53

Гери

преди 2 години

"Не можело да се лишим". Че на нас за какво са ни ,нито има кой да ги ползва , нито знаят как. В такъв момент, когато мирни граждани, в това число и деца умират , това изказване е срам за българския народ. Срам ме е да кажа ,че съм българка. В този момент повече от всякога трябваше да покажем че сме демократична страна, за която на първо място стои свободата и правото на такава. Но за тая работа трябва не само диплома от Хараре, но и топки. Само ние не изпратихме военна помощ. Дано да ни простят

52

Анонимен

преди 2 години

Утре в 10:30 на протест против войната! Нека не разрешаваме на байдън да заличи милиони!

51

Анонимен

преди 2 години

Я, Мая Манолова се обади от отвъдното

50

ddd

преди 2 години

До Анонимен 45Ей мишка ти в казарма ходил ли си и знаеш какво може това 45 годишно оборудване. ИСкаш 50 годишни пейтриът с много по лоши технически характеристики. Диванен смок

49

Анонимен

преди 2 години

Някакъв ми написал да пратим Бойко. Аве пич Бойко е най добрата ни защита от ракети. Като. Му видят мутрата и правят самоубийство. Да пратим на покрайниците едни поздрави и да се дърлят другият път пак ако искат *** Русия.

48

ЦРУ

преди 2 години

До Стойчо СтоевНовите и по-качествени пак от Русия трябва да ги искаме - за справка Турция С-400

47

Анонимен

преди 2 години

Добра сделка е мисля, 45 годишно обурудване срещу демонстриране на добронамереност. Те урките най-много да свалят собствените си дронове с тях.

46

Стойчо Стоев

преди 2 години

Не само може, но и трябва. Тази война показа, че руските оръжия от този клас са *** и трябва час по-скоро да се освободим от тях. Нека да ги дадем на украинците да ги използват за последно, а ние да си купим нови и по-качествени, дори и да влезем в борч. Ако искаме да имаме национална сигурност разбира се.

45

До 49

преди 2 години

Това хронологичното време за нищо го нямаш. Коя година ние получихме С300 и коя изброените от теб държави. Особенно Турция, която получи звучен шамар от НАТО, та се наложи Ердо да търси варианти за държавната си безопасност, дори и в пряко противопоставяне на волята на САЩ, закупи Руски комплекси.

44

Анонимен

преди 2 години

Г-н Найденов какви гранатомети искате да изпращате в Украйна? Каски да, палатки да, но оръжие не. Язък дето си завършил военноморското училище по времето на СССР , че беше и областен на Хасково, после депутатче от БСП, говорителче на Сергейчо.

43

Анонимен

преди 2 години

До 43. Излиза, че Турция, Гърция, Египет, Индия, Израел и д-р. са много близки народи с Русия. Добре си промит и не си забелязал, че по всички параметри американските аналози са чувствително по-добри. А скоро в Украйна ще се демонстрира безпомощността на руските ЗРК от едни модерни и нискостойностни технологии, с които се унищожава цел, независимо дали е в морето, на земята или във въздуха. Дебне до 45 минути като комар във въздуха и хареса ли и цел - до там е. Абсолютно безаналогов оръжие.

42

Анонимен

преди 2 години

Националната ни сигурност не е само НАТО и нейните, вече и наши, врагове.Охраната на АЕЦ е и срещу терористични, диверсионни и др. дори случайни актове по въздух, които могат да предизвикат трагедия с АЕЦ или централната власт в държавата, разположена в София.Това също трябва да се отчита.

41

Зозо

преди 2 години

Големият черен брат кацна ли в София вече? Утре Киро ще му хариже 35 годишния руски скрап С-300 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

40

Анга

преди 2 години

ти вече не си някой, за да казваш какво може и какво не. Ти си дръж Мая за ръката остави има нови хора те ще решават.

39

Анонимен

преди 2 години

Българските С300 са 45 годишни. Има ги само на едно място. Всички посетители на манастира " Света Петка" ги виждат на отсрещния баир. В окаяно състояние са. Дават се годишно луди пари на Русия за сервизно обслужване на комплексите. Един превключвател за ниско напрежение струва 2000 лв. Същият от магазина е 2 лв.

38

Анонимен

преди 2 години

До БЕЗ ОРЪЖИЯ, МОЛЯ!Изключително важно за нашата сигурност е победата на Русия в Украйна да е максимално малка, максимално трудна и с възможно най-големи загуби за Русия.

37

Н марков

преди 2 години

ъветските комплекси от системата на ПВО, които ни дадоха руснаците преди много години, нямат никаква работа в Украйна и договора ни за членство в НАТО не ни задължава да ги даваме. Това са вечни оръжия с няколко предназначения без аналог в държавите от НАТО!!! Такива оръжия се дават от руснаците само на много близки за тях народи на които имат изключително и лично доверие, че няма да бъдат употребени срещу военно-политическите интереси на Русия. Ако нашето държавно и политическо ръководство изпълни сляпо искането на Пентагона, това ще означава подписване на смъртните присъди на всички българск

36

Н Марков

преди 2 години

Членството ни във военно-политически пакт НАТО е фактическо и аз не оспорвам това, но има червени линии, които не трябва да се прескачат, не по една причина. Няма никакво значение кой е русофил и кой русофоб в тази работа! Тези глупости нямат значение. Националната сигурност не е игра за деца правени в епруветки, а за сериозни хора които ясно разбират кое какво е, за какво служи и как. Днешната политическа класа и партийни експерти не са подготвени за такива отговорности. Предадем ли тези оръжия, България ще бъде едно евроатлантическо нищо, закичено с папионка.

35

Анонимен

преди 2 години

ами да им дадат щатско бе? нъл са производител? първо биолаборатории в Украйна щото били забранени в сащ, сега друго оръжие да се вкара ама не и тяхно

34

До 36

преди 2 години

Спри се консултирай с чичо гошо и чети какво ти пишат служили в ПВО.След 300 има буквички и различни модификации.