20

SHEFA

преди 2 години

ЗАЩО ОБИЖДАТЕ?ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕЗНАЯТ.-КАТО В МЪГЛА СА.-НЕ ВСЕКИ ЗНАЕ И ИМА ИНТЕРНЕТ.-АКО СТЕ ХОРА ПОМАГАЙТЕ НА ТЕЗИ ДЕТО НЕЗНАЯТ.

19

Анонимен

преди 2 години

Не купувайте винетки от натовските марионетки Кирчо и Кокорчо. ХораИзмират в Украйна, заради тях. Не финансирайте военно индустриалния комплекс на НАТО. Спрете колаборацията ви!

18

до 15

преди 2 години

Онлайн с 2 клика.

17

до 15

преди 2 години

Не е за неграмотни бачкатори това, не се притеснявай. Нормалните хора онлайн си купуваме винетките, откакто ги има.

16

Анонимен

преди 2 години

Купувайте си от бензиностанция с квитанция.

15

Анонимен

преди 2 години

А каде трябва да отидеш да направиш корекцията?

14

негласуващ

преди 2 години

Кокорчовците уж щяха да чегъртат и да правят държава от таз порутена к0чина а продължават в същия мутренски стил на мошенничество и кражби!

13

Българин

преди 2 години

Защо да не мога да си прехвърля винетката на другият ми автомобил или ако го бракувам не ми връщате част от оставащата премията? Как застрахователите могат да връщат пари а държавата не!

12

ТОЛ не е КАТ

преди 2 години

Като ми пусне стоп палката - директно подминаване с черни сажди.

11

село Карпузица

преди 2 години

Как може в рамките на 1 ден да те глобят 6 пъти за едно и също нещо. Тва гербенулгелите и компютрите са несъвместима комбинация, определено.

10

Анонимен

преди 2 години

На мен ми бяха объркали номера на винетката и след като ме спряха от ТОЛ-а ми обясниха същото. 5 пъти им изпращам попълнени декларации и на ръка и електронно и 5 пъти получих автоматичен отговор какви документи за нужни за корекцията. Звънях им около 10тина пъти, никой не вдига. Тотал щета са.

9

Минди кухия

преди 2 години

До а сега деГорски, поеми си отговорността и си направи винетката сам, има 10 начина да го направиш онлайн, ама ти понежe искаш всичко да ти е на хартия - плати си сега 15-20-30 пъти и така.

8

Държавата

преди 2 години

При издаване на фиш, собственика бива незабавно уведомен по пощата. Хъахаъхааъахаъа

7

а сега де

преди 2 години

А защо когато служител в бензиностанция, обърка и вместо на лек автомобил ти издаде винетка за ремарке/защо цената е еднаква, това е друга тема/ и те снимат 15-20-30 пъти......чаааак тогава разбираш за случката?!

6

Анонимен

преди 2 години

А най-лесно и справедливо е, когато един човек плаща винетка да се проверява първо електронно дали правилно е изписан номера на собствения му автомобил/и. А троладжиите трябва да ги махнат - поредната герберска измишльотина - намиране на работа на своихора, тотално излишни и товарещи бюджета с излишни разходи. Навред посвета "работата" им се върши от камери и се издават електронни фишове. Тука само ми висят разни излишни хора с автомобили по пътищата, че и бензин скъп хабят за наша сметка.

5

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше техническата грешка при изписване на цифра да не води до санкция. За грешката обаче човекът следва първо да бъде уведомен. Едва ако не я изправи след уведомяване, следва вече да си поеме отговорността.

4

Факир на Измамите

преди 2 години

"Корекцията може да е до два символа" - е тука ако нема некаква мушенгияяяя... залагам 3 бутилки олио, че това е някаква корупционна схема

3

ЛОЛ

преди 2 години

2 неща. 1-во колко трябва да си залухав, че да си объркаш винетката 2-ро "Корекцията може да е до два символа" --- не ми било то корекция, най-ми било половин корекция. Някой в BGTOLL пръска с интелект. Вдигнете им заплатите на тия

2

Анонимен

преди 2 години

А отделно, щом сте взели парите, ще поправят грешки до пълното им отстраняване. Веднъж, дваж, няма пазарлъци тука.

1

А вий, вий сте...

преди 2 години

А не може ли просто системата да проверява за гершки по време на самото издаване?...