371

пенсионерка

преди 2 години

ей тези путинофили с каква ярост защитават плана на Путин,съвременния хитлер .Как ли ще реагират, когато се разбере, че Украйна няма да бъде руска провинция .По скоро България ще бъде провинция на Русия, отколкото Украйна да се предаде.

370

Тотални глупости

преди 2 години

Не може нищо да върви по план в тази ситуация. Нима на запада нещата са им по план в момента. Техният лелеян партньор и най-млад член Украйна "изчезва" от картата! Е това е да не ти е по план нещо. А Путин да не го мислим... ще се оправи. А ние от Замундата тука ще сме си винаги последана дупка с голямо мнение, *** само правим течение като говорим или взимаме решения. Трайчо Костов е по-успешната стратегия, защото първите пешки в шаха ги взимат... еми... първи.

369

Анонимен

преди 2 години

Че той Путин е евреин, майка му е Мария Шеломова, което е еврейска фамилия.?Същия като Шикалгрубер. Учудващо е, че подобни екземпляри имат майки. Ако гледаме действията им не би повярвал човек, но да - има жена която го е раждала. Надявам се да не е между живите, че иначе не мога да си представя как би се чувствала.

368

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Както в България има турци и евреи с български паспорти ,които саботират животът ни без да са българи,така и в Русия има укро-евреи с руски паспорти,които не са руснаци и саботират животът на руснаците. Да живее Негово Величество Владимир Владимирович Путин !

367

Нощен ястреб

преди 2 години

Руската федерация май ке прцне а. Ама този път както трябва. СССР 2 АМА ПО 2.А най на сметка са китайците. Когато двамата се карат то третия печели. Мдаа. Голям смях.

366

аз

преди 2 години

е не разбрахте ли че това е тактика

365

Ха-ха

преди 2 години

Ех, ***, *** ! Пак ли ти с твоите преразкази оттук-оттам за да скалпиш тази статия - кой казъл едно, кой казъл друго... Поне веднаж дай твоя оценка, коментар или анализ !Такива списвания за нищо не стават, кой те допуска на страниците на всекидневника ?Че си "наблюдател"-международник личи, само не личи че си журналист ха-ха!

364

Гошо,

преди 2 години

Голяма работа излезе тоя Путин ! Еееее ...шапка му свалям !....Нов световен ред !....еми тъй ша е .

363

1 kanal

преди 2 години

*** загуби тази война, но още не го знае. Дори да превземе КИЕВ и какво?Ще има партизанска война, която скоро ще се пренесе и в Москва!Ще има взривове на по цялата страна. Росия няма ресурс продължително да издържа 500 000 хил. армия от пияници в Украйна. Имам приятели от Росия, които казват, че нищо няма по магазините и става по-зле. Фирми масово фалират и хората живеят в постоянен страх. Като искат Русоробите да вървят при ***, не могат и да пътуват по света. В Северна Корея е по-добър живот

362

Поплавски

преди 2 години

Светът стана свидетел,как едно джудже,комик,клоун от украински произход,в стремежа си да направи Велика Украйна,предостави територията си за "склад" на оръжие от западните държави,под носът на Русия и иска Вл. Путин да гледа спокойно и да очаква тези оръжия,да бъдат задействани срещу държавата му.Само *** и невеж мозък,може да допусне това.Малък си в прекия и преносен смисъл на думата,поогледай се,ослушай се и тогава давай гаранции на НАТО и Джо Байдън!

361

Тошо

преди 2 години

Човекът е в труден период, може би ..............в най трудния !Има нужда от помощ, но от къде .... май само най-големият му враг Зелински може да му помогне, на масата на преговорите !

360

П.К.

преди 2 години

-Ако Русия се върне от Украйна с напълно унищожена армия??? Та, ГОЛЯМАТА РУС НЯМА ЕДНА АРМИЯ. НЕЙНИТЕ АРМИИ СА БЕЗБРОЙ. Да не забравяме Втората световна, когато на фронта, като пълноводна река, пристигаха и влизаха в боя напълно свежи и готови за епична битка нови и нови руски армии.

359

Болен

преди 2 години

Според Путин който не е убиец е предател. Интересна логика :)))

358

Анонимен

преди 2 години

Защитникът на Русия е Божията Майка, а вашият Херо Мустфа, и педоБайдън.Схванахте ли разликата.

357

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще започнат фалити и тук.Не сте далеч от Русия-в Испания ,и Португалия.А Украйна е вече бита дузпа.Забравете я.Няма да я има.

356

Дидо

преди 2 години

Дъъъълги години обеснявах на моите ученици ,какво е това фашизъм ,какво е хитлеризъм и какво и агресия. Сега вече им стана ясно,вече разпалено коментират и станаха по компетентни и от мене.

355

Петров

преди 2 години

Ако поне от малко се познава историята и психологията на руския народ се вижда, че връщане на зад няма! Операцията се проточи вероятно повече от планираното, както и загубите в жива сила. Ще последват мащабни и сериозни действия без оглед на загубите най-вече на цивилното население, което се ползва най-откровено, като щит. Войната ще приключи много скоро. Тука не става въпрос за истински преговори, Зеленски е фигурант без собствена воля. Края е близо- капитулация!

354

САТАНАТА

преди 2 години

Да се ускори анексирането на Крим

353

КАТЯ

преди 2 години

ДА ПИТАМ БРЕНДО ЗАЩО Е УКРАЙНСКИ А НЕ РУСКИ ЖИТЕЛ НЯКОЙ СЪМНЯВА ЛИ СЕ ЧЕ БЕЗ ЗЕЛЕНИЯ БРЕНДО ЩЕШЕ ДА Е ПОДАНИК НА УКРАЙНА

352

Пропаганда

преди 2 години

Такава хамериканск пропаганда в медиите нямаше и по време на социализма в Бг.. Може би ако не плюеха толко по Путин нямаше да го харесвам въобще.