47

торбаакълии

преди 2 години

Толкова сте зле,че няма накъде повече!Чакайте да се оправите!Загубен народ!

46

Анонимен

преди 2 години

А народът е шокиран от наглите ви кражби и имотите ви за милиони, платени с крадени пари! Но не ви пука, наглеци такива!

45

Анонимен

преди 2 години

Баба Менда въртеше целия НАП, Спецов да не спи, защото отдавна трябваше да ги е почнал! Предлагам му да започне с нап Пловдив, там всичките й хора си стоят та даже и директора!

44

Анонимен

преди 2 години

Сега да вземат да проверят мъжа й с какви пари и как взима имоти да строй кооперации!

43

Хахахаха

преди 2 години

Милата... Тя не знае за кражби и не е крала даже. Наглеци!

42

Анонимен

преди 2 години

Абе добре си бяха опекли работата тия, менда добре се справяше със сметките, натруфи се с имоти и пердета, но... палачинката винаги се обръща.

41

Анонимен

преди 2 години

НАП да не ходи да гони бабичките, продали няколко буркана с домашно мляко, а да се размърда и да провери истинските крадци.

40

ББ

преди 2 години

До Heyуау призовават ни от младежкото на дпс-гроб да приемем кражбите и грабежите като нещо..нормално...опитват се да ни присъединят към тях,предците ни са си вадили хляба с труд и пороизводство...не сме цъфнали благодарение на продажници като вас..ама холандия,белгия..цъфтят,не са имали боковци и царе за управляващи,нима САЩ не е най силната икономика...най-щастливата и правова?Путин е убиец..боко и доган са му слуги..копейкин е ..мебел!Сащ не прощават приятели..Своодата на хората отстоява САЩ

39

Hey

преди 2 години

Вие нормални ли сте! Какво постигнахте в крайна сметка! Да ни наричат най- големите измамници в Европа. Тук в Германия Шолц го хванаха в пране на пари, Гърция открадна сумати пари от ЕУ, Меркел им ги даде! И всички са на свобода! Сами не си давате сметка какви ще бъдат последствията за България! Другите поне се прикриват! Продажници! Вместо да си забравите политическите различия и да се подкрепяте като нация сами си го начукахте! Целувайте байдън ловъра сега...

38

българин

преди 2 години

Като я вкарат при *** в Сливенския затвор , ще се шокира още повече !

37

ББ

преди 2 години

делегираните,направете я защитен и я натиснете,ще ги предаде до един...има документи и нформация за грабежите и престъпленията като никои друг...менда е човека!!!и лиляна намерете...лиляна е в основатана грабежите...милиарди евро минаха... в джоба им!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Рашковите разследвания са като чувалите с 60-те милиона лева. Пак ще се изложи. Тоя човек за нищо не става.

35

Познат

преди 2 години

До 48. Да бе, тя е. На Менда произходът й е селски, не знам що го крие, нищо срамно няма, баща й беше костюмар, ама майка й си беше чиста селска жена, с кърпа на главата, една прегърбена, с тояга, бая прегърбена де, към 90 години почина. Ама Мендето голяма гражданка стана, няма що.

34

Анонимен

преди 2 години

Беше бая отдавна в докторската градина видях Менда и до нея една възрастна прегърбена баба с бастууун и черна кърпа на главата, разхождаха се. Сигурно е била майка й. Ама беше бая отдавна, може би 8-9 години

33

Анонимен

преди 2 години

Шокирващо е да ти спре кранчето. Ама нищо, ти без съмнение си се запасила за няколко живота. Не реви

32

Истината

преди 2 години

Случващото се, както и отразяването му по медиите, трябва за пореден път да покаже на всички наивни, които са лишени от критична мисловна дейност, че не всичко се отразява коректно, не всичко написано и показано отговаря на истината.

31

Познат

преди 2 години

Менда има двама братя и една сестра. Родителите й произлизат от едно село до София. Баща й почина отдавна, беше партиен секретар. Майка й - Ангелина почина не много отдавна, много възрастна беше. И двамата й родители бяха много човечни хора. Ама Менда не знам на кой се метнала такваз!

30

До 38

преди 2 години

Гледай да не се гътнеш от злоба . Трудно ще ме стигнеш . :) :)

29

До 36

преди 2 години

Явно ти се разпозна в поста по-долу, жал*ко не*донос*че. Комунист=фаши*ст, все е диктатура . Имат и един и същи методи за сплашване и разпространение на лъжи .

28

Пияна герберка

преди 2 години

Ба половин кило водка колко да разбирам.