301

Папо

преди 2 години

Много бой още ще ядат азиатските варвари на путьь0! А него го чака нов Нюренберг и якичка от връвчица!

300

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ 🖕АМА НЯМА ДАЕ В ТОЯ ЖИВОТ🖕ЩЕ ВИ РАЗНЕСАТ 🖕И С ЦЯЛАТА евро геиска ропа НАДЯВАМ СЕ АМЕРИКА ДА БЛОКИРА МОРСКИТЕ ПЪТИЩА И ДА ЗАПОЧВАТ ДА ЛЕТЯТ👍👍👍РАКЕТИТЕ👍👍👍КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ

299

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Жалко е ,че Путин няма мисленето на демократите ,Буш, Обама ,БайДън ? Вместо да ги запука ,като говедарите подред ,летища ,мостове ,Ж П гари ,рафинерии ,заводи ,села ,градове ,болници ,жилища ,Т В ,влакове , де що живо има хора ,деца , като в Сърбия ,Ирак , Афганистан ,Либия ,Сирия ,Сомалия ,Йемен ,руснаците се назландисват . Имат примера на САЩ и НАТО .

298

Двг

преди 2 години

Баси театъра, дали и тия пред които говори се правят, че му вярват

297

Анонимен

преди 2 години

Кога е парада на Червения площад?

296

Анонимен

преди 2 години

Тези тря ва да спрат наркотиците. Дънят ги всеко ден където ги хванат. На Донецкия фронт най-боеспособните им части всеки ден отстъпват и губят позиции. Скоро ще са обкръжени. Край Киев контраофанзивата им се провали и руснаците пак започнаха да ги дънят. Вече са в крайноте северни квартали на града. Само това, че смятата украинците за свои ги спира и още не са изравнили Киев със земята! Тези смешници щели да печелят!

295

Анонимен

преди 2 години

Пич, само ти и нашите алета ти вярват.Ще ядете пердах и го ядете всеки божи ден.

294

.

преди 2 години

Излиза, че Русия е губила по 34 самолета и 20 танка на ден?! Хм...

293

Анонимен

преди 2 години

Ще стигнал ли руснаците до Бандеровщат, че май в Лвов се подвизават бандеровците?

292

...

преди 2 години

Абе не знам ама знам, че русия загуби в авганистан! а там бяха талибани дето и името си не можеха да напишат! Просто е американците помогнаха! Сега пак ше помогнат и ше се получи същото! и само за справка военния бюджет на русия по техни данни е към 60млрд. $ на германия е 160млрд. $. на щатите е 780млрд. $! Сметайте другарки и другари кой ше спечели таз война!!! само 1 свалено самолетче е 20млн. $ ракетката дето го е свалила струва 20к $ така, че .... сметайте!!!

291

Уса

преди 2 години

Гледам и не вярвам на ушите си.Да подкрепяш украйна и украинската армия,която избиваше и гореше живи хора,затова,че говорят на руски в Донбас през 2014.,в това число и българи.трябва да си невеж и с промит мозък.Украинофилия=Българофобия.Войната в Украйна започна в Донбас от украинските нацисти с любезното съдействие на Сащ и Нато.

290

Анонимен

преди 2 години

*** и фантазиите ---супер лъжи и пропаганда от запада ---По неговите думи досега руските войски са изгубили 14 хиляди бойци, 450 танка, 750 самолета. Според него тези данни са сравними със загубите, претърпени от СССР в Афганистан за 10 години.

289

111

преди 2 години

Въпроса е на каква цена ще загубите войната!!!

288

##

преди 2 години

Палячовци на какви наркот ици сте ???

287

Анонимен

преди 2 години

Ще спечелите колело от нафтова печка ***

286

Анонимен

преди 2 години

Усещам как ще си изпросите ядрен взрив мегатон над Киев и Одеса .. Жалко че Путин няма моето мислене и на Ким Чен Ун ....

285

Кармен Златарева

преди 2 години

Ако не бяха евреите,нямаше да има войни на този Свят

284

Luben Стойков

преди 2 години

Улрайна спечели войната. След месец два натам ще потекат милиарди. И познайте чии фирми ще са добре дошли в Украйна? Не български нали. Защото първо се дават поръчки на истинските приятели, а не на страхливите *** като България, Унгария и Сърбия. Русофилинизираната ни държава и путиниски политици не мога да погледнат дори ден напред.България изглежда като затънтена, задръстена руска губерния затънала в 1878г. където пияни мужици 140г.мърморят под носа си "Широка страна моя родная".

283

Украйна загуби

преди 2 години

20 милиона загинали и сринати градове.

282

УКРАНАТО

преди 2 години

Украйна да направи собствен военен съюз тия разпиляха Руската армия с молотовки цивилни дето не са цивилни и скоро тръгват в настъпление! дано спрат до аляска че ако преплуват океана с тая засилка ще отнесат САЩ и Канада...ЕС да почва да плаща репараций! ВЕДНАГА!