64

ооооо

преди 2 години

колко е жалко да си русофил

63

Анонимен

преди 2 години

Живи бежанки.

62

До Алекс

преди 2 години

Е де, това да ти е проблема.

61

Анонимен

преди 2 години

еха 1000 евакуирани за денонощие от 2 милиона... яко ги държат още на прицел

60

Alex

преди 2 години

Начи, някой като ми напише изСтребител и ми иде да се издрайфам.

59

Сократ

преди 2 години

Да удари, но първо предупреди, за да няма цивилни на територията. Така ли постъпи САЩ в ИРАК, Югославия, Либия и т.н.?

58

Анонимен

преди 2 години

до 63--провери си информацията. ще ти се !

57

Анонимен

преди 2 години

ОТ Google Play теглиш Russia TV & Radio и си гледаш .Там гледам РОССИЯ 24. има 70 руски канала.

56

Сократ

преди 2 години

До Анонимен 64При мен всичко работи. Дори в момента гледам руска телевизия по нета. А и по телевизията нямам проблеми.

55

Анонимен

преди 2 години

За денонощие от воюващия Мариупол, ДНР изведе 30000 цивилни. От невоюващия Киев евакуират 1000 цивилни (и цивилни ли?)

54

чичо Кърлец

преди 2 години

59- на мен ми спряха "РОССИЯ 24" която предаваше директно репортажи от войната.нещо съвсем противоположно от изявленията на УКРИТЕ.но на смартфона има множество руски тв ,така че не могат да изопачат истината.

53

Анонимен

преди 2 години

"руските сайтове са блокирани" - Научете се как да достъпвате такива сайтове през Proxy или VPN. Как мислите руснаците четат CNN от Русия?

52

Анонимен

преди 2 години

В 8 часа тази сутрин украинската армия свали близо до Киев самолет Су-34 с мобилен Стингър. Та си мисля за какво толкова напираме да имаме скъпи изстребители щом самолет за 36 милиона долара може да бъде свален от всеки пехотинец с оръжие за 30 000 долара?Разбира се ако направи грешката да лети достатъчно ниско.

51

Анонимен

преди 2 години

Руснаците казаха че сме тука завинаги.Няма сила която да върне мечката обратно в бърлогата.

50

Анонимен

преди 2 години

Чета социалните мрежи на киевчани. Вчера, на влизане в Киев, човек беше чакал 1,5ч., после още 2,5ч. Градът е пълен. Тези, които са излезли се прибират в домовете си. Болниците работят, но са изнесени в мазетата им. Отказват планирани лечения. Питат се един друг от какво имат нужда. Наглеждат останали възрастни родители на напусналите страната или района. Не знам кои 1000 са евакуирани. Градът е 1,5 - 2 млн.

49

Пешо

преди 2 години

поддръжка

48

Анонимен

преди 2 години

В България няма свобода на словото и затова руските сайтове са блокирани и не можем да получим потвърждение за написаното от официалната пропаганда в България. Най-вероятно ни лъжат и блокират руските сайтове, за да не разберем, че ни лъжат.

47

Анонимен

преди 2 години

Поне 1000 души успели да избягат от града?! Че азовци и тям подобния 6ашибузук как са пропуснали да ги отстрелят, сега зад кого ще се крият?

46

До *европейско мисле

преди 2 години

Насъскването го направи Русия, като ги атакува през 2014-та и отцепи територия. Ако на нас някой дойде тук да ни отцепи територия мисля че ще ни трябват доста повече от 8 години да се помирим. Да не кажа, че когато Сърбите и Гърците са ни отцепили теротирия след 2-рата балканска война ни е отнело 40г да се помирим със Сърбите и почти век с Гърците и още не сме си първи дружки. Та не знам какво очакваш от Украинците, да кажат "било каквото било, наливай водката и да се черпим"?

45

Анонимен

преди 2 години

Путин: Украинците ползват мирно население като щит. Двама войника са се скрили в една жилищна сграда, затова я бомбандирах и ги взривих заедно с 12 деца и 16 възрастни. Аз: Първо бах мааму тия двама войника да не са били с някакви супер сили та да военно оправдано поне за тях да взривиш 28 цивилни? И второ атакуваш градовете им и се оплакваш, че армията им е в градовете които атакуваш. Ми къде да са бе майна? У гората ли? Нали се опитват да те спрат да НЕ завземеш градовете! Къде да идат?