52

Анонимен

преди 2 години

Радев хубаво е солидарен с Украйна, ама чий е все пак Крим

51

Вьзмутен

преди 2 години

Радев ни е.. майката с американските си мекеретаКак можах да гласувам за него подведох се по льжите му

50

Анонимен

преди 2 години

Всички сте за там,няма нито един читав това е!

49

Анонимен

преди 2 години

Чорап, мбоклик продажен, ше праиш и ти коремни в затвора

48

яснота

преди 2 години

фигуранта и неговото правителство трябва да се махат веднага иначе потъваме !

47

Анонимен

преди 2 години

Радев ни набърка в тия кризи, сега го играе честна Калудка

46

А ти бе

преди 2 години

Теб кой да съди след като си наведеш на черния мамул днес и му угодиш,вкарвайки ни във война ,по-точно под прицел ???? Ааа? Ооо,сори,забравих че си капбалист(което си е сатанизъм) и разбиранията ви за живота са различни от НОРМАЛНИТЕ ХОРА! Ние нямаме бобмбоубежища за семействата ,оааа,ама вие си имате,разбира се,Кво ви пука,ама ИМА ГОСПОД ГЛЕЕДА , и има и ПЪКЪЛ ЗА РОБИТЕ НА МАМОНа

45

Анонимен

преди 2 години

Румен Сертификатов Радев. Скоро съквартирант на Боко.

44

Гласете се за WAR

преди 2 години

цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците !!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Тогава защо подклажда чужда война на две не натовски държави?" "Чужда война"? Това е война, която е на ВРАТАТА НИ, засяга пряко ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯ НИ ИЗБОР. Накълвал си и ти кремълските опорки, като господаря ти от снимката.

42

Анонимен

преди 2 години

Пейтриът е доказано ненадеждна система.

41

Анонимен

преди 2 години

Вчера пък други твърдяха, че С300 били много по-добри от Пейтриътите. хайде да си уточним понятията! Кои са по-добри? Объркахме се вече!

40

Анонимен

преди 2 години

Става дума да искаме замяната на С300 с Пейтриът и то когато ги получим. Пейтриът е най доброто в света в момента. С 300 е остаряла система ,на 40 години и скоро ще трябва да бъде сменена !

39

Нео

преди 2 години

Принципно чорапа е прав, но проблемът е че и той не вярва на този съд. И какво следва? Трябва да има "наш" съд, както трябва да има "наш" Гешев!??? Къде са реформите?

38

Незнайко

преди 2 години

до 37. И това също, но по скоро го отдавам на по директната причина - вчера Бойко проведе разговор с Порошенко и каза че депутатите от герб ще подкрепят предоставянето на С300 на Украйна. Оттам директно са се задействали наколко вериги. Черепа е в Дубай с покровителството на Наришкин, съответно му е заповядано да подаде жалба, Решетников нарежда на Радев, който от своя страна активира дегенерата Рашков.

37

До Чудя се

преди 2 години

"КАК РАЗБРА РАДЕВ КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА КАТО ОЩЕ СЪДЪТ НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ?!"- - - Не четете и не мислите - това е проблемът на политическия тр ол. Човекът просто казва една известна истина - докато не се произнесе съдът, справедливост не е налице. И за престъпника, и за несправедливо обнинения. Но то акълсе иска, не е достатъчно да пишеш с главни букви спуснатите сутринта опорки. И за престъпното въвличане на България в чуждата война е прав. Меко се е изказал, понеже постът не позволява друго.

36

Анонимен

преди 2 години

А те няма да спрат на границата и да кажат,амаВие сте от НАТО нея няма да падаме тук.ще ни изравнят със земята от разстояние ако се наложи,и каква полза тогава че сме от НАТО ,мислете малко с тези глави,ще ни използват,ще ни направят на бойно поле,а ние ще се тупаме в гърдите,НАТО ,НАТО ..срам ме е че съм българин в този момент,колкото и да мие болно да го кажа! Помощ за Украйна ,но само хуманитарна..

35

Анонимен

преди 2 години

Ами така е - докато няма влезли в сила осъдителни присъди за дадено престъпление, справедливост не е налице. Налице са ПР акции най-често у нас. Дано тази не е поредната такава.

34

Чудя се

преди 2 години

КАК РАЗБРА РАДЕВ КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА КАТО ОЩЕ СЪДЪТ НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ?!

33

Анонимен

преди 2 години

Чета и слушам едни и същи глупости.ние сме НАТО! Абе хубаво ,ама вие сте и с празни картуни,говоря за българските натовци. НАТО е защитен съюз,някой нападнал ли е НАТО -не! Тогава защо подклажда чужда война на две не натовски държави? И какво си мислите,че ако пратим оръжие в Украйна ,ще ни се размине? И не Русия не може да си позволи чисто физически да праща войски тук,вижда се и че дори само в Украйна изпитва затруднения .но Русия няма да се замисли да ни изпрати бомби и ракети,а те няма да