55

Соц

преди 2 години

Армия в България имаше до1989г.Днес сме посмешище .

54

Анонимен

преди 2 години

Нидялков гледай да не изтървеш бюрцето. Ти с какво допринесе армията да не е в това състояние. Всеки може да констатира. Май и ти си бил член на БКП. Аман от послушни стратези.

53

Чукча

преди 2 години

Плацдарм хахахах. Хубаво ще ми дойдат 2-3 танка за скрап. Щото за бой са пълна СКРЪБ

52

Чокумба

преди 2 години

Срам е, че червените ни генерали окрадоха армията. Един няма дето не е завършил в масква. И за замазване на очите имат и по един курс някъде на запад или във сащ. ВСИЧКИ СА ДВОЙНИ, ТРОЙНИ и ЧЕТВОРНИ АГЕНТИ

51

Анонимен

преди 2 години

Никой не се готви да ни охранява нито небето нито държавата. Просто използват колонията България за плацдарм. С една дума сме заложници и жив щит на западните колонизатори.

50

Анонимен

преди 2 години

България има крещаща потребност от съюзническа защита по въздух, море и суша !

49

До Апостол Апостолов

преди 2 години

За съжаление от военните училища излизат хора, който не могат за себе си да се грижат, камо ли да отговарят за живота на хиляди. Войната е сериозна работа и не случайно военната академия на САЩ е едно от най елитните учебни заведения в света. Задължително трябват реформи, защото в тоя си вид, армията ни става само за харчене на бюджета и някой дребни функции.

48

Апостол Апостолов

преди 2 години

Някъде писах: всички в българската армия от майор нагоре -пенсия.Армията трябва да се ръководи от млади, интелигентни, добре подготвени офицери, готови да служат на БЪЛГАРИЯ.

47

Анонимен

преди 2 години

Петата колона на Путин работи. В България е пълно с предатели.

46

Анонимен

преди 2 години

Зависими от газ, нефт, ядрено гориво, отбранителна техника и после нямало зони на влияние. Ние сме си още руска колония.

45

Гюлета

преди 2 години

Срам ли Искаш да кажеш да се срамувяме от НАТО ли Колко години русоробите блокирахте закупуването на Съюзнически самолети Всички Предатели сте за затвора

44

до анонимен

преди 2 години

"""Сега е моментът за бартер на старо руско въоръжение срещу поне една ескадрила F16 и ракети Пейтриът!"""" ------- Ти май си объркал "Партньора! Новият ни "Батко" в бартери не играе, като Стария (за краставици и домати, получавахме на-новото за времето си въоръжение, при това много!). Новият "подарява" само за КЕШ!!!! Безплатно сирене предлагат само в Капана!

43

Анонимен

преди 2 години

Срам за България е, че с няколко стари руски самолета, поддържани от един агресор, ние разчитаме да се браним от него. Сега е моментът за бартер на старо руско въоръжение срещу поне една ескадрила F16 и ракети Пейтриът!

42

до аз

преди 2 години

Уви, съгласен съм, НО най-страшната констатация от това което си изброил в поста си е, че вече и Чепове не може да провим!!!!!

41

аз

преди 2 години

до 40 така е защото ние не можем нито самолети да правим нито танкове нидо дронове нито даже и чепове за зеле!

40

ПХ

преди 2 години

Осем Ф-ки служат единствено за Еърполисинг (охрана на въздушното ни пространство) и нищо повече! За тази функция и за тези пари можеше да си купим 10 Грипенчета, плюс Швеция ни даваше 4 използвани самолета за функцията еърполисинг докато получим първите няколко нови самолета - 4 или 6. Сега нито Мигове, нито Ф-ки с тяхното много по-придричиво и сложно обслужване.

39

nimportequi

преди 2 години

Ако ще ни охраняват такива като оня дето падна в морето не мерси по-добре НАТО да дойде.

38

vlady

преди 2 години

Има разработка под ръководството на полк. доц. д-р. Маринов от ВВВУ как да се охранява въздушното пространство без самолети. Има аналогична под ръководството на флот. адм. проф. двн. Медникаров как да се охраняват крайбрежието и териториалните води без кораби.

37

whistleblower

преди 2 години

Пълно е с руски пoдлoжки като тоя полковник в армията ни, повечето са подписвали клетвени листи за вярност към СССР и дърпаха бая рубли от там.

36

!!!

преди 2 години

Интересно ми е ,ако тези чужди пилоти свалят по невнимание или нарочно,чужд самолет,кой ще го отнесе?Май ние.