27

Кунчо Бустера

преди 2 години

Бустер на бустера на бустера на бустера на бустера на бустера на бустера на бустера на бустера... И така до края на живота ви!

26

Анонимен

преди 2 години

А шведите направиха спрей ваксина. На есен ще почнаг да я прилагат.

25

Анонимен

преди 2 години

Бомбите които продажните политиците ще докарат в България ще ни ваксат и излекуват завинаги.

24

Анонимен

преди 2 години

В Куба са разработили собствена ваксина. И ваксинират кубинците на всеки 4 месеца! Ще бъде много хубаво сега, покрай украинския конфликт, някой от лидерите да изперка и да разкаже за заговора с ковида. Истерията с вируса е част от опита да бъде въдворен новият световен ред - постоянният контрол над човека, записан старателно в цифровия концлагер.

23

Анонимен

преди 2 години

винаги в историята на човечеството пандемиите и войните са вървели ръка за ръка...скоро това ще приключи веднъж за винаги

22

Анонимен

преди 2 години

тез пък ... :D

21

Shark

преди 2 години

Какъв втори бустер бе? Не разбрахте ли че ваксинацията приключи!

20

….

преди 2 години

Тези подиграват ли се? Сложих си тъпата им ваксина и при наличие на горна граница антитела ( в лаборатотията казаха че достигам горната граница, над която не могат да измерят колко са ) се заразих със симптоми и т.н и преболедувах точно както и когато нямах ваксина. Явно са луди. Да видиме кой ще си сложи вече..

19

Анонимен

преди 2 години

Нали казаха, че двете американски фирми за тези бъркочи ще финансират войната. Трябва им някой и друг милиард от балъците

18

сигурно

преди 2 години

Ще ръсят новия прахоляк. Атака, слава украйне.

17

Анонимен

преди 2 години

И как точно данните сочат, че "инжекцията на Moderna предпазва от варианта Omicron на коронавируса"? Смъртността в Израел през последната вълна беше рекордна. Според данните от САЩ ... а, чакай, такива няма, CDC отказа да предостави пълната информация, която имат. Това ли са "професионалистите"? Професионалисти в какво точно? Научни измами? Фашистки похвати?

16

На училище с бустер

преди 2 години

Всички деца на бустери това е най-важният план.

15

Анонимен

преди 2 години

Това си е чиста търговия вече..

14

анонимен

преди 2 години

Нападате професионалисти, чиято енергия се изчерпа по време на пандемията. Фашисти, престъпници ги нарекохте, внушихте на близките си, че няма нищо страшно и ги убихте. Дисциплина за вас, че не може да ви се има доверие. Светът е друг, въпреки че вие не приемате това. Нещата ще се оправят, но глупостите, които сте говорили и писали ще тежат на вашата съвест.

13

анонимен

преди 2 години

Жалко за вас с тия подигравки, много просташки и ***, злоба и несериозно отношение към живота. Правите ли се или наистина е минал покрай вас, без да сте забелязали, че както си е хубав, става лош изведнъж. Светът се промени през 2020. Мислехме, че след пандемията, която още не е и приключила, ще се нормализира, а война дойде. Трябва правила, строги правила и забрани навсякъде от правителства, защото ще унищожим този свят. Вчера у нас арестуваха бивш премиер; хубаво е, но неговите... Друг живот.

12

Тия па

преди 2 години

Каква е тая спешност?!?Давайте нещо срещу глОпуст

11

Тъпанар

преди 2 години

Миличките от Модерна! Да, знаем - войната в Украйна измести фокуса от Ковид и той вече не е в прайм тайма. Но продължавайте да настоявате. Не е лошо да обЯсните на тоя вашия Бай ненамсикой, че това, че УСА не успя да спечели войните във Виетнам, Афганистан, Сирия, не значи, че трябва да се прокарва реваншистки вълна сега. Не се занимавайте с Европа. Гледайте си бустерните дози там, животите които са метър и прочее л*на дето ги из*ахте. На тоя руския "пълководец" европейците ще му бат маата

10

Анонимен

преди 2 години

Тия се не оядоха бе, парата ли свършиха.

9

anonim

преди 2 години

Тия объркаха изследванията. Искаха да премахнат цветните,а ще истребят белите

8

Анонимен

преди 2 години

Няма да вижда нужни ,10 подводници са в атлантическия океан ,скоро Колумб че ви открива отново