11

Анонимен

преди 2 години

Само Африка ще гласуват, ние сме производители, ако няма спекуланти до излишък няма да се стигне.

10

Икономист

преди 2 години

Да, бе ! Паниката тепърва предстои - благодарение на Просто Киро и Кокорчо , България тегли всяка седмица половин милиард кредити и с тях погасяват идиотиите , които вършат ! Вслествие на това скоро не паника , а глад идва със свръхзвукова скорост у нас ! Олиото е по-скъпо от олиото в Германия ! Хлябът има 50 % увеличение....... !!!!! Иначе , няма паника ! Българите са доволни, че им е празен джобът !

9

ГЕРБ и ДПС

преди 2 години

Цялата паника идва от мутрите на ДПС и Герб, които изкупуват и изнасят зърното в чужбина!

8

Анонимен

преди 2 години

Зърнопроизводителите НЕ са мошеници. Неестествено по-големите им печалби в сравнение с другите сектори се дължат на журналистката-прегоаряща с ЕС Меглена Кунева, която е подписала за субсидии на площ. Когато държават се предстявя от хора, които се избират по умение да плямпат,в добавка с амглийски, е са яростни евроатлантици, така е. А войната ще е дълга. Вече и американците започнаха да го признават. Война за изграждане на нов свят с нов тип търговски отношения.

7

Анонимен

преди 2 години

Паниката тепърва предстои. Никой не се е подготвял за удвояването на продоволствията, храните. Ако дойдат 6,8 млн. бежанци кво прайме? Помислете! Ще ни сменят и езика, и знамето и химна и имената дори, както са го правели с Русите.

6

Анонимен

преди 2 години

Време е за смяна на обществения строй. не може с призовавне към солидарност. Зърнопроизводителите не са били в положение да мислят за инвестиции в зърнохранилища. Както не може град да си построи язовир за водоснабдяване.

5

Анонимен

преди 2 години

Лъжец! Престъпник!

4

Анонимен

преди 2 години

излишна излишна двойно е брашното , и за бензина беше излишно цените се вдигат още за олиото и там излишно няма страшно *** цените хвърчат Киро си се приема като .министър на украйна нас вълци ни яли само с украйна и украинците си се занимава и явно ни тласка към война

3

Гражданин

преди 2 години

Не забарвяйте че комунистите са на власт и ще има глад и недостиг - напълно нормално,

2

Анонимен

преди 2 години

паниката абсолютно не е излишна. И Украйна беше произвела много зърно като количество, но с лошо качество и а го разпродали в чужбина. Месец преди войната хлябът в Украйна е бил дефицит, внасяли са качествено зърно. нещо за купони се пишеше.

1

Анонимен

преди 2 години

След 90 дена не се знае какво ще е ситуацията наоколо. По-възрастните помним как изнесоха реколтата през Жан-виденовото време. Добрият вариант е да се помисли за срочен строеж на по-малки зърнохранилища.