47

Промяна

преди 2 години

Такава некомпетентност като вашата не е виждал българският народ!Всички очаквахме промяната да дойде и да се спазват законите!Как да стане като премиерът и вътрешният министър си нямат идея.Първият погази Конституцията пред всички ни.Вторият,уж юрист,гласен за главен прокурор,изпратил хора,които по закон нямат компетентност да изпълняват действия по разследване по текстове,по които искат да повдигат обвинения и сега прокуратурата била корумпирана.Обяснения,сричане и червене в 23:45 вечерта

46

Анонимен

преди 2 години

личи си кой е папкал добре

45

1944г.

преди 2 години

Печели отново Радев. Правителството ще си подаде оставката и ...ето нов стар служебен кабинет. От това ще се възползва Янев и Русия на Путин.Отворете си очичките.

44

данчо

преди 2 години

И на децата е ясно,че Боко Тиквата и Горанов са за затвора.Когато взимаха милиони от Черепа не реваха.А *** като този"социолог"са пределно ясни.

43

ами

преди 2 години

Стойчо Стойчоооооо,не знам за PR-а на управляващите,но твоето мнение на "независим" политолг отдавна е под санитарният минимум,след като НЕпрофесионално показа среден пръст на хората,на които вече им писнало и омръзнало от бандитската хунта на герб,открито защитаваш същите бандите и показа неприязън към сегащният президент.Това всичкото може да го изразява всеки човек,но ти в качеството на ПОЛИТОЛОГ,който не слизаш от екраните на телевизиите по време на избори е меко казано просташко.....

42

2

преди 2 години

До Анонимен 21,Ти само гледай и си вярвай, да не настъпиш яко лопатата

41

Кънчо

преди 2 години

Айде господа..радвайте се на поредната димка от Рашков шоу и ко. Борисов ще излезе, щото няма да намерят доказателства и ако това е така...жална им майка на кирчовците.Но пък тук идеята е просто изместване на фокуса и подписване на това което искат щатите от нас - оръжие и пво за Украйна. Понеже хората почнаха да се надигат срещу това решение - айде малко зрелище и тихомълком сме на фронта..толкова ли изпростяхме като народ бе.

40

манипулации

преди 2 години

Точно, браво

39

хахаха

преди 2 години

До За недоразбралите-да бе даже и ще го епилират

38

Анонимен

преди 2 години

Време е такива като този да се преориентират към друг носител на пари.Тъй като към герб и Бойко са приепнали много такива кърлежи

37

Анонимен

преди 2 години

Милото гербаво момченце...

36

Ахил

преди 2 години

А защо политологът не предположи,че просто вече са събрани достатъчно доказателства за извършени престъпления,и е дошъл моментът за арест?

35

Анонимен

преди 2 години

Стойчев ти къде се изгуби напоследък? Нещо ти спряха кранчето, май. Как може да ти спрат кранчето, ако си независим и нямаш такова?

34

За недоразбралите

преди 2 години

СЕГА вместо да му извадят очите, ТЕ ще му изпишат веждите.

33

Бай Кольо

преди 2 години

Това е явен опит да се затвори устата на Барисов и на всеки по-изтъкнат член на ГЕРБ.Тъй като рейтингът на ГЕРб бавно започва да расте,управляващите нямат друг начин да спрат това.Сегашното правитепство много говори,но няма никакви значими действия.Съдебната реформа се заключава само в свалянето на Гешев,няма общ план,а здравната е още по-зле.Това е начин да се отвлече вниманието от кризите - политическа,здравна и икономическа,поради неспособноста им да се справят !

32

Анонимен

преди 2 години

Политолога на ГЕРБ

31

аз

преди 2 години

Така ли? Щом ГЕРБавите реват на умряло значи има нещо!

30

Анонимен

преди 2 години

Всички, които са крали и на които им е плащано цял ден ще обикалят телевизиите.

29

АМЕТ ИЛИЧ ПЕЕВСКИ

преди 2 години

БРАВО МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР НАРОДА ХАРЕСВА НАПРАВО ОБИЧА ДПС И ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ИЗБОРИТЕ ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И ГЕРБ МАШАЛААААА

28

Мосфилм

преди 2 години

Радостта на ареста беше за малко. Кирчо беше сготвен от рашковците путинистите. От свидетел ще стане обвиняем, като падне правителството.