38

художника

преди 2 години

До Анонимен36 - къде прочете че съм боледувал от Омикрон бе? Изкарах Ковида и Делтата. Чети внимателно и не се излагай в пространството с глуп***вите си коментари!

37

Незнам

преди 2 години

Два месеца след ковида прекарах тежко неврологично заболяване и повече от година не мога да се оправя.Майка ми почина след девет месеца,от сърдечна недостатъчност,като преди това не е имала проблеми със сърцето.

36

Анонимен

преди 2 години

Абе коронавируса си беше измислен заедно с ваксините, за да се покрие 100% от населението, което да бъде заразено под една или друга форма и респективно увредено здравословно в различна степен.

35

Свършва папането

преди 2 години

и ковид-терористите ***! Всички искаме да ядем, но има една орда от хора в Бълагрия, която папа вече 3 години за сметка на здравето и живота на хората! Тая МЪРРЛА е една от тях! Другите вече се срамуват, но явно тазя въшшка няма какпа срам!

34

Анонимен

преди 2 години

Художника, недей прави инхалации! Омикрона не слиза в дробовете! Не заблуждавай себеподобните!

33

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Това си е положението и без ковид. Докторицата да каже колко ДОКАЗАНИ случая имат на абсолютно здрави преди ковида млади хора, които са получили някакви сърдечни усложнения след ковида. И колко изобщо пациента са минали през тях, та прави генерални изводи. Много хора си го преодоляхме, без лекарска помощ. Как знае за нас?

32

Анонимен

преди 2 години

Очаквам вакс-култ-фашистите да стават все по-агресивни в опитите си да се самоубедят, че, не, НЕ, въобще не е виновна магическата течност, виновен е вирусът! Ами то аз сигурно съм го карал безсимптомно, затова съм зле, да, да определно е така! Какво, статистика по ваксинационен статус, ли? Не, въобще не ни трябва такава, ама за какво ни е?

31

художника

преди 2 години

Глу.ости на търкалета. Всички в семейството ми го изкарахме по 2 пъти. Никой от нас няма странични увреждания. Правихме си инхалация с йод и сода, за да не позволим вируса да слезе в дробовете. В менюто ни задължително има чесън, лук, мед, ракийка и винце, повече риба и постна храна. Бобец, леща, картофена супа, домашен хляб с чубрица, кис. мляко и др.

30

неваксинирана

преди 2 години

Преди година го преболедувах, кардиоложката ме прати и на ултразвук, двете лекарки казаха че съм добре и нямам усложнения от ковида. Преди да плашите хората, (че животът ни е много лек) се запитайте - чия цел изпълнявам и струва ли си парите, моята съвест!

29

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Има! Аз нямам никакви последици от любимата ви болест! Преболедувах и Делта, и Омникрон! След Делта се ваксинирах и тогава имах проблем! Не от болестта, а от идиоткстаа течност, която искате да влеете на всички!ФАШИСТИ!

28

ха ха

преди 2 години

Не разбрахте ли ,че кранчето на корона вирусните печалби се затвори! Спрете се. Всички ваксини са за брак!

27

Валя

преди 2 години

Стига вече . Затворете си устите и си гледайте работата. Не ви ли стигнаха 3 години тормоз на хората.

26

Язе

преди 2 години

Докоторкееее, стига си лъгала!!! Нито един познат от изкаралите ковида няма никакви пост-ковид симптоми и всички са напълно здрави. То повечето го изкараха като лек грип, тежки проблеми и случай са само при няколко процента от заболелите. СТИГА МАНИПУЛАЦИЯ!

25

Анонимен

преди 2 години

И аз съм антиваксър и умрях два пъти от ковид. Накрая кръвното ми беше 300 на 230.

24

Анонимен

преди 2 години

Айде просто -тия пак познавам много които го изкараха и нямат постковидни усложнения

23

Анонимен

преди 2 години

Наблюденията и изводите на докторката са честни. Въпросът е какво прави нашата здравна система за здравноосигурените. Решения и дела са нужни. Ваксиниран или неваксиниран - няма никакво значение. Достатъчно е да видим какво става в Китай в момента...Тук убихме хуманността на медицината.

22

Анонимен

преди 2 години

Половината антивакси измряха или се инвалидизираха, ама няма как да им дойде ъкъла ако липсва! Добро утро! Приятен ден!

21

Има ли разлика

преди 2 години

Хаха, има цензура на думата "жypналя" ли, ве? Съвсем се сдухахте, миличките ми недоносчета :Д Скоро сигурно и полицаите ще ние бият с палки, ако им викаме "чeнгета"...

20

Анонимен

преди 2 години

Единствените без сърдечни нарушения вече са в гробищата.

19

Има ли разлика

преди 2 години

Има ли разлика между "Няма пациент..." и "Почти няма пациент..." ? Като хвана сопата, ***...