23

факт

преди 2 години

на незнаещите и неможещите да управляват държава , ГЕРБ им е виновен за всичко . нито бюджет направиха нито план за възстановяване , това което ни представят е продаване на надежда .

22

Анонимен

преди 2 години

Ако нацистите в Украйна използват химическо оръжие или биологичното оръжие, което нацистите разработват там заедно с американците, ще ядем ОТРОВЕН ХЛЯБ нова реколта.такаче поълвайте резерва.

21

Анонимен

преди 2 години

ако Путин изолзва ядрено или хим.оръжие ще ядем ОТРОВЕН ХЛЯБ нова реколта.такаче поълвайте резерва.

20

Анонимен

преди 2 години

Кой ги съботира ? Да сложат нормална цена и ще изкупят колкото искат . Разликата е едни 80 лева на тон .

19

Totenkopf

преди 2 години

Защо не са арестувани за саботаж и вредителство? Искат да оставят цялата държава и народ без хляб, както 96-97.

18

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за това предприятие! Нека всички саботираме това престъпно правителство!

17

бай Ламби

преди 2 години

Абе младеж, що не земете да минете сделките през "Техноимпекс" АД?Ако питаш мене тва е най-добрата алтернатива.А и така комисионните ще останат в семейството и кака ти ще е най-доволна от всички.Ейй....захлебихте пак *** еййй....няма оттърване от вас!

16

Вьзмутен

преди 2 години

На буци - орешарски му беше виновен , на тия -герб При баце поне цените бяха нормални

15

Питане

преди 2 години

А до кога ние българските лозари ще търпим Изпълнителни директор на Изпълнителната агенция по лозата и виното - Красимир Коев, бивш агент на ДС, агент ЗОРГЕ да е начало на тази държавна структура? До кога продължава в Държавата да има несменяеми хора? Къде е промяната? А може би става дума само за една подмяна и нищо повече, всичко е по старому нали? Всички трябва да бъдат изчегъртани от Министерството на земеделието,, Министър и неговите заместници! Те нямат нищо общо със земеделието!

14

Анонимен

преди 2 години

Беше ясно, че е тотал щета още когато го предложиха за министър. Всички са от една коза. Единствената им цел е да ограбят, каквото могат. В мътна вода риба лесно се лови. Ще се възползват на макс от ситуацията в лична угода. Ако не беше така, трябваше да са приели закона против спекулата и да са забранили износа на слънчоглед и жито. Както го направиха всички национално отговорни държави.

13

Анонимен

преди 2 години

хАЙДЕ СЕГА ПАК НЕКОЙ ВИ ПРЕЧИ И СЪБОТИРА. ХАЙДЕ СПРЕТЕ СЕ ДЕ

12

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Поредното доказателство , че докато не се изчегърта и последната герберска калинка от администрацията ,, няма да има управия в тази държава

11

Ставри

преди 2 години

Защо плащаме заплати на тия некадърниците, да се оправдават с другиге ли? Сега ти се на власт бе глу. пак? Като не можеш, хайде, вън!

10

Анонимен

преди 2 години

ГЛЕДАХ ИЗЯВАТА НА ПОСОЧЕНОТО ЛИЦЕ- САБОТАЖА СЕ СЪСТОИ В ТОВА ЧЕ ЛИЦАТА НАЗНАЧЕНИ ОТ ГЕРБ СА СИ ПОДАЛИ ЗАЯВЛЕНИЯТА ЗА НАПУСКАНЕ И ЕТО ТОВА ЛИЦЕ КАЗВА ЧЕ ТОЗИ ФАКТ Е САБОТАЖ- ТУК В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СА СЪБРАНИ ТОП И Д И О Т И

9

Ами сега?

преди 2 години

Ха, малък Шошо стана министър, но му е трудно да се справи. Хабер няма. Това да не е СИК? Шошо, не се оправдава с когото и да било. Разбрали, че това не е лъжица за твойта УСТА? Ами сега?

8

Анонимен

преди 2 години

Докато не се изчистят гербавите калинки мир няма да има. Навсякъде са наслагали некомпетентни ***, защото те слушат и изпълняват!

7

Лошо

преди 2 години

Това е на излишната покупкаПшеница има идва и нова реколтаТова дето щяла да стане радиоактивна са глупости но рушветите при покупкара са си съвсем реални

6

Анонимен

преди 2 години

Чегъртай

5

Анонимен

преди 2 години

Трудно могат да се намерят управляващи с по-мъничък авторитет от сегашните.

4

Ко? Не!

преди 2 години

Туй на кой виден икономист е идея? Няма ли да му вдигнат цената на туй зърно така и още повече да качат инфлацията? Не разбирам нещо аз.