37

До 38

преди 2 години

Подкрепям те,но не и в частта за руския народ. Точно този народ крепи Путин. Този народ викаше и празнуваше Крим наш и дори и момента твърди,че украинците сами се бомбардират....въведа думата руснак е вече обида....

36

Да, така е

преди 2 години

Колкото им да не им се иска на руснаците, те нямат полезен ход. Войната ще ускори не само отказа от руския но и изобщо от петрол. Дори и да имаме 2..3 години по голямо търсене на петрол в крайна сметка зелена сделка ще успее. Досега България съзнателно заради корупционни облаги не прави нищо, но само от фотоволтаици на покривите все едно имаме един реактор ядрен в повече.

35

резил

преди 2 години

с чиста енергия може само да си измиеш гинитслите

34

Край

преди 2 години

Сега беше момента България да спре да плаща за вредните емисии на ТЕЦ овете си. Извънредна ситуация е - война. Включително и търговска и енергиина, а ние наливаме едни огромни пари неизвестно къде и защо.

33

Край

преди 2 години

Зелната сделка беше възможна само в свят без противопоставяне, без стремежа на великите сили да се унищожат взаимно. Никой няма да ограничи ползването на евтните енергии от петрол и въглища и АЕЦ. Това означава този който не го направи да го изпревари икономически /демек и военно/ и да го удуши.Зелената сделка приключи. Комините на тецовете ще пушат. ДВГ колите също.

32

Анонимен

преди 2 години

А като свършат запасите ? В една стая имало три копчета зелено жълто и червено . Европа натиснала зеленото копче ,Китай жълтото а за Русия останало червеното копче :)))

31

Зелени финансисти

преди 2 години

Зелената нискоинтелигенция си мисли че човек едва ли не всяка година може да си купи нова кола. Само преди няколко години същите ви караха да купувате дизели. Сега хайде на електрически коли. Да бе добре, но от днес за утре няма как. Чисто финансово. Харесвам зелената идея. Твърдо съм зад нея, но зелените политици водят икономиката към крах, а хората към просия.

30

що ли

преди 2 години

До Дрън дрънмисля , че златото в русия не е само в резерва им ??? просто путин глупаво изнасяше част от него да го продава за долари които му ги блокираха . просто сега целия добив ще остава в русия и малко трудно ще свърши резерва му

29

Разбира се

преди 2 години

От статията, че всички потребители на петрол трябва да си пробием пода на колата и да се движим Кото Флинстоун. Това е зеления приход.

28

Дрън дрън

преди 2 години

Виждате че горивата паднаха. Ще паднат скоро и на бензиностанциите. Русия продава на безценица на който може да и купи суровините. Иначе фалират. Продават евтино на Индия (и други държави), а Индия разпределя и транспортира ресурсите към САЩ. Режима на Путин е в безизходица. Скоро парите му свършват и ще посегне на златния резерв. Като свърши и той е до там. За това сега обръща лопатата и иска мир със Зеленски. Много напрежение има в Русия и руския беден изстрадал народ.

27

Анонимен

преди 2 години

Преди ни къпеха с "светлото бъдеще" , днес с "чиста енергия".И в двата случая носители бяха неумни пропагандатори. Преформатираха се, но по неумни дори станаха.Ще караме на водород, ще събираме от кравите газ и ще гоним вятъра. И що всичко това, щото кръжок неумни евробюромрази, не разбраха, че с преливане от пусто в празно не мо е нищо да напълниш. А и да си устройва щастието на чуждо нещастие е до време.

26

Пустиняк

преди 2 години

Още една добрина, която без да иска злото ботокс-старче причини!

25

БАНко

преди 2 години

НАЙ , АМА НАЙ *** ЗАГЛАВИЕ !!! ИЗЛИШЪКЪТ В РУСИЯ Е СВЕТОВНА КРИЗА А НЕ РУСКА !!!

24

Читател

преди 2 години

До аха, ето къде ...+1Същите похвати, само че сега билито е заместен от зеленски.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25. Ще гони май вятъра Великобритания.

22

Анонимен

преди 2 години

А защо решихте, че в Русия има криза?

21

Аха, ето къде била

преди 2 години

причината... Създават се умишлено кризи, пЛандемии, войни, инфлации, дигитализация, за големия рестарт.... Просто ни прожектират едни и същи анимационни филмчета, само аниматорите са различни, целта е една...

20

Анонимен

преди 2 години

20 - ти в щатите ли зареждаш или в България. Щото тука всичкото е от Руски нефт + малко добавки

19

Даааа

преди 2 години

ще, ще. Те китайците без пари ще ви ги правят. И без ресурси. От въздуха. Извадете пръстите от контакта, че харчите ток само.

18

Да, да

преди 2 години

Енергия непоносима за плащане. Интереси на нови олигарси. Старите бях за въглищата, а новите за зелена енергия. Бла, Бла. И Байдън, и Майдън, и Зеленски, и Червенски, който и да говори. Войни за пари, пазари и смърт на обикновени и лесно манипулирани хора. "Демокрация". Му ха ха ха ха