154

Ха ха ха

преди 2 години

Кой го казва. Лидерът на една нация ,която винаги е търсила с кой да воюва. Но историята показва, че всяка война която започват Америка все губят. Военнопрестъпници са всички американски президенти предприели военни действия в страни от Европа и Азия. Воювайте във вашата си страна . Не ви искаме тук и където да било .

153

55

преди 2 години

Байдън не е прокурор за да произнася обвинения!Те ,които избиха милиони хора след 1945 г. по света нямат никакво право да се правят на демократи!Те са престъпниците!

152

Новини от Херо

преди 2 години

Кога арестувате Б. Борисов? И за колко загубена я смятате публиката? Америка иска да ни включи в анти-руска коалиция за вадене на горещите кестени от огъня на войната.И в този момент,о, Боже справедливостта се изсипва като огън и жупел от Брюксел. Тежка репресия. Но не върху бившия премиер, а срещу масата, публиката, логиката и будността на цялата нация. Тежка репресия. Не е политическа. Пиарска репресия,от която страдаме напоследък като зараза.УТРЕ ББ ЩЕ ГО ПУСНАТ.А ние ще чакаме повиквателни

151

Алцхаймера Кукундел

преди 2 години

На колегата кукундел трябва да му припомним само изказването му за бомбардировките на Белград и Югославия ...Такава злоба , плюнки и лудост не се среща често ..Дано си го получат , а те ще си го получат скоро ....

150

истина!

преди 2 години

ЗА КОГО ВОЮВАТЕ , БЕ ГЛУПАВИ УКРАИНЦИ? ЗА КОГО? ЗА ТЕЗИ,КОИТО ВИ ОГРАБВАХА,УБИВАХА,ИЗТЕЗАВАХА?ЗА УКРАИНСКИТЕ ОЛИГАРСИ, КОИТО СЕГА СИ ГЛЕДАТ КЕФА С ОГРАБЕНИТЕ ОТ УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДЪРЖАВА ПАРИ? ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ,КОИТО ПРЕВЗЕХА ДЪРЖАВАТА ВИ И ВИ ПРЕВЪРНАХА В НАЦИСТКИ ЗОМБИТА,КОИТО УБИВАТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ?ЗА ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ,КОИТО ВИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ЗАЛОЖНИЦИ И ПУШЕЧНО МЕСО В БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА?КОИТО СПИРАТ И НАСЕЛЕНИЕТО ДА ИЗБЯГА И СИ УБИВАТЕ СОБСТВЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ,***!

149

Анонимен

преди 2 години

Има една бългаска повоговорка: Крадеца вика дръжте крадеца. Тоя ли щше ми говори за престъпления? Неговата държава съсипа половината свят, носейки им демокрация! Разби живота на милиони хора, изби още толкова... Колко нагъл и безочлив трябва да си да се изтъпаниш да дрънкаш тия глупости?Или просто изкуфелия дъртак чете каквото му е написал някой, ръководещ пропагандния отдел?

148

Хага

преди 2 години

Руските канибали с вожда да си знаят какво ги чака

147

Анонимен

преди 2 години

Той тоя нарече и вице президента първа дама...

146

Да

преди 2 години

Бай бадън да си смени памперса

145

Тъполог

преди 2 години

Този ибрик вече тотално се ошашка на чия страна да се врътне. Дървен философ, вечна ***.

144

дано, дано, дано

преди 2 години

Да пожелаем на Джо Байдън скоро да погребе съпругата си, останалите живи деца и всичките си внуци!!!

143

според мен

преди 2 години

Никога в своята история САЩ не са имали по *** президент от сегашния!

142

Анонимен

преди 2 години

Да хвърли поне една 10 мегатона в Киев и после да си тегли куршума с кагебейския пистол.

141

мир

преди 2 години

Путин е военнопрестъпник, фашист, убиец. Той бомбардира мирните градове на Украйна - Харков, Чернигов, Суми, Мариупол... Путин лъже народа си. Путин се опитва да убие колкото се може повече цивилни. Очаква го международен трибунал.

140

до 147

преди 2 години

С. мени си аршина. Не е актуален вече.

139

ПроСоТо

преди 2 години

да не тормозят стареца !...Той не е виновен..Деменцията не прощава на никого...Забравихте ли,че нарече украинците "иранци" ?..Просто да го държат по-близо до гърненцето и по-далече от "куфарчето"..Времето ще се погрижи за останалото..

138

натовски джендър

преди 2 години

тоз байдън всички с а разбрали че фигура -един път вика не съм казвал тов автори път да така е толкова е жалко и несериозно но епозор за САЩ

137

55

преди 2 години

Западната риторика се срина до нивото на злобна махленска просташка кавга!Нямат вече никаква мяра на думите си в позицията на губещи и безпомощни!Това е компенсаторен механизъм на слабия-озверява вербално т.е. на думи, понеже се бои от действия!

136

Кобрата

преди 2 години

Ей склери,спри да обиждаш и да се заяждаш с хората...Не се прави като Рачков и взимай редовно медикаментите.

135

Дзверо

преди 2 години

Той му каза,че и няма душа.И беше горд с това.Лунатик!