101

Анонимен

преди 2 години

Дайнов ще гори в ада.

100

Баце

преди 2 години

По *** хора от русофилите няма

99

Румен

преди 2 години

Комунист ли е тепенье му е майката

98

Анонимен

преди 2 години

проф. Евгений Дайнов -- на какво е професор този ***. Българската държава плаща заплата на някаква изтривалка и ние да работим за нея?

97

Анонимен

преди 2 години

Нечистоплътния празнодумец Лайнов отново иска да се намести под прожекторите както винаги нагло и гнусно. Кой чете гнусотиите на този мазник да да му блокира профила?

96

Анонимен

преди 2 години

Дайнов и сие - кога ще напишете нещо в защита на българите. За украинците се загрижили.

95

Ботев

преди 2 години

Долу САЩ! Долу НАТО!!!

94

Ламята

преди 2 години

Просто вижте външния вид на флагманите на "цивилизованият свят"-Инджев,Паси,Дайнов...Сякаш излезли от гр.об ,тр.упове на кл.ошари.Изглеждат като хора разменили душата си срещу 20 стотинки

93

Анонимен

преди 2 години

той от 30 г им слугува срещу заплащане не знае кой е кралят е май вече не сте удобни на световните господари понеже сте напълно несъстоятелни , от колко време ви наливат пари за пропаганда па нищо не сте успели

92

Анонимен

преди 2 години

да блокира фейсбук дайнов трябва да е наистина прекалил те са си от една страна гратаджия и сораджия

91

Анонимен

преди 2 години

На мен компютерът ми е тотално следен отпреди последните местни избори, спрян ми е достъп за коментари в местните сайтове. Познайте защо. Ама не рева. А в първите дни след започването на военните действия при търсене на новини на руски ми излизаше "Моля, терсете само сайтове на български език". След ден-два, като регистрираха търсене на още 3 езика, спряха да ме "предпазват" .

90

Трол

преди 2 години

Блокират за омразна реч .Мен също ме блокираха за обиди на украйнки .Спрете да манипулирате сайтовете си имат правила.

89

Да бега на фронта

преди 2 години

Ама тея ястребчета вместо Да плачат и да плюват от ТВ в ТВ и шляпат във ФБ да се качват в трабантчето на пасито и на фронта... от кревата и баба знае да лае!!!

88

Фашисти

преди 2 години

Даниела Горчева открито и с пяна на уста защитава фашистки тези и фашисти като ген. Луков. От 10 кладенеца вади вода да обяснява как Луков не бил фашист, а бил просто родолюбец. Тя е един от хората, които ежедневно сеят дезинформация и без свян изкривяват исторически факти до абсолютна уродливост. Категоричността и агресивният й стил на изразяване като крайна инстанция не предполагат диалог, а целят единствено насаждане на омраза. Добре, че поне временно можем да си отдъхнем от злобата й.

87

Ламята

преди 2 години

Питайте го дайнов,каква му е била темата на дисертацията на това

86

Анонимен

преди 2 години

Абе прфесоре , да се беше изкъпал малко ли , а не да приличаш на клошар - И аз не знам ?! Ти Украина няма да я оправиш ( има кой да мисли за тоава , пък и силата ако щеш ) , но ти виж та се приведи във вид , а не да срамиш "интелигенцията" !!!

85

IQ 3.14

преди 2 години

щом като имат резервни профили, явно не е баш за тва. но няма друг начин да се изкарат "активни борци", в случй, че се обърне палачинката

84

Анонимен

преди 2 години

А руските, фашистки ***, кога ще ги блокират? Профили, които подкрепят военнопрестъпника и убиец путин са доста активни. Добре платени деца на Луцифер путлеров

83

До Анонимен 85

преди 2 години

"бих предизвикал всеки един прославен журналист на дебат за да ми докаже как западните медии са по верни и обективни и какво в руските медии точно е лъжливо" ххх Че то журналисти в България отдавна няма. Има просто писарушки, изпълнители на политически поръчки. Медия, която отразява едностранно което и да било събитие, е всичко друго, но не и обективна. И тя не може да служи като средство за масово осведомяване. Без значение е в кой край по света се намира. Учи се в начален курс по журналистика.

82

91,

преди 2 години

Не прочете ли заглавието? "Подкрепили Украйна". Защо да се бият "за Путин"? Те са с официалната власт и управление на евроколониата. Защото само така могат да захлебят с дейността си. Къде ще се бият? Натовци категорично отказаха да си цапат ръцете. По-лесно им е да накарат наивници от Украйна да им свършат мръсната работа. Както винаги са правили до сега.