29

Тошо

преди 2 години

Не търсете, намерите ли .находище и тук ще западат едни круши...!Да си я караме така, и по-спокойно !Примери бол...Сирия Ирак Украйна ....все богати на находища страни, не са видели ни Слънце, ни Луна, само облаци от бомби !

28

Анонимен

преди 2 години

Освен, че купувахме скъпо руски газ, помогнахме на Путин да си направи армия и да държи партии като БСП и Възраждане. Национални предатели.

27

Анонимен

преди 2 години

В Черно море има и сероводород, освен петрол и газ, въпросът е защо чак сега като опря ножа в кокала. Ето колко независима е България.

26

Анонимен

преди 2 години

Има два варианта да сме толкова зависими от руския газ и петрол, първия е руснаците са казали "купувайте само от нас или ще имате проблеми" и Бойко е клекнал, другия вариант е да са платили едни пари на едни хора, та народа хем да коприва скъпо, хем да няма от къде другаде, а за това са виновни пак хора близки до ГЕРБ.

25

Fallschirmspringer

преди 2 години

""дискутират и проекти за шистов газ, и ако има технологии, които са безопасни и екологични, подобни проекти могат да се разработят и в България,"" Няма такива ,но има отровени подземни води и рязко увеличаване на онкозаболявания сред населението, а в дългосрочен план обезлюдяване

24

Ганю Джорджев

преди 2 години

звънна ми телефона, ама по-особено така, "международно", гледам...Путин, каза ми, че ми е осигурил нефт и газ от Азербайджан и Катар, само да ида и да си го взема, ама друг път.След малко пак така, тоя път дедо Джо- и той ми каза същото. После оная Урсулата и тя това ми говори. Е, аз сега ще чакам да стане "друг път" и тръгвам, само не знам как ще го нося.

23

Случаен минувач

преди 2 години

В Турция вече добиват ток от сяроводорода в Черно море. Ние, както обикновено, лапаме мухите.

22

вом

преди 2 години

Да,но сега ли се сетихте....времето от проучване и откриване до разработване в оптимистичния случай е двадесет години....

21

Шах

преди 2 години

Добиваме 10 тона злато годишно , но златото не е за нас .Радваме се , че имаме работа .

20

Анонимен

преди 2 години

Намаляването на вноса на руски газ с 80% ще съсипе икономиката на Европа! Европа се самоубива ритуално. И ние сме в кюпа!!

19

Анонимен

преди 2 години

само едно нещо ми прави впечатление - нищо не се е променило - каквото си беше положението при бойко, такова си е и сега - все още ни виждам Промяната, с изключение на ежедневно нарастващите цени на стоките от първа необходимост. *** Продължаваме промяната стана Продължаваме Потъването ?!

18

Тираджията

преди 2 години

Нищо няма да стане.Ще се скарат кой да открадне парите и кой да разпределя газта.

17

???

преди 2 години

С шистовият газ ще се отрови цялото население.В голяма част от Дунавската равнина и Добруджа селата и градовете се снабдяват от помпени станции и от подпочвените води.При извличане на шистов газ се замърсяват подпочвените води и сме до там.

16

Анонимен

преди 2 години

Хан Аспарух е спорно с Турция и Румъняи които го помпят и означава война. Дори и да е бг пак ще се заграби от НАТО и канацки фирми както ограбиха бг злато.

15

Анонимен

преди 2 години

Всички удобно забравят, че сероводородът е гориво.

14

Анонимен

преди 2 години

За щастие под Добруджа няма нефт нито газ. Имаше преди време мисля Тотал и Някакви американци правиха проби. Фермерите в Добруджа много пищяха, нямаше ефект, но после спряха сондажите. Откриха че нефта и газта са под Черно Море. Под водата на Черно Море. Тогава пазара беше друг и цената на суровините не изплащаше нефтена/газова платформа. Сега не знам. Дали обикновения български гражданин ще получи облаги при евентуален добив на газ/петрол в Черно Море също е доста спорно.

13

Анонимен

преди 2 години

Има миди и мноооооооооооого пясък.Това ще намерите.

12

ПроСоТо

преди 2 години

Доколкото знам,такива сондажи са правени още от Живков и са доказали,че ИМА нефт и газ под нашите териториални води...Но тогава,по "политически причини",нещата се прибраха в папки из архивите..Сега пък нашите "НОВИ СЪЮЗНИЦИ",разбирай ГОСПОДАРИ,в никакъв случай няма да позволят да започнем наш добив на нефт и газ..Така е с КОЛЕНИЧИЛИТЕ ВАСАЛИ-никой ги небръсне заслива..

11

БАНко

преди 2 години

НАЛИ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ БЕШЕ ОТКРИЛ НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА МИЛИАРДИ Х МИЛИАРДИ !!! КОЛКОТО МИЛИОНИ КИЛОМЕТРИ МАГИСТРАЛИ !!!

10

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата глупост ще е при тези цени на зърното да отровим Добруджа за да имаме газ за два месеца.