11

Руменчо Радевчо

преди 2 години

Има залежали тестове, купени от наши фирми с народни пари. Та трябва да ги оползотворим. Никоя държава няма да ги иска и тогава трябва да ги изхвърлим. Да, ама Рашо Дамаджaната трябва да се самосезира за откраднатите пари във вид на тестове. Зелевия сертификат отпада, обаче тестването не може.

10

Анонимен

преди 2 години

До заслужава ли си Тогава ще си го учите сами вкъщи , без онлайн привилегии . Доколкото знам има форма на домашно училище . Подготвяте детето си в домашни условия и в края н а годината се явява на изпити пред учителска комисия.

9

123

преди 2 години

А защо избраха дата 29.03, а не 28.03? За да изхабят закупените тестове ли? Ми моето дете ще почива на 28.03 и ще се върне на 29.03 ,когато вече е в сила новата заповед. Съветвам всички родители да постъпят така!

8

Заслужава ли си

преди 2 години

да водиш детето,:- когато му прикриват лицето с маски; бъркат му в носа? >- когато други деца ще го тормозят психически и ще му посягат физически? >- когато в училищата всичко друго се прави, но не се учи? >

7

Носенето на маски

преди 2 години

е било средновековна практика в Западна Европа.. Такава гавра с човека НЕ е имало нито в България, нито в Киевска Русь, нито във Византия!

6

Анонимен

преди 2 години

Що не пишете, че зелените сертификати отпадат от 21.03.? А!?

5

Анонимен

преди 2 години

Ами че те децата след това излизат във ваканция. *** решения.

4

Анонимен

преди 2 години

А зелените сертификати за работещите, КОГА?

3

До кой

преди 2 години

А маските? А останалите "мерки"? Хората да бъдат с прикрити лица и с маски до живот?!

2

Анонимен

преди 2 години

А бежанците?

1

Побъркаха децата

преди 2 години

тия ypoди!!! При тези обстоятелства просто не си заслужава да водиш детето на детска ясла, детска градина или на училище! Не си заслужава нормално дете да ходи на училище, при наличие на случаи на насилие от деца към деца, а и тези тероризиращи "здравни" мерки! Окъде на къде децата ще си прикриват лицата? Обезличаване и обезчовечаване на децата!