пропаганда хахахахахахаха

122

Азов

преди 2 години

това е прекрасно. изключително е хубаво, когато убийци си поличат заслуженото. Може би по-хубаво би било само, ако бяха невероятно гадно ранени и живи в качеството си на предмети със десетилетия. Като родните им почитатели.

121

Анонимен

преди 2 години

Вечна памет на героите.

120

Анонимен

преди 2 години

Големи разбирачи форума. 1/3, 1/5. Що не идете вие да се биете.

119

Анонимен

преди 2 години

Приятел в нужда се познава. Фашистите се гушнали с продажни чужденци но това им играе лоша шега. Заради тях налагат санкции на Русия и най ми тежи за спортистите. Приятелите се държат уважително и взаимнозачитащо. Да сядат на масата на преговорите.Примирие и мир но честно и открито.

118

Анонимен

преди 2 години

Руснаците може би нямат ясноформулиран мотив да се бият и армията е деморализирана но това не пречи да са най чудните хора на света. Луганск и Донецк обаче са мотивирани и се бият много храбро. Заслужават свободата си. Слава на Луганск и Донецк. Фашистите са въоръжени до зъби от Запада но в братоубийствена война няма как да победят. Те фашистите са презрени от честния свят. Изхода е примирие и бърз но справедлив и траен мир за всички страни и отмяна на срамните за Европа санкции. Долу Фашизма.

117

Анонимен

преди 2 години

До по долния то срамното отстъпление на сащ от Авганистан това лято чунким беше добре подготвено. Оставили да оръжие за 80000 долара на талибаните. Срам и позор.

116

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да простя на Запада че с хитрост набута тези две най големи и силни славянски страни в братоубийствена война. Надявам се и западните майки да плачат така по божия воля разбира се.

115

Silata na Rusia

преди 2 години

До Евала i drugia fantazior nomer 72: V koia goliama bitka Rusia e gubila 10:1 ? Ako beshe dori napolovina viarno, tia shteshe da zagubi voinata, a v deistvitelnost stigna do Berlin, i Germania e edinstvenata strana v konflikta, obiavila svraxmobilizacia - deca i pensioneri, shtoto pove4eto nemski maje sa bili likvidirani. Germania gubi 10 000 000 samo na izto4nia front, oshte 2-3 miliona gubiat neinite saiuznici ( Ungaria, Rumania,Italia i t.n.). Rusia uniji Germania i celia zapaden sviat.

114

Анонимен

преди 2 години

Днеска гледах анализи по ББС на нападението на Русия, военни експерти са изненадани от лошата организация, конвоите, наредени на опашна по пътя а не разпръснати по полето и са станали лесна мишена за украинските дронове, украински пехотинци са стреляли по конвоите от засада а руските войници не са знаели какво да правят, руската авиация не е подкрепяла наземните сили, това е много, ама много лошо организирано нападение

113

Анонимен

преди 2 години

Украинците са им по-близки от всички народи, с които живеят в Русия. Путин набира наемници от Сирия, за да убиват украинци, тотално безумие.

112

Ддд

преди 2 години

Чакайте малко, нали Путин каза че азовците стрелят по собствените си хора и сгради. А сега по погрешка взели че убили двама трима руски генерали, нещо не разбирам.

111

Анонимен

преди 2 години

Голяма работа. Нали работи и е пратен като пушечно месо. Ако си беше стоял на дачата в деревнята, щеше да си е все още жив и леко пийнал. Къде е ръгнал да окупира!

110

Анонимен

преди 2 години

1/5 загуби загуби, това си е поражение. Намалят ли ги до 1/3-та това ще бъде най-голямия разгром за Русия.

109

не мозе да баде

преди 2 години

те руснаците не умират, те са безсмъртни.