61

баба мара

преди 2 години

франция какви опити прави на островите в тихия океан

60

Анонимен

преди 2 години

Много изкудкудякал тъй наречен елит или лицемерен. По скоро второто

59

Анонимен

преди 2 години

До Факт Не Франция, а инсталираното от нацистите правителство на Петен. Точно както руските фашисти искат да инсталират правителство в Украйна.

58

Анонимен

преди 2 години

Ами ако ония използват такова, тогава какво

57

Факт

преди 2 години

Франция служеше на Хитлер!

56

Анонимен

преди 2 години

До до Анонимен (75)/77 "Както го правеха "Белите каски" в Сирия" Какви "Бели каски" в Сирия, вече казах, разследването го направи ООН, кое не разбра?

55

Украински грип-19

преди 2 години

Дори Украйна да е тази, която първа се реши да използва химическо или бактериологично оръжие, отговорна ще бъде Русия. Неслучайно в началото на 2020 г. Западът се опита да направи постановка, с която да прехвърли върху Русия отговорността за разпространението на Ковид-19. Тогава руснаците им объркаха сметките, като отказаха да разрешат кацане на московско летище за дозареждане, но така или иначе, вирусът беше разпространен преди войната.

54

Анонимен

преди 2 години

Спомням си че Макрон беше доста антируски и антипутински настроен преди 7 години, но Путин му спретна пуч с жълти жилетки и в крайна сметка Макрон се продаде за пари на Путин и мир с путинските жълти жилетки във Франция. Сега светът бере плодовете на колаборационистите с Путин Макрон и Меркел.

53

до Анонимен (75)

преди 2 години

Както го правеха "Белите каски" в Сирия или Колин Пауъл със шишенцето в ООН преди инвазията вхИрак??? Тъй, де, тъй... щом го казват западняците, значи не подлежи на съмнение!

52

Сата НАТО

преди 2 години

Още малко ще изчакат украинците да ги обезкървят и после цялото НАТО ще се юрне да се записва към победителите. Накрая руснака наистина ще остане чисто гол, с една ядрена кнопка в шепата.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Западняците готвят провокация, за да обвинят Русия, както в Сирия." В Сирия комисия на ООН доказа, че е използвано химическо оръжие през 2013. Химическо оръжие, изстреляно от правителствените позиции на Асад по градове в които се намираха опозиционни сили. Така че, да, ще е като в Сирия.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "С такива статии, на Русия се създава широка фенска маса. Всичко завършило поне 4-ти клас започва силно да симпатизира на Русия." Ако имаше такъв ценз нито един русофил нямаше да е русофил. Явно други са критериите. Мисля, че да си неудачник в живота е основния, независимо от образователния ценз.

49

Анонимен

преди 2 години

Западняците готвят провокация, за да обвинят Русия, както в Сирия.

48

Анонимен

преди 2 години

Продажника Франция е виновна колкото Русия за войната в Украйна.

47

славянин

преди 2 години

Тоест ако бандеровците или сатанатовците използват химическо оръжие в окрайна Русия ще е отговорна!? Тези дженд.рунгели вече съвсем са деградирали ментално!

46

R.A.T.M

преди 2 години

Разбрахме, че в демократичните страни може да се "национализират" яхти имения и др. без съд и присъда, т.е няма и презумпция за невинност. Разбрахме, че войната в Украйна е не хуманна за разлика от тези във Виетнам, където всички западни страни санкционираха САЩ оп май пропуснаха, а да за Либия и Ирак също забравиха, но пък за Югославия даже не си направиха труда да критикуват, че такива бомбандировки на градска инфраструктура е нямало в Европа след ВСВ. Със странен аршин мерят.

45

така стоят нещата

преди 2 години

Путин е започнал да плаща на Макрон в рубли и Париж втвърди тона санкции без табута.

44

Анонимен

преди 2 години

Значи ако Франция хвърли химическа бомба в Украйна, ще е виновна Русия?

43

Анонимен

преди 2 години

С такива статии, на Русия се създава широка фенска маса. Всичко завършило поне 4-ти клас започва силно да симпатизира на Русия. Затова ние, като членове на НАТО, следва да мислим, преди да метаме такива пасквили в медиите.

42

Бай Дрън

преди 2 години

Бренййй... мислех, че вече всички възможни санкции са наложени, а то имало и още и още. Може би най последната е да скрият Слънцето над Русия, руснаците да си изразходят нефта и газа за отопление и край. Само че току виж прокопали дупка до Австралия и Аржентина. Тогава не знам какви санкции ще им наложат.