118

ПУТИН Е СВ. И. Н.Я

преди 2 години

АГРЕСОРИТЕ НЯМАТ МЯСТО В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ.... АКО ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕ М СВОБОДНО!

117

Анонимен

преди 2 години

Хаха, Secret Service. Всичко това е обществено достъпна информация, ако владееш английски език. Там има много сериозни сайтове, анализатори и автори. Съветвам те да започнеш отдалеч обаче, т.е. с книги, за да добиеш обща представа, напр. Кисинджър и Бжежински. Можеш да гледаш Миършаймър и Фридман, като последният е отвратително и цинично същество, но говори, без да се притеснява и със самодоволство за начина, по който действа САЩ. Има и много други.

116

Д-р Гигълс

преди 2 години

Ако се абстрахирам от желанието лично да занеса атомна бомба в Кремъл трябва трезво да помислим в дългосрочен план за последиците след войната . Ако цената е влошаване на отношенията , супер вратата от все сърце , ако вреди на икономиката не е добре . Като цяло от там не идва нищо хубаво и полезно . Време е да се освободим един от друг

115

Анонимен

преди 2 години

За три дни са вкарани над 1 000 танка и какво ли не в България. Подготвят мобилизация и идват украински кораби до Варна и рейсове от Полша. Ще пратим мъжете на България да "освобождават" Украйна. Освен това ще дарим най-ценното оръжие което имаме c-300. С този ход България става разграден двор. Оставка на мърлячите и да идват нови управляващи.

114

Анонимен

преди 2 години

Бог да прости България!

113

Анонимен

преди 2 години

Умните хора по света да седнат на масата на преговорите и да сътворят справедлив и дълготраен мир мир за всички народи повтарям за всички народи. Санкциите са неморални несправедливи а може би и незаконни. Не на Фашизма, не на войната. Искаме мир и не искаме чужди приоритети.

112

Анонимен

преди 2 години

132, а вие откъде черпите информацията си, от Secret Service? Дори и теоретично Русия да е по-напред от Щатите във въоръжаването, какво значи, че светът трябва да я остави да напада безпрепятствено, убива цивилни и да превземе обратно всички източноевропейски страни?? Никога.

111

Диана

преди 2 години

Да си тръгва и да не се връща. Сети се, че на картата имало и България. Пишете като си тръгне. Едва го гледам. НИКОГА по-вече няма да гласувам за никого от тези, които дадат оръжие в тази война. Вместо да се търси мирно решение Зеленски орева света за оръжие и нашите безхаберници ще му го дадат.

110

Анонимен

преди 2 години

130-ти, явно живееш в някакъв паралелен свят. Няма по-наивно същество от неинформирания потребител на телевизия. Точно сега никак не е сигурно, че чл.5 на НАТО ще сработи изобщо. Освен това дори сериозни американски анализатори твърдят, че в момента Русия е пред САЩ във военно отношение. Което не беше вярно 2014 например, когато всъщност трябваше да се намеси в Украйна. А и дори САЩ да е по-силен, как се изтрива ядрена нация?

109

Ламята

преди 2 години

Странно как,бая народ бранят украйна,ама от дивана в хола.Какво ви спира бе момчета?Ей къде е Украйна!Напълно предвидимо,захапахте куката, барабар с плувката.

108

Анонимен

преди 2 години

Ами да, същото е в Полша. Там непрекъснато прелитат натовски самолети и са съседна на Украйна страна. Какво ще направи Русия на Полша? Посегнат ли й, САЩ само това чака, ще ги изличи от земята.

107

На бас

преди 2 години

Ха на бас да видим дали ще позная. От нас няма да се искат никакви въоръжения, никакви самолети, никакви установки - и това без ирония. Ще се иска от военните ни летища да могат да излитат и прелитат нато-вски самолети и в черноморската ни ивица да паркират нато-вски кораби .... както си ни е по договор.

106

Анонимен

преди 2 години

Оскарчо ще клекнеш на стойка Партер на Лавров и ще молиш за Лавров Венец иначе ще има Руска Баня и бой със Брегови Клонки по камбанки

105

Анонимен

преди 2 години

Оси ще ни докара прекрасни цени на бензина и по веригата и ще си хване чуковете и ще си замине ....Оси идва да набива чимбери а Херцогинята ще се погрижи да следи дали ще има още нужда от чимбери !

104

DemocracyStopsWhere

преди 2 години

the PROFITs begin

103

Анонимен

преди 2 години

По-добре Петков да си обърне самосъзнанието, че е премиер на България, а не канадски и да спре да продава държавата ни. Като иска да го потупват янките по гърба, да си върти бизнеса с пробиотиците.

102

Троловеее

преди 2 години

Да оставим путин за унищожи Украйна ли искате? Да сме на страната на агресора ли? На страната на червения фашизъм ли,който на повечето от вас плаща за сметка на руския народ? Ае мерси,досвидание, чао. България има път и той не е назад към мракобесието

101

ИнХП

преди 2 години

Путин жив ли е? И днес има ли срещи с червени бабички от найблизкия пенсионерски клуб до Кремъл,които му се възхищават и му се радват?

100

за Родину за Путину

преди 2 години

Едно е да се биеш за Родину, друго за маниака Путин!?! Замислете се !

99

Анонимен

преди 2 години

Прочитването на Украйна ще продължи. Самомнението на запада, че щом владеят борсите, владеят света, ще се изпари до седмица. Вече се виждат затваряния на големи фирми: BNW, Volkswaben, Porsche...,Застраховартелните и презастрахователните компании (основно британски и американски) Ще са принудени да плащат огромни неустокки, в момента умуват как да имало лимит за предприятие до 5 милиарда $. В България вече няма желязо Русия започва да внедрява нови поточни лини, за да запълни липси на лакарства.