77

do iuberales

преди 2 години

До юбералес: Nemcite sa gola voda v ulichni boeve i v blizak boi, obshto kazano, a dali sa se straxuvali e drug vapros. Spored rodnina na moi poznat ungarec, voiuval na izto4nia front, nemcite sa se 4ustvali sravnitelno spokoino atakuvaiki ot dale4 i sa se "posirali" ot strax pri sluxovete za predstoiashto mele sas savetckata armia.

76

Анонимен

преди 2 години

Този ненормалник, още в КГБ се е научил да лъже и блъфира и заплашва, но никога не е бил на фронт и нищо не разбира от военна тактика и стратегия

75

Само един въпрос

преди 2 години

А дали Русия иска да си тръгва от Украйна? Щото Сащ доста години "присъстваха" в разни държави. Дори да капитулират украинците и да им завземат всички градове, ще искат ли руснаците веднага да се върнат обратно? Аз си мисля, че въобще не бързат да ходят никъде, нито напред, нито назад. Те си укрепяват буфера, между Украйна и Русия, за сметка на Украйна, което почнаха да правят още преди години. Тая стратегия я има от векове, даже българската държава я е прилагала.

74

Анонимен

преди 2 години

Защо Путин арестува всичките шефове на ФСБ (бившото КГБ)? Ами всичките го лъгаха, че ако нападне Украйна за 3 дни ще се предадат, че Киев е само на 140 км от границата с Беларус и ако нападнат от там ще го завземат за 24 часа и после ще им трябват още 2 дни да завземат останалата част от страната. А каква стана тя, 25 дена и края се не види, войната върви армията намалява, санкциите започват да тежат, рублата струва по-малко от хартията на която я печатат, протестите са много, умрелите и те!

73

юбералес

преди 2 години

Путин се опита да копира полската кампания на Вермахта от 1.09. - 17.09. 1939г. Тогава немците влязоха от седем места с открити флангове и за две седмици всичко приключи. Немците дадоха 16хил. убити - съпоставимо с днешните руски загуби, но си свършиха работата и не се страхуваха от улични боеве.

72

Замразено е

преди 2 години

ама запролетява и ледохода тръгва до края на седмицата според някои видни метереолози на военна служба

71

Анонимен

преди 2 години

Хаха, поредните лъжи. Украинците щели да нападнат Донбас, ама Путин ги изпреварил... че те западните разузнавания две седмици предварително тръбяха кога точно ще нападне Путин, пък ти твърдиш, че ги изненадал.

70

Алекс

преди 2 години

Тази година на парада на девети май в Москва танкове няма да участват."Джавелина"ги изпържи.

69

Анонимен

преди 2 години

Ама те не се движат много напоследък. Стигнаха до където трябваше и сега затварят "котлите", в които има към 70 хил. украинска армия. Сега са на изчакване да им свърши храна, гориво, боеприпаси. Армията на Украйна беше на изток, защото смятаха да ударят Донбас. Зеленски беше пратил още 60 хил на изток. Путин отново ги изпревари и ги удари.

68

план

преди 2 години

Мавзолея на Ленин се ремонтира и разширява.

67

Анонимен

преди 2 години

Факт ли е, че Русия се мъчи вече четвърта седмица в Украйна? Да! Факт ли е, че никой от нас не го очакваше? Да! Естествено, война е, дезинформацията се шири, но едно от сигурните неща, които научихме, е че руската армия изобщо не е толкова силна, колкото изглеждаше до януари 2022!

66

Ха ха ха ха

преди 2 години

Вярвайте само на руските лъжи.

65

Украйна

преди 2 години

Защитниците на убийци са ненормални хора. Дано господ накаже всеки един агресор и неговите поддръжници.

64

Опала

преди 2 години

До Мазепа. Западните Банки са наистина закъсали от тук нататък. Със замразяването на руските активи много страни по света се замислиха колко тези банки са неутрални и надеждни. Ако ги и дадат на някого другиго, забрави САЩ и ЕС някога пак да са надежден лидер в свят, който става все по-мултиполярен. Путин го знае.

63

Тираджията до 82

преди 2 години

Безплатен обяд виждал ли си?А и тия 350 милиарда няма са стигнат само за Киев

62

мазепа

преди 2 години

До Тираджията до 76 Замразените 350 млрд.$ руски активи в западни банки, ще се предоставят на Украйна.

61

Тираджията до 76

преди 2 години

Как ще бъде свободна и независима затънала в стотици милиарди и билиарди долари заем?

60

мазепа

преди 2 години

Русия е част от руският мир, който зпочна в Киев

59

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Ребята, Киев е в другата посока.

58

По същество

преди 2 години

Хем кудкудякат, че руснаците мажат и трепят всичко наред, хем си признават, че не мърдат, защото са се закучили да пазят и вадят цивилни от лапите на на'ци'стките камикадзета. "Замразени"... Абе, всеки човек с две мо'зъчни клетки знае, че руснаците могат много повече, ако не ги интересуваха жертвите. Те ще си вземат тяхното. Вие ги дразнете още.