15

аз

преди 1 година

Да финландците са най-щастливите на планетата. Портокаловият сок на Капи се изстисква грижливо и с обич специално за вас. А пък кюфтетата и каймата в магазина е от щастливи прасета. А яйцата в магазина са от свободни кокошки.

14

Анонимен

преди 2 години

Класация за най-лицемерна нация. :-)

13

Анонимен

преди 2 години

Високата заплата не е достатъчна за щастие. А висок стандарт означава и висока покупателна способност. Виж 12 . Ако можеш да схванеш.

12

До 7

преди 2 години

Сигурно затова скандинавците са първенци по психични разстройства...Попрочети малко статистики...В днешно време висок стандарт означава и високи цени,не само заплати...И става танто за кукуригу....

11

Анонимен

преди 2 години

Ами не се тревожиш за утрешния ден, не събираш пари за черни дни, защото знаеш, че ще се погрижат за теб. Свобода на словото, на самоопределянето, имаш работа, и най-ниската заплата стига да си купиш къща и да ходиш на ваканция в чужбина, децата ти учат безплатно дори в университетите, ако се разболееш, имаш отлично здравеопазване и болнични, с които няма да се превърнеш аутсайдер, а ще живееш нормално. Не е прието да се караш, да влизаш в конфликти. Усмивки и благодарност, любов даваш.

10

Анонимен

преди 2 години

Ами не се тревожи за утрешния ден, не събираш пари за мерти дни, защото знаеш, че ще се погрижат за теб. Свобода на словото, на самоопределянето, имаш работа, и вай-ниската заплата стига да си купиш къща и да ходиш на ваканция в чужбина, децата ти учат безплатно дори в университетите, ако се разболееш, имаш отлично здравеопазване и болнични, с които няма да се превърнеш аутсайдер, а ще живееш нормално. Не е прието да се караш, да влизаш в конфликти. Усмивки и благодарност раздаваш. Затова!!!

9

Егати показателите

преди 2 години

Що не питате хората какво ги прави щастливи, а изреждате глупости като продължителност на живота, социална подкрепа, корупция???... и други... Ако ще живея до 100 г. в инвалидна количка и социални работници ще ми сменят памперсите и ще ми носят манджата в канче, мерси. И хич няма да ми дреме на кой държавен чиновник колко пари се дават, за да си свърши работата. Даже няма да мога да се самоубия, но това според вашите показатели ще ме прави щастлива...

8

Анонимен

преди 2 години

Хайде да разрешат хората да си отглеждат и потребяват без проблем маррихуана и ще скочим с едни поне 30 места нагоре в класацията. Напушените нямат грижи.

7

До 3

преди 2 години

До 3. Лъжа! Всъщност най-много самоубийства има в Унгария, Япония, Южна Корея. Щвеция е далеч след Полша, Русия, България.

6

Анонимен

преди 2 години

Определено скандинавците са винаги най-щастливи, уверени, спокойни, осигурени. Ние сме вечно мърморещи, завистливи, нападателни. И бедни.

5

То щастие,то чудо

преди 2 години

Идва в Русия за евтина водка и доде се прибере у къщи я излочи по пътя.После се закандилка в близката горичка и се заоглежда за някое по-клонесто дърво.Шампионите по разни депресии..На туй ли му викате "щастие"??

4

Костадин Иванов

преди 2 години

Не съм особено щастлив. Претоварен съм, почти не насмогвам с работата, живея във време на пандемия и война.В същото време трябва да призная, че съм в относително добро здраве, като се има предвид, че не съм млад, нямам никакви материални затруднения и в обозримо бъдеще няма да имам. Е, въпрос на светоусещане.

3

Пич

преди 2 години

Пффф... Когато видя щастливи финландци, може и да го повярвам. То само ако видиш членовете на Найтуиш какви са депресанти и вече ти става ясно :) А какво да кажем за Швеция - страна с най-голям брой самоубийства на глава от населението? Или Исландия, дето слънце не огрява? Изобщо цялата класация ме развесели. За останалите държави в 10-ката няма да се изкавам - нека българите живеещи там да дадат по-достоверно мнение.

2

Men

преди 2 години

Ooooo,pak ste preuvelicili v dokladite. Pochi sme sled 100 mesto.

1

Финландия

преди 2 години

е на второ място по самоубийства!!!