13

Анонимен

преди 2 години

То не беше бизнес и чудо ,оставки ПП и коалиции

12

Анти фен на танас

преди 2 години

Държавата трябва да се намеси в това извращение, което се случва с цената на тока и така наречената "борса"! Без значение кой излюпен икономист се опитва да обясни как се въртят парите. Със сигурност има по-интелигентно решение за определяне на реалната цена на тока за България. И който ми обяснява, че виждаш ли енергията от АЕЦ-а се търгува на борсата да се замисли как работи енергийната система. Това не е кранче!

11

Анонимен

преди 2 години

Майтопят се докато ги търпиме пък ние сме много търпеливи и на това разчитат Стога толкова бизнеса да излиза по площадите

10

man

преди 2 години

Кирчо ще вземе още половин милярд заем и ще ги компенсира, колко му е.

9

1280

преди 2 години

Докато КирЕ *** слага таван на помощта за скъпия ток от 300 лв, в Испания слагат предлна цена на тока от 360 лв. Открийте разликите

8

фен на танас

преди 2 години

До АнонименЦената която ти плащаш като домакинство е субсидирана от държавата. Цената която бизнеса плаща е борсова. Държавата произвежда ток на цена от АЕЦ 60лв на мегават, а го продава на борсата на 600 и прави печалба. За да може бизнеса да издържи на тези цени без да съкращава получава помощ от тези пари от свръх печалба. Имам чувство, че само абуригени има в тези сайтове.

7

Анонимен

преди 2 години

И какъв е смисъла? Държавата да не бере парите ит дърветата? Взимат пари от данъкоплатците за да го дават на бизнесмените, които пък продават продукцията си на същите тези данъкоплатци, като вица за мутрите, важното е парите да се въртят. Общо взето липса на каквато и да е пазарна логика. Оставете ги да продават продукцията си на каквато цена решат. Тези помощи така или иначе идват от нас. Така пазара ще се саморегулира и кърлежите разчитащи само на помощи ще отпаднат.

6

Тираджията

преди 2 години

И моя ток е скъп но не получавам помощи.Нищо че само аз работя в семеиството.Според държавата заплатата ми е достатъчна да се гледа е трима човека

5

фен на танас

преди 2 години

На регулирания пазар цените на са мърдани от миналия юли и са в пъти по ниски в Европа. Парите които се дават са от свеъх печалбата на АЕЦ и държавните централи и вецове. Това е правилното решение и даже са малко тези пари.

4

Анонимен

преди 2 години

таван на подаянията има, таван на цените няма

3

Анонимен

преди 2 години

И това защо? Заради спекулата последните седмици ли?

2

Анонимен

преди 2 години

Докога ще е тази помош, цените няма да намалеят. Кога ще спретв да смучете ДДС от хората и да ги наливате обратно в бизнеса?

1

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Чудесата в БГ нямат край ! От данъците на цялото население, от потреблението на деца, възрастни и пенсионери, ще се заделя за горките милионери и милиардери! Спомняте ли си името ЖАН ВИДЕНОВ? Идва пак нещо подобно.