8

реалист

преди 2 години

Има сигнали, а доказателствата от Гугъл!

7

Лол

преди 2 години

Киро : "ВСЯКАКВИ ТАКИВА ПРЕДСТАВЛЕНИЯ". Не съм се смял отдавна така хахаха

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Такива органи в България няма . Това са комунистически организации ,държавни с определени съдебни правомощия и обществени право на подаване на сигнали до предните . При демокрацията това не е възможно и е нежелателно и затова бяха изчегъркани и корупцията се шири свободно и без никакви притеснения за отговорност . Най много някоя глоба и по -живо и по -здраво .

5

Анонимен

преди 2 години

кабинета е зает само с украйна и как да ескалира още обстановката па ако може и във война да ни вкара дреме им за България

4

Анонимен

преди 2 години

Значи кабинетът да се мобилизира срещу себе си. Защо НАП си раздадоха по 32 млн лв бонуси в края на 2021 г, това не е ли корупция?

3

Анонимен

преди 2 години

Ало ЕС, къде блеете руските олигарси се преместиха в Дубай където е и нашето момче лично освободен от ареста там от руски агент. Сърбите защо ги оставяте да си развяват проруските работи и да приютяват другия ни агент там?

2

Терористи

преди 2 години

Печатницата за евро унищожила руския стандарт изпрани в украйна. Парашутиската на еввреите. Кой го интересува сега корупция. Това беше модерно преди ковид. Оставка. Днес ни интересува ти колко рубли ще вложиш за петрол и електроенергия.

1

Анонимен

преди 2 години

Лъжеца вика "дръжте крадеца", но не е точно така, защото Лъжеца е и крадец.