24

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е като са такива зверове и прочие епитети руснаците защо още не са спрели газа и петрола за Европа ами търпят да ги обиждат и пак ни дават газ чудна работа.Аз ако съм на тяхно място отдавна да съм върнал Европа в 14-ти век.но никога нищо не се знае.

23

СМЕХ....

преди 2 години

ПУТИН ОТ ТОВА ЖИВЕЕ, БЕ..... ОТ ГАЗТА И ПЕТРОЛА...ХАХАХААА..... ДРУГОТО СА КИТАЙСКИ МЕНТЕТА!!!

22

Подаръчно пликче

преди 2 години

Вярно ли е,че Газпром предложила на Булгартрансгаз да заплати транзита за Сърбия , Унгария,Босна и Херцеговина, Северна Македония през България с рубли.

21

Бат- Баян

преди 2 години

Стана ясно,че ние докато тук говорихме за диферсификация и бягство от зависимостта от Русия, Германия затвори въглищните си централи и ударно затваряше ядрените. Стана по-зависима от руския газ като Газпром беше закупила даже газовите им хранилища. А войната,скока на цените на газа всичко е било предварително запланувано. Оказа се, че още лятото газовите хранилища са били изпразнени и то явно с политически мотив Русия да постави на колене не само Германия, но и европейския пазар преди инвазията.

20

Анонимен

преди 2 години

21-ви, не Путин а ЕС ги е страх, затова и оставиха няколко банки в SWIFT, за да могат да си плащат доставките иначе икономиката спира след макс. 3 дена, а спре ли, събитията в Украина ще им се види като махленска свада, с милионите безрабони по улиците. 25-ти Русия и Китай се договориха преди няколко години да търгуват с рубли и юани - така че там отдавна са си опекли нещата.

19

Анонимен

преди 2 години

Това е засега, защото Путин нареди Русия да продава само за рубли. Не е ясно как ще стане това с Китай, защото те купуват само срещу юани, а продават само за долари или евро.

18

Trogy

преди 2 години

Ми що не си купуват шистова от САЩ? Защото е на тройна цена и идва за 30 дни .

17

БАНко

преди 2 години

ЗАЩО УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ НЕ ВЗРИВЯТ ГАЗОПРОВОДА И РУСИЯ ЩЕ .....ФАЛИРА , ВЪПРЕКИ ПОДКРЕПАТА НА КИТАЙ !!! ХАaaaaaaaaaa!!!!

16

СМЕХ....

преди 2 години

АМИ ПУТИН ДА СПИРА ГАЗТА, БЕ.... И ДА КАРА НА ЮАНИ.... ХАХАХААА.....!!!!!... АМА, НЕЩО НЕ ИСКА..... ХАХАХААА..... ЩО ТАКА, БЕ???????????!!!!

15

Путин го е страх

преди 2 години

Няма да спре газ и нефт доставките защото това е единствения му (Временен докато му намерят алтернативата) начин на Русия да се снабди с валута. Пък то скоро Путин може и да не е на власт.

14

Анонимен

преди 2 години

До Абе русофобчетаАйде де, откога чакам от Русия да спрат да искат вражеските пари.

13

Хахахаха

преди 2 години

Гъзпpом нямат друг избор - иначе фалит.

12

Лицемерие

преди 2 години

Лицемерното ЕС е толкова жалко, че няма повече накъде. Къде са вресливите сoросоиди, които все реват, че Русия можела да спре газта?

11

СМЕХ..

преди 2 години

ГАЗПРОМ---крепи целата Руска ДЪРЖАВНА бензиностанция..... СПРЕ ЛИ-----РУСИЯ УМИРА!!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Защо са й на Русия долари и евро като наложените санкции й забраняват внос който да се плаща в тези валути :) Хубаво е да се замислиш малко преди да напишеш нещо.

9

Абе русофобчета

преди 2 години

Не разбрахте ли че който иска Животворната Руска Газ Трябва да плаща в РУБЛИ?! Затова чичо Сам ходи да се кланя на Иран и Венецуела + Принц Салман! Отрязаха го! Щатите ЩЕ плащат в РУБЛИ или Злато,или юани ,иначе загиват прави,неприятно но факт!Светлината,дето я забъркаха в Окраина не ги спасява,ами "наоборот"...

8

Руска наглост

преди 2 години

Рашките са страшно нагли. Бомбят им децата и жените и в същото време ползват територията им да си изнасят газа.

7

Анонимен

преди 2 години

До 4 Искаш да кажеш че рублата почина нали....долара си е долар.....

6

хмм...

преди 2 години

Иначе пари откъде.... досега сраха беше Русия да не спре кранчето, но се оказа, че ако ЕС сре кранчето на Русия става срашно...

5

Интереса клати феса

преди 2 години

А пък Мyтрафонова ни плашеше, че щели да спрат газта.