91

АМАН от крадци

преди 2 години

Какво прави в парламента този нагъл крадец на милиарди през отработени схеми ..Много години ограбваше България и българския народ през отработени схеми..До 1000 години затвор за него и БОрисов ..

90

а бе

преди 2 години

Явно сте в играта с ПП щом още сте в парла мента

89

Гъттай прасето

преди 2 години

Няма ли да се намери някой смел българин да колне прасетата и да достави индустриален допамин на изстрадалото българско население и да размърда малко опърдянaта конкуренция на политическата/нарко и икономическата сфера?

88

Проблема на Борисов

преди 2 години

Борисов беше обичан от всички българи, а се докара до ***, която се влачи по пода, притискан от всички ъгли. Чете се по очите му. ИСТОРИЯТА познава къде-къде, по-велики владетели на тези земи. Молете се на всевишния да се роди новия Симеон в нашите животи. Иначе, ще останем в историята като "мизерния преход".

87

Проблема на Борисов

преди 2 години

Проблемите на Борисов дойдоха от това, че възприе твърде мощно руско-турско влияние в гъ3ицата си.

86

Gladna Koko6ka

преди 2 години

Проблема на Дончев е, че в отчаянието си кани Гугъл, когато трябва да кани Кьовеши, която да пльосне Толупа по тумбак на паважа, да му сложи едни свински опашки и да го закара в бус и да го осъди в Страсбург от името на всички покойници, които си отидоха заради него. Неправилна преценка на Томито, по мое мнение е дори малко психотична, граничеща с някои ментални заболявания, но не съм спец. Няма да давам квалификации към тоя момент.

85

неангажиращо мнение

преди 2 години

Ако има проблеми в прокуратурата, то парламента трябва да ги реши. Нали сме република с парламентарно управление. Кьовеши няма да реши нищо. Така наречения план за възстановяване се отлагаше първо заради отказа ни от Истанбулската конвенция, а сега е заради липсата у нас на Брюкселската риторика срещу Русия. Това няма как да ни го кажат, защото не е дипломатично.

84

Анонимен

преди 2 години

Гроб колкото и крадени пари да наливате сте политически труп като предишните партии скоро чакаме разцепление!Хората имат по 3,4 постоянни партии а от нашето СДС и БСП се нароиха 100 ***!

83

Анонимен

преди 2 години

Такова нещо като план за възстановяване няма. Това е модерен термин налаган от американското правителство навсякъде по света. Плана за възстановяване е нещо като LGBTQ обществото. Знаеш, че го има ама, ама никога няма да имаш полза от него.

82

до №86

преди 2 години

Мали, ами ако го турне при бай Ставри за кюлчетата? Дали ще я подкрепя още или ще смени плочата? (филм, който сме гледали многократно)

81

до №84

преди 2 години

Борисов не е канил Кьовеши защото не е искал да се излага България пред света. Поне така си мисля. Б. Борисов пазеше рейтинга на България пред света и се опитваше да вкара България в МВФ, за да не могат повече комунистите да фалират България. Защо им е Кьовеши? Попитайте ги! Попитайте Борисов! През 2019 Борисов каза: "Кьовеши има нашата подкрепа за поста, просто при определянето на хора за високите европейски позиции не е нужно да се говори предварително, както обикновено правят от опозицията".

80

Г-жа Лаура Кьовеши

преди 2 години

Не знам дали ще имам време да се срещна с лидера на ГЕРБ в настоящата си визита, ако не, остава само да се надяваме да се срещнем скоро специално двамата.

79

Ние от 80

преди 2 години

До до 80 - ами гледам, че бати Бойко не я е канил нито веднъж на визита, не знам по каква причина, но подозирам че е защото няма очи да я гледа, заради купюрите с евра и златните кюлчета в нощното му шкафче. Това е само мое предположение, де. Вие как мислите?

78

Анонимен

преди 2 години

ПОСКЪПВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА. ОСТАВКА, КИРООО!!!

77

до №80

преди 2 години

А Вие как разбрахте, че не я харесват? Следя новините ежедневно и слушам от различни източници интервюта и брифинги. Никой не е проявил непоносимост към Кьовеши. Напротив, ако има някой да се плашунка и да се страшунка от Кьовеши това са олигарсите клиенти на прокуратурата в България. ГЕРБ няма от какво да се страхуват. Картите паднаха както виждате ще живеете в пъти по- зле заради аматьорите мошеници от ПъПъПъПъ.

76

Л. Кьовеши.

преди 2 години

Благодаря за поканата, г-н Петков! Стария МП и настоящия ГП не ме канат никога никъде, не знам защо. Новата власт определено е по-добре от старата.

75

Абе?

преди 2 години

Абе? Някой знае ли защо от политическа партия ГЕРБ нещо не долюбват ГП на ЕС, г-жа Л. Кьовеши? Какво не и харесват?

74

1

преди 2 години

Вината е изцяло на това лице на снимката,една от хилядите *мини*заложени от герб-комунисти.

73

Брадавици, Папиломи

преди 2 години

Гербажиите се познават по папиломите по лицата. Не знам от къде го хващат това. Може би при някакъв ритуал на поГЕРБ-ване или нещо подобно.

72

Крилати фрази

преди 2 години

"днеска е война" - Бати Бойко