13

Анонимен

преди 2 години

Правителството на обединените комунисти се провали.

12

Анонимен

преди 2 години

Какво да чакаме от Нинова - робинята на Митрофанова.

11

Дима

преди 2 години

Е какво можеш да очакваш от Нинова? На нея начина на мислене и е форсмажорно

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя не е никакъв икономист, нищо не разбира или нарочно лъже по телевизиите.

9

Анонимен

преди 2 години

Какъв икономист е тоя бе. Работех в един магазин за килими и тоя същия льольо Сашко дойде, набута ми визитката си, на която пишеше, че е е член на ПП герП и трябва едва ли не да му подаря килим за новото апартаментче.

8

Ми

преди 2 години

така става, когато управляват комунисти и Нинова дава акъли.

7

Анонимен

преди 2 години

И не са виновни хората, че не вярват на управляващите. Виновни са управляващите, защото, откакто са дошли на власт преди 3 месеца, не са спрели да лъжат. Видяхме им промяната, видяхме им дипломите, видяхме им и пикливия Харвард, с който толкова се тупаха в гърдите.Измамниците и крадците си остават измамници и крадци и не могат дълго да го прикриват, представяйки се за нещо различно, каквито и CV-та да развяват. Същото се отнася и за простия човек: колкото и учебници да прочете, няма значение, защото не разбира написаното

6

Анонимен

преди 2 години

Всички са наясно, че от една година стандартът на живот рязко падна (тъй като вече НЕ ни крадат) Разбира се, че го обясняват, а и внушават на хората чрез икономическата криза и войната.Разбира се, че не е вярно, защото няма как да обяснят нито размерите на бедствието, нито огромните и непрекъснати заеми, които се теглят, нито къде са уж спрените от кражби пари, нито къде е Планът за възстановяване.Обедняването ще продължи. Лошото е, че и бездарният политически театър ще продължи като поучителна приказка за не съвсем адекватни хора с интелектуален дефицит.

5

Анонимен

преди 2 години

България е една опустошена държава и ако отидете в провинцията ще намерите всичко онова, което виждате днес като опустошение от войната в Украйна. Правителството все повече се изгубва в международните теми по неясни причини и неглижира своята отговорност към българските граждани. Нас ни няма на техния хоризонт! Ние сме предназначени да работим като волове и да умрем в браздата от болести, глад и безсилие! Те искат нашата смърт. Сами виждате колко лесно могат да заселят територията, с каквото си пожелаят и както им е удобно на външните.

4

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в ЕС! Клубът на богатите и безнаказани престъпници!!!Отиваш на бензиностанция и зареждаш горива от престъпници, влизаш в хранителен супармаркет /германски/ даваш си парите на престъпници, които ти продават фалшиви стоки на тройна цена, отиваш на лекар господи помилуй, влизаш в МОЛ перачници на пари, имаш нужда от полицейска защита от умрял писмо, трябва ти административна услуга плащаш на ръка и само тогава. Как се нарича тази цялата простащина и хайдутство по-горе?

3

Анонимен

преди 2 години

Нинова е кух*а дъска, какво да очкаваш, некомпетентен министър

2

Анонимен

преди 2 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

1

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията надмина 10%. /според официалната статистика, реалната е над 30%.Да не говорим за държавно организираната спекула на пазара. Другарката Нинова въобще не искам да я слушам, защото тя е една от първите олигарси на грабежа, а социално и политически ангажиран олигарх е същото като дървено желязо. Цените хвърчат не в проценти, а в пъти! За разлика от доходите, които веднъж се стопяват от инфлацията, а отделно се ограбват чрез спекула.Престъпната ни държавна мафиотска власт се облагодетелства от всичко, каквото може.