54

Анонимен

преди 2 години

Милицията: първо бием, после питаме. Радев: аз нищо не знам, само знам, че съм невинен п.ндьо. Киро: ъ, ъ, аз дадох свидетелски показания. Кире, ти светил ли си му на ***? Слави: ами... да. Костадинов: напред, братя, да се борим против Укрйна, щот сме патриотите на Путин! Рашков: аз съм мъничко човееече, на ДС-то мил другар, имам путинско елееече, кум на Радев, WC цар.

53

Анонимен

преди 2 години

Радев импийчмънт

52

Анонимен

преди 2 години

От статията се разбира, че са арестували Борисов по 120 сигнала за злоупотреба с европари. Ехааааа. Тез пари всички в сметката на Борисов ли са отишли ? Не знам каква е целта, но се вижда, че Радев и Рашков ни връщат в предишния строй, от който излязохме с всеобща радост.

51

Пиночет

преди 2 години

И хунтата в чили са убили хиляди с нас ли ще се церемонят

50

Чили

преди 2 години

Идва на власт на 11 септември 1973 г. след държавен преврат, чрез който е свален Салвадор Алиенде първият социалист, избран за президент на Чили. Превратът слага край на период на обтегнати отношения със САЩ (които дейно подкрепяли свалянето на Алиенде). Оглавява военната хунта, поела властта след преврата. На 27 юни 1974 година се самопровъзгласява за президент на Чили и управлява страната като диктатор до 1990. Напуска президентския пост на 11 март 1990 година, оставайки обаче главнокомандващ на въоръжените сили на Чили до арестуването му.

49

Анонимен

преди 2 години

До Чили 65 Кхмери се пише, гербав :)

48

Чили

преди 2 години

Червените хмери не прощаватКойто има ькьл се омита от новото - чили

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 Че кой го брои каскетя за юрист :) Само гербавите трролове :) Не сме забравили пръскачките :)

46

Анонимен

преди 2 години

Ето и изявлението на Прокуратурата след уведомлението от милиционерите на Рашков: "Уведомяването за образувано досъдебно производство от МВР, както и посочената в него правна квалификация, изключват компетентността по този случай на Европейската прокуратура, в какъвто смисъл бе разпространеното първоначално от пресцентъра на МВР съобщение". Свободен си, дечко. :))))

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Хайде да не е бързо,а :) Забравяте кой е в ареста :) И кой си мълчи по този въпрос вече 17 часа :) От "кеф" се изнервихте чак :):):) Тепърва Ви чакат трудностите :)

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 "Гербав трроле, не знам защо си мислите, че ншкой се интересува от т.нар. Ви обяснения," Толкова ме кефиш в безсилието си, че те цитирам барабар с циркаджийските ти квалификации, защото ме забавляват. От обясненията ми се интересуват хората с акъл и логика. За двойкарите в живота съм сигурен, че обясненията ми не са интересни. Ае бягай в пясъчника да тролиш за ДС в другите теми. Доволно има за милиционерските ви изпълнения и за путинските ви "ценности". Бързо!

43

Анонимен

преди 2 години

И да отбележа малката Ви манипулация :) Първо ме цитирате, за да може четящите да Ви слагат +. Елементарно, гербав :) Все да крадете ви влече :)

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 Гербав трроле, не знам защо си мислите, че ншкой се интересува от т.нар. Ви обяснения, които са объркан брътвеж на осиротял гербав тррол, шехерезадата в ареста, няма опорки :) Никъде не пише "Не знаем какво се случва", това Вие си го измислихте :)

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 "Гербав трроле, и Вие ли сте от помощно училище :) Ако участват, знаят какво се случва" Факта, че думите им показват, че не знаят какво се случва, е показателен за това, че не участват. Факта, че вече няколко пъти ти го обясних и все още изглежда, че не си го разбрал/или се правиш на неразбрал, показва не само кой е от помощното училище, но и дали са верни "уверенията", че не си ДС ттрррол. Отричането ти е като отричането на Лавров, че Русия не е нападнала Украйна.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Гербав трроле, и Вие ли сте от помощно училище :) Ако участват, знаят какво се случва :) Това е, като трроленето :) Вие нали си знаете, че сте гербав тррол :) И не отричате :) защото си знаете :) Аз знам, че не съм ничий тррол и отричам да съм. И десето го пишете с главни букви, имате му уважението :)

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "Гербав трроле, когато една институция няма нищо общо с дадени действия, казва: "Нямаме нищо общо". Просто е, като фасул" Не могат да кажат такова нещо, ако не знаят какво се случва. Това е ПОРЕДНОТО логическо потвърждение на това, че европейската прокуратура не знае какво правят българските "арестуващи" и защо. Просто е като фасул, но не е за двойкари по логика и в живота. Дори такива, които твърдят, че не са *** на ДС. :)))

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 Сценарият с олиото се изтърка :)

37

Анонимен

преди 2 години

Гербав трроле, когато една институция няма нищо общо с дадени действия, казва: "Нямаме нищо общо". Просто е, като фасул :) Когато казва, че не може да отрече, значи има голяма вероятност да участва активно в действията :) Лесно можехте да се досетите, че евро прокуратурата има много общо, по това, че дори дружките ви от ЕНП си мълчат :) Да не говорим за ЕП, ЕК и другите :)

36

Анонимен

преди 2 години

Ще се биете за хляб скоро.

35

Анонимен

преди 2 години

Слабака сам си лайква постовете. Падението. :)))))