19

Анонимен

преди 2 години

Аз живея в Германия.Тук преди 10-тина години при гонка загина човек.Двете пишлемета,участвали в гонката / около 25 годишни/ получиха доживотни присъди,с 15 годишен срок до първоначална молба за намаляване на присъдите плюс конфискация на имуществото.Оттогава гонки няма.

18

Емил Димитров

преди 2 години

Да дойдат на пистата да се гоним. Ще видят как МПС за 10000 лв. наказва техните за 500000 и нагоре лева. ***!

17

Краси

преди 2 години

А ако бяха убили някой,както при случая Милен Цветков?

16

тате

преди 2 години

До До Георги - тате е обвиняем за разпространение на наркотици, а по последни данни това не е "съвсем легален бизнес", ако за Вас е обратото ще имате проблем с някои институции...толкова за "бизнесмена" собственик на Годзилата... за справка - новинарските емисии на големите национални телевизии

15

Qanon

преди 2 години

ко стана със синковеца на Софка? оправиха ли момчето?

14

Анонимен

преди 2 години

Що за глупост? Една година обществено полезен труд по 12 часа - да чистят след катастрофи например или да залесяват паркове и градинки. Актчета, 3к глобичка, ауу... лиGотия.

13

Анонимен

преди 2 години

Макларъна го спрели от движение за 3 месеца.ха-ха. С щетата която има от катастрофата колата практически е спряна от движение за поне 1година.Да не говорим че вече не става за нищо .Тате изгорЕ с 200 К ойро

12

Анонимен

преди 2 години

А защо не се конфискуват автомобили при подобни изключително нагли и заплашващи обществото ситуации?!

11

Анонимен

преди 2 години

Киро нали щеше да ни оправиш държавата тея защо още ги има?

10

Старшинката

преди 2 години

Интересно, изтриха ми коментара!В него се казваше, че едно време в нормалната държава, щеше да има гонка за 18-годишните, но в казармата.

9

До Георги

преди 2 години

колата е на баща му, не е негова. и не, баща му не е крадец или сводник - бизнесът на човека си е легален и е от много години.че е карал с несъобразена скорост, карал е, ама интересно що нищо не казвате за тоя дето се изнася и спира на средата на черни връх... и не, никой не му е скачал на бой (това ще се доказва тепърва в съда)

8

браво бе

преди 2 години

Лелеее, само 3000 лева глоба!Само едната джанта на Нисана, най-вероятно е 3000 лева.

7

Анонимен

преди 2 години

На ти ще и се проверят ли доходите и дали са платили данъците, ако не са да конфискуват всичко.

6

Анонимен

преди 2 години

Тия пкльовци сигурно трябва да убият някой и тогава пак сигурно няма да бъдат осъдени.

5

Анонимен

преди 2 години

Откъде пари за такива коли? Разпънал се е як чадър над синовете на сводници, к9рви, чалгапитеци и всякаква ИZМЕТ.

4

Георги

преди 2 години

Веднага да се провери как 18 годишен е притежател на кола за 200 000 100% е синчето на някой мастит крадец с малки топки и също толкова плитък мозък.

3

Анонимен

преди 2 години

Нямало пострадали а само материални щети, сякаш ги оневинява това твърдение?! Ами ако някое от тия келвшчета беше връхлетяло автобусна спирка или майка с бебе? Щеше ли да се окаже че някой им е сипал хероин в чая?Нито дума за това как са се събрали ДА ЗАПЛАШВАТ потърпевшия чиято кола са потрошили.НИТО ДУМА че единият е син на известен сводник.УБИЙЦИ като тоя който затри Милен Цветков.

2

аз

преди 2 години

Пускайте младежа бе, той никога повече няма да прави така, освен това ще му правят бал, ще учи после, да не забрявяме че се грижи за невръстните си братче и сестриче, за инвалиди мама и тате, и за капак на всичко е единствен работещ в семейството. Извинявайте - бабите и дядовците му също разчитат на него!

1

Анонимен

преди 2 години

от малки трябва да се учим да налагаме своето иначе от нас ще стане най-обикновени проссти бачкатори на заплата