270

Анонимен

преди 2 години

Заради този сега ние плащаме цената - вижте цените ! А сега ни задължават да търсим работа на бежанците. Ами ние българите ?! Нас кучета ни яли...

269

Анонимен

преди 2 години

Клоуна , айде по-полека със световната война ! Не ти ли стана ясно , че други държави няма да се включат , защото много ти се иска ? Тоя почва много да ме дразни !

268

Боки

преди 2 години

Тоя няма ли кой да го очисти и да спира войната.

267

Котки

преди 2 години

3-та световна война, защото "либералния" запад застава зад нацисти-военно престъпници? От такава ирония Хитлер ще зачочне да се смее толкова силно в гроба си, че най-после ще разберем къде е тялото му.

266

Анонимен

преди 2 години

За войната е виновно именно правителството на страната и нейния президент както и лидерите на всички страни които изпращат оръжие и самолети не дай си Боже. Единствено разумното нещо е умните хора да седнат на масата за преговори и да сътворят справедлив мир за всички хора повтарям за всички. Разпускане на военните съюзи и ВПК и разоръжаване. Световен мир. За сега се вижда че не се полагат усилия за мир а точно обратното.

265

Българка

преди 2 години

Такива като Зеленски, наркоманизирани и замаяни човечета, приличащи на Хитлер, правят войните. Но подстрекател, и доставчик на мозък и доза, е извън Украйна, някъде далеееч на запад.Всяко начало има и край, Зеленски също.

264

Анонимен

преди 2 години

Зеленски иска да остане в историята.Ясно е че като актьор няма да бъде нещо блестящо, та се пробва като политик ,а е просто нахален амбициозен тъпанаркойта дразни руснаците.Обаче онези ся луди и ще изравнят земята докята не го намерят.

263

Анонимен

преди 2 години

Не е възможно да има толкова заблудени, които се възхищават на Зеленски. Стои по цял ден пред един зелен екран и си измисля сценарии. На много видеа се вижда. Айде събудете се, това не е герой, това си е един актьор. Досега да се бяха договорили ако целта му беше да спрат войната и да спаси нормалните хора в Украйна

262

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да пратим Зеленски на мястото на Урсула Фондерлайн , той доста се задържа на тоя пост , да върви да си почива завалийята

261

msm

преди 2 години

Един ден Зеленски ще бъде Президент на Европейския съюз!

260

Анонимен

преди 2 години

До SS Айнщайн го е казал веднъж: Не може да разрешиш проблема със същото ниво на мислене с което е създадено.Докато човекът не промени мисленето си няма да има спасение защото мисленето му ще го върти в кръг.

259

славянин

преди 2 години

На снимката - един наркоман говори на група д.били!

258

Анонимен

преди 2 години

Тоя го мразя и в червата. Задето разлайва кучетата на война и разпалва война. Как няма някой да отърве света от него бе!!!!

257

читател

преди 2 години

Войната в Украйна е края на глава 12 на откровение от св.ап.Йоан Богослов.Следва глава 13.Да,третата световна война залочна.

256

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАнтихриста ще бъде унищожен ,но това няма да е Путин

255

Чук Буковски Дъбов

преди 2 години

А...добро утро. Инвазията на Русия не е била към Украйна. Това е Война на Путин срещу Нато, ЕС и Америка. Така, че всички сме засегнати и сме участници. Както казва Тръмп "Путин е умен" . С тази война Путин се подиграва със световния политически елит. Показва на цялото човечество как този "Световен елит" се бори и защитава демокрацията и свободата. Със жалки нещастни санкции и жалки изявления

254

наблюдател

преди 2 години

До 273 Никой не желае война,но за съжаление започна.

253

запознат

преди 2 години

Да,започна.

252

Анонимен

преди 2 години

Важното е, пcиxoпата в Кремъл ще бъде изчегъртан от трона си до края на месеца , а Русия ще бъде унищожена икономически.

251

Zark Veydar

преди 2 години

Зеленски ти не вярваш в Бог...а ние как да ти повярваме, вземи пример от твоя приятел Борисов , постояно се кръсти пред камерите. Между другото, твойте бежанци разбраха какви заплати ще получават тук, скоро ще се върнат за теб със с-300