53

В.

преди 2 години

Е здравейте, тази Захариева, не иска ли на времето от ЕС дерогация да затваря хората заразени с Ковид? Каква подлост.

52

питащ

преди 2 години

И ще има защо. Толкова си некомпетентна като юрист, че не може да бъде. Но беше министър нали. Пази боже България от такива като теб.

51

Анонимен

преди 2 години

По принцип така се упражнява контрола, като нарушиш закона идва полицията, за какви тоталитарни времена говорите. Ако няма доказателства ще го пуснат.

50

баба мара

преди 2 години

не никои от нас няма да бъде сега разбрахте ли защо властта трябва да се сменя на 4 години защото се олива и идват такива случки няма нужда да викате и дакрякате всичко си върви по процедурата накрая съда ще каже

49

Читател

преди 2 години

Кукло очилата,виждала ли си Иванчева,като слаба крехка жена,вързана за оградата с белезници пред съдебната палата?Толкова си га.на,мислиш само за дебелите пачки пари от измъчените българи.

48

Ваш та ма

преди 2 години

Всички в затвора! Браво Киро, евала! Ама и Костов дето разпродаде и приватизира предприятията и той е да лежи с Бойко в пандиза! Да се разследват всички ще отнеме много време, но тези които съсипаха родината е редно да си платят! Унищожиха България с помощи на външни лица!

47

Сто

преди 2 години

Ако имат данни за злоупотреби от Борисов, да го призоват, обвинят, осъдят. Показни акции, и тормоз в 22:00 е за сплашване, и говори за безсилието на управниците, и страха им от Борисов. Това са приоми от оня режим, и няма да се харесат на никой от вас.

46

Анонимен

преди 2 години

не може а трябва всеки от вас

45

Анонимен

преди 2 години

Абе Захариева, вие как правите показани акции със спец полицаи. Тогава за тези хора не беше ли мракобесие?

44

Анонимен

преди 2 години

До: Жертвички Вярно бе! Може би сбъркаха полицаите. Май трябваше да арестуват Бойко Борисов през деня, точно в 12 ч. на обяд, в центъра на София, примерно пред Народното Събрание, с белезници на гърба, проснат на жълтите павета, да свикат всички телевизии да го снимат като мaймyните в зоологическата, и така да го държат докато се стъмни!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Да, права си друхарко Захариева, утре може да е всеки един от вас! Затова по-добре си трай, че току виж разбереш как се е почувствала Иванчева!!!

42

Анонимен

преди 2 години

А допустимо ли е да се изнасят в чували милиони от нашите пари за подкупи от магистрала Хемус госпожо Захариева?

41

Анонимен

преди 2 години

И ти си на опашката.Как се строи подпорна стена хотел?

40

Жертвички

преди 2 години

А Иванчева не я ли държаха на улицата цял следобед с белезници? Защо не каканижехте тогава? В президентството не нахлуха ли? Но вие бяхте на високи и добреплатени длъжности и се наслаждавахте разсеяно.

39

Анонимен

преди 2 години

Захарева мъжът ти работи нали, а на мен герб ми закри проектанската фирма, отне ми възможността да работя и да се самоусигурявам.

38

злост

преди 2 години

Голямо кудкудякане, недстойно поведение, хленч, заплахи, клетви. Извинете, вие нормални ли сте? Не можете ли да дишате без Б.Б, докога ще ни го натрапвате като икона-водител? Не се ли наситихте на постове и пак постове? Зщо да няма срещу него полицейска акция?

37

Анонимен

преди 2 години

А защо да не може да е всеки един от вас утре?

36

Анонимен

преди 2 години

Тия премеъзнали и недоспали гербери не знаят какво говорят вече. Осъзнават, че кораба потъва и те съскат като малки мишлета на изпроводяк.

35

Анонимен

преди 2 години

Бойко: искам в черно море да виждам само платноходки мир и любов. Също бойко: искам да знаете че 59 депутата покрепят Украйна и наща помощ в черно море . хааааа хааааа хааааа хааааа

34

Анонимен

преди 2 години

Цялото управление на Бойко Борисов беше МРАКОБЕСИЕ и брутално ограбване. Но тогава мълчахте за това?