65

Анонимен

преди 2 години

Оня наглия от Банкя само дето рамо не извади да не стъпи в парламента. И сега неговите с цялата си наглост искат някой на тях да им се обяснява.

64

аз

преди 2 години

Само ГРОБари може да са толкова "вдлъбнати" че да задават такъв въпрос

63

Емо

преди 2 години

Гърция дава 1.1 милиард за подпомагане на средния бизнес,ние подпомагаме украинските фашисти!С идването на хамериканските узурпатори в България,ние вече сме участници във войната!Отново на грешната и губещата страна!Продажници!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Военен преврат ли ни готвят

61

Анонимен

преди 2 години

Кирето много умен. При форсмажор може много лесно президента да обяви военно положение и да вземе цялата власт. Те и каманистите така и после с пачките към Виена и нататък.

60

Анонимен

преди 2 години

Румбата и Стефчо щели били да земели властта с нова партия с парите от магистрсла Хемус и да си менкат постовете Министър председател и Президент всеки четири години, но Мая щяла да им дръпне сифона и нямало да стане на тяхната.

59

Анонимен

преди 2 години

Баба ми са общо 8 деца - най-голямото дете - тетка Тонка, че после тетка Спаска, тетка Карамфилка, тетка Мария, вуйчо Георги, вуйчо Димитър, вуйчо Вълко и най-малката- баба Лазария! Всички са живели в Комунистическа България и с 2 ръце подкрепят времето преди 89-та, но не и сегашното! Е, всички са живи, но много възрастнинад 70, над 80 и 90.

58

Анонимен

преди 2 години

Мръсни комунисти, искат пак да ни върнат десетилетия назад.

57

Кънчо

преди 2 години

Тия тотално изтрещяха... голяма кражба се задава. Кое налага обявяването на "форсмажор" ? Единствената държава от ЕС, която ще обяви сме ние, защо ? Вместо правителството да успокои народа, който и без друго е луднал те обявяват "форсамажор" ? Руснаците ни спряха газа ли ? Ще ни нападат ли ? Какво налага този форсмажор бе просто Кире ? След всичките тъ.потии, сега и това. По-големи некадърници НЯМА. Как е господа гастербайтери ? във форсмажор ли живеете ? Защо ни ги натресохте тия ?

56

Лена кухата

преди 2 години

Киро трябва да бъде убит веднага

55

а сега де

преди 2 години

Дали герП преди две години обясниха АДЕКВАТНИ за въвеждането на ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ?!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Украйците ли, :)

53

Анонимен

преди 2 години

Ние сме богата държава ,даваме най много пари от всички съседни страни за украйците ,и раздават на някакъв бизнес печелбари милионери милиарди ,Борисов бели им дал повече от 5 милиарда сам се похвали ,кога успеха да ги похарчат ,че сега отново милиарди за милионерите ,оставка ПП и коалиции

52

слуги на Москва

преди 2 години

Вижте кой определя общественото мнение в България - платените от Русия псевдо социолози Андрей Райчев(махащият с ръце), Кольо Колев(червен Кольо),Кънчо Стойчев(червен Кънчо),посредствената журналистка и медийна "па.чавра" мадам Вал. Велева, платените от Русия псевдо журналисти П.Блъсков, П.Волгин, Н.Бареков,червената(манджа-мерудия) гимнастичката Нешка Робева, братя Чукови и др.подобни...Защо трябва да се учудваме, че България е на този хал след 30 години преход. За да избегнем вредното влияние на тези руски поодлоги, трябва да им се дава по-малко медийно време и скоро ще забравим за тях.

51

Анонимен

преди 2 години

то на тия от герб и да им обяснат за кво иде реч нема да го разберат оти са т***пи

50

Анонимен

преди 2 години

Искат да ни оберат и да ни фалират окончателно.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 ХаУс ли, гербав :)

48

Анонимен

преди 2 години

Боже пази България от комунистите и гербавите с другото сами ще се оправим!

47

Анонимен

преди 2 години

Е какво налага такова нещо. Некадърно управление с неумението си иска да фалира държавата. Това означава че договорите могат да не се изпълняват.Това ще доведе до ХАУС, злоупотреба и ще узакони измамниците. Това е престъпно поведение.

46

L.

преди 2 години

Навсякъде в правната теория се говори за форсмажорни ОБСТОЯТЕЛСТВА, а не за "форсмажорно положение". Не може по силата на обявено положение от правителството, тези които имат възможности да обслужват задълженията си по сделки и договори, да не го правят. Това не следва да е никакво легитимно основание и леко пада в съда. Всъщност, в българския съд не е сигурно...