143

Ала бала

преди 2 години

Що не напишите защо са изгонени. Търново е малак град и се разчу . Изгонени са защото хотела не е бежански лагер и не може да се ширят като все едно са платили по 250 лева за ол инклузив. Където другите клиенти наистина са платили тези пари.нагли и нахални!!!На кого в Бг се дават помощи по 1200 лева на месец.? На инвалидите ли , социално слабите ли? Или на пенсионерите. Да ходят при сирийците в бежанския лагер не поморето на почивка!!!

142

до Курти

преди 2 години

Какво се правиш на отворен кога си ходил на хотел ти бе ***

141

Байдън Джо байдън

преди 2 години

Те другите не ги гонят щото се надяват да се налапат от тях обаче след някой ден като дойде сезона ще има масова евакуация към БЧК

140

DRE

преди 2 години

Когато идваха сириици ние ги гонехме. Сега частни организации не могат да изгонят хора от имота си. ЩО за пропаганда върви. Абсолютна глупост хотела е частна организация и може да изгони всеки от имота си и това негово право. Това не е престъпление и е морално. Не са морални двойните стандарти. Сириици - Украинци.

139

Змийския

преди 2 години

Куртьо, що не ги вземеш у вас тея урки

138

Роско

преди 2 години

До колкото познавам украинците, тези няма да са последните изгоне и. Но обективността изисква медиата преди да пусне новината да потърси и позицията и на другата страна.

137

В.

преди 2 години

Стига сте занимавали държавата с глупости. Да си отиват в Украйна. Стига пропаганда.

136

Курти Куртев

преди 2 години

И кой е този хотел? С удоволствие НЕ БИХ СТЪПИЛ там никога!

135

До Цветослав Ангелов

преди 2 години

Но ти си роден в комунистическа НРБ и си живял през комунизма, нали? Поредният "антикомунист" роден през комунизма, хахаха!

134

Цветослав Ангелов

преди 2 години

България има само един път, ЕВРОПА, ЗАПАД, там където е била винаги. Едни изчадия наричащи себе си КПСС и БКП, се опитаха да излъжат и манипулират ИСТИНАТА от 1944г.,до 1989г.,но се сринаха, заедно с МРАКОБЕСНАТА си комунистическа "идея". Моите деца и внуци, ще живеят в ЕВРОПЕЙСКА И СВОБОДНА ДЪРЖАВА. НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ, СОЦИАЛИЗЪМ И ВСИЧКИТЕ МУ ДЯВОЛСКИ ПРОИЗВОДНИ.

133

Waw

преди 2 години

Жипката била по скъпа от хотела...

132

Д.Кънев

преди 2 години

Украйна никога не е вярно че е била самостоятелна държава.Винаги е била част от някоя друга.Била е част от Полша.Била е част най дълго от Русия.Е била е част и кой знае от кого.Но до сега никога.Тъй че не лъжете.

131

България исторически

преди 2 години

винаги е била самостоятелна, никога не е била част от Русия и няма и да бъде! България има друга събда и тя да бъде неутрална - нито към Русия, нито към Запада. България е много по - стара и древна страна за разлика от страната на руските, украинските и беларуските славяни. А по отношение на бежанците, да, България ще им помогне хуманитарно, а не с оръжия, от които после ние да си патим. България има друго бъдеще и друга съдба, това помнете!

130

Аз

преди 2 години

Не може без причина да са ги изгонили!!!

129

Ку-ку бенд

преди 2 години

Само троловете ги подкрепят.мутрофанова вън.

128

Ку-ку бенд

преди 2 години

България мрази бледовете и Путин.

127

Сон ги лаже

преди 2 години

Засега бяга гузната им номенклатура на хунтата в Киев. Бедните украинци се свират в мазетата и бомбоубежищата. С тия навлеци България ще си има проблеми - надменни,нахални,нагли,лукави.... Тия си мислят,че сме и им длъжни априори. Войната специално за тая категория хора им дойде дюшеш да се разселят по Европа - сон ги лаже българските бизнесмени,че тия ще се загнат да работят.

126

Ех уж фх

преди 2 години

Много хора са против украина ще последват доста проблеми с тях във всяка една сфера.

125

Владо

преди 2 години

Името на хотела????

124

Киро Брейка

преди 2 години

Да се загради свободен терен и на палатки и походна кухня.Както в Румъния.