313

еврогей

преди 2 години

И русия се управлява от двойка гейове - путин и шойгу.

312

422

преди 2 години

Ква победа блянуваш? Абе само победи в главите ви червени. Май забравяш,че Ердоган е и е Сирия,и в Либия и путин се задоволи с това,което имаше там,даже доста дръпна назад. Факти

311

ИнХП

преди 2 години

Инфекцията малко му подейства,дозата трябва да се увеличи още,но май е късно. Тоягата трябва да заиграе и путин бързо ще клекне и седне. А томахав,,,упс,тоягата вече е на линия и ще има,,,

310

Анонимен

преди 2 години

Втората световна война започна в следствие на санкции! Умната!

309

Ох

преди 2 години

Показалчето към небето и Ал Багдади го навирваше редовно и хапна един намазан със свинка мас куршym

308

Пирова победа

преди 2 години

Какво спечели Русия от войната досега - една малка част от Украйна, а загуби мястото си сред цивилизованите държави и се утвърди като лидер на държави от третия свят като Северна Корея, Венецуела, Сирия и Беларус. Най-важното е, че Русия е изолирана от Цивилизования свят за вечни времена.

307

Анонимен

преди 2 години

Путин доста изнервен, вижда си края на политическата кариера.

306

Анонимен

преди 2 години

И какво стана накрая..? Русия пак победи, както и в Сирия и Централна Африка.

305

RIP Джуджи

преди 2 години

хуц хуц

304

Чокумба

преди 2 години

Оф, що не си иде на швейцария при кабайчето и да не ни заминава...Кабайчето - както при всеки комунистически режим най убавото месо отива за номенклатурата...

303

Теодоро

преди 2 години

ПУТИН ВЕЛИК ПЪЛКОВОДЕЦ!! СЛАВА РУСИЯ.ДОЛУ укробендерите..

302

Марта

преди 2 години

До подкрепяш Путин.....Военната пропаганда оставя много от нас неспособни да различат истините от лъжите,а виновниците се измъкват на пръсти от отговорност.Важни факти се пренебрегват точно както е планирано.

301

Путин е двуличник

преди 2 години

Не може да избиеш хиляди невинни и да кажеш, че не си имал друг избор.

300

Чукча

преди 2 години

Показва колко дни живот му остава - 1

299

ПЕШО

преди 2 години

До Подкрепяш ПутинИмате предвид децата убити в Донецк и Луганск?

298

ПЕШО

преди 2 години

До Подкрепяш ПутинНикой нормален човек не подкрепя убийството на деца. Някой подкрепя ли американците и англичаните за убитите български деца по време на бомбандировките над София.Много бързо простихте на американците

297

Марта

преди 2 години

Правилният въпрос е кой печели от конфликта в Украина.Светът се фокусира върху кризата на деня,забравяйки предишната здравна криза.Кои притежават химическата,фармацевтичната,хранителната и енергийната индустрии?Кой може да печата фиатни пари?Защо има инфлация и какво се случва с цените на енергията,торовете и храните? Истинската война е между банковите *** и хората и всички имаме причина да бъдем възмутени.

296

Анонимен

преди 2 години

А не ви ли се струва странно,че Украйна ше получи толкова много пари?На Сирия защо не пратиха толкова много?Според мен или се чувстват западните страни виновни,че са я нападнали или Украйна с нещо ги заплашва.Ако са заплахи и изнудване ние няма как да разберем.Над 500 милиарда си е прекалено много както и да го гледаш.На никоя друга държава така не са пращали толкова помощи.

295

Анонимен

преди 2 години

Много аналогово мислене във форума ако изобщо може да се говори за мислене и за форум. Няколко тинейджъри се упражняват в богохулство но в ада ще горят горките.

294

Анонимен

преди 2 години

Донякъде и Запада подтикна Путин да нападне Украйна .След наглото държане на украинския посланик в Германия Андрей Мелник може Путин да е мислил как в името на световния мир ще неутрализира фашистите.Това са чакали само от САЩ и клопката е хлопнала.С един куршум сега неутрализират две заплахи-Русия с атомните сили и Украйна с нейната фикс идея да си има ядрена бомбичка.Да не забравяме как миналата година Украйна заплашваше.