200

Анонимен

преди 2 години

Киро е свидетелствал като пълномощник на Божков. Така се прави в името на властта!

199

Анонимен

преди 2 години

Е сега Бойко ако почне да говори .... доста знае, но до сега мълчеше.

198

Анонимен

преди 2 години

То трябва да си много пр0ст да държиш нещо уличаващо в къщи ако очакваш от месеци да те арестуват или поне да те заплашват с това.

197

Браво !

преди 2 години

Време беше !!! ОТ кога чакахме !

196

Адвокат

преди 2 години

Щом са го задържали, значи има защо. Какво друго се очаква от адвоката на мутрите. Нека да бъде спокоен, ще му повдигнат достатъчно обвинения. Като например, изпрати въоръжени полицаи, жандармеристи и пожарникари, за да го пазят от протестиращите българи. Много е прав г-н Васил Божков. В България нормалните ги изкарват престъпници и луди, а лудите и крадците управляваха държавата. До тук обаче беше тяхната.

195

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Ако, и със сигурност няма да има дано.

194

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИзброй само 500 да не се отегчим

193

Анонимен

преди 2 години

Много народ се кефи тука но едно задържане не значи нищо! Гледахме го този филм по време на предизборните кампании - Рашков така се бе разпищолил, че пострадаха десетки хиляди особенно избиратели на ДПС и какво стана едно голямо нищо ДПС има почти същите депутатити. Но данъкоплатеца ще плати за десетки към момента спечелени съдебни дела за неправомерни действия на полицията. Ако в този случай няма "заковаващо" доказателство и всичко се окаже "кьор фишек" Борисов е правото си да осъди МВР ...

192

nina

преди 2 години

А докато се случва цирка с бате Бойко,да не влизаме лекичко във войната ?

191

Анонимен

преди 2 години

Завършила съм държавна администрация. Млада интелигентна жена участвала в митингите през 90 те за Демокрацията. Отакакто съм дошла на земята в тоя живот. България е грабена хората простите лъгани манипулирани с измислени болести до които те сами се водят и с кармата си с пандемии и лоша политика.Хората работят за много малко пари няма уважение на труда а и хора няма вече.Оставка на Радев и правителството му. Тя Нинова е за затвора и всички комунисти довели държавата до това положение.

190

Провидение

преди 2 години

Ех, не е жив Крум-без ръце да сте останали, наглеци крадливи. Позор за вас, и бесило!

189

Баце е чист като

преди 2 години

сълза...

188

Айше

преди 2 години

прах,прах,орах в очите на Кьовеши

187

Ади

преди 2 години

До Мдааа : Що така, драги, ами щото на мен ми се случи абсолютно същото, докато Б.Б беше мин. председател. Т.е. да ми влязат в дома цивилни в 08.00 да ми обърнат всичко наопаки докъм 03.00 не е "среднощно - само на него му е среднощно. "Мракобесни времена" - помисли. Не съм съдила държавата - първо защото нямам пари и второ не ми е виновен народът, за да плаща за изродските изпълнения на неграмотници и майцепродавци.

186

Анонимен

преди 2 години

Тиквата все още може да разчита на Гешефта, но не за дълго. Рано или късно каскета ще го махнат и тогава ще започне да се разплита чорапчето на ГРОБ.

185

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е СИК-аджията и неговото ОПГ да получат справедлива правна оценка за действията си и да си платят по заслугите им! Цялата пушилка, която сега се вдига на политическа основа е с една единствена причина - опити за прикриване.

184

Анонимен

преди 2 години

До Minuva42: То е ясно къде са топките на твоя лидер - кревати, чекмеджета, луксозни къщи и приказки в стил - общи простотии, без граматика и словоред. Що не питаш младите, образовани, които искат да създават семейства? Питай клетите пенсионери -ама не тези дето ги получават като заслужили артисти или спортисти или депутати - питай тези които, са работили по 30-40 години и сега едва оцеляват.

183

Мдааа

преди 2 години

Ако го освободят без да му повдигнат обвинение....министъра на вътрешните работи трябва заедно с канадското недуразумение - оставка и предсрочни избори щото такива акций посреднош се правеха *** едни мракобесни години!

182

Ади

преди 2 години

И у дома дойдоха към 20.00 ч., проснаха детето ми в коридора с белезници отзад на ръцете, защотто то отворило вратата, докато аз простирах прането на балкона. Тарашиха ни до 03.00 ч, след което отведоха съпруга ми. Какво сме преживели - не искам да си спомням. Едно ще ви кажа - когато по този начин тормозят невинни и биззащитни хора - минало-заминало. Действието се разви докато Мутрата беше мин. председател. Нас кучета ни яли, сега голямо ОХ ама как така, не бива, не е праомерно.

181

:(

преди 2 години

Геша ще го пусне, споко. Все пак БГ прокуратурата няма да извършва разпити или да събира доказателства по този сигнал. Геша е на Бойко и Ахмед. Тези кюлчета, пачки, чували от банки, изнудване на бизнесмени да си продават бизнеса за стотинки или натиск върху производители да продават евтино на оня с пилетата и тн.. това за Гешев не са сигнали. Само да не вземе Кювеши да се захване, че ще има наказани. А това е нечувано в БГ да има наказани. Все пак прокурора и съда са на ДПС.