506

Анонимен

преди 2 години

То няма смисъл да влизат в Украйна, Нато праща самолети руснаците ги свалят, чиста сметка самолет във въздушното пространство на украйна (Враг) има с какво да се прихванат и ще се свалят. Остава и да не знаят как да смалят МиГ-29....А турските байряци май дават зор на украинците да ги пилотират че почнаха да падат по Чехия, Полша и Румъния.

505

Идеалист

преди 2 години

Боже, скоро не бях чел ***!

504

Анонимен

преди 2 години

Украйна бяха предупредени от НАТО и са скрили ПВО. Но Русия не бързат и може и с ракети ще бомбят с години Киев и Лвов. Украйна свършиха ПВО и сега молят бг.

503

Стоко

преди 2 години

До irkdНе ни "дадоха" техника защото това не е ссср и се очаква сам да изработиш благата и материалната си база. Вие червените тикви сте свикнали само някой да дава. За последните 30 години единственото нещо, което "произведохме" беше чалга и мутри.

502

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Ама наистина ли мислите че с тая блиивоч ще заблудите някого? Жал ми е за този който си дава парите за "работата" ви. Ефектът е обратен.

501

Анонимен

преди 2 години

Отворко "Някой" ти си с повреда на главния мозък от мътния поток фейкове, с който ни заливат под формата на информация тука. Но преди да пишеш глупости, виж какво казват американските специалисти - Руснаците напредват почти както ние в "Пустинна буря", а руската армия е на второ място по сила след американската. (Това го заявяват от Пентагона)

500

Анонимен

преди 2 години

Поредната порция глупости от западната пропаганда! Кой ви излъга, че Русия не владее небето над Украйна? Какво стана с чуждестранния легион, примерно, когото един руски самолет за две минути ликвидира чрез 7 ракети? Вижте числата - колко самолета са свалени на Украина и после лъжете така бомбастично. Ясно е, че ви плащат да публикувате тези глупости, но поне малко това, което публикувате трябва да прилича на истина.

499

Някой

преди 2 години

Само наивник може да си мисли, че рашките могат повече от това. Толкова са им възможностите, рушат и обстрелват обикновените хора с надеждата, че ще се предадат. Тръгнат ли назад без да им се заповяда собствения им велик вожд ще ги избие всичките.... а той си седи в бункера и сънува новия СССР озъртайки се дали някой от неговите няма да му свети маслото.

498

irkd

преди 2 години

Да повторя за неразбралите: Защо натовска България има само няколко съветски /руски/ самолета, защо от 2004 до сега само разрушаваха отбраната ни, защо не ни дадоха техника ?!? СССР за 10-ина години след 2СВ ни направи армия, даде ни техника, къде бяхме, къде сме сега ?!? о, продажни ми българиноооо

497

да питам и аз:

преди 2 години

А защо по нашите медии нищо не се казва за укро-нацистките батальони Азов, Айдар, Десен сектор и др. и за техните зверства?защото никой не пита, пропагандата в БГ е върховна, и народа кълве, ли кълве. ЕДНО Е ЯСНО: САЩ снабдяват Украйна с оръжие, явно става страшно, а кво правим ние с нашите съветски 5 самолета ?!? Защот НАТО за 18 години не ни даде нищо, а СССР за 10 ни построи армия и ни даде техника, защоооо ?

496

Реалист

преди 2 години

Украинските сводки са като сводките на вермахта от 1944 г. Аха утре да превземем с контра атака Москва.

495

Дядо Стайко

преди 2 години

А защо по нашите медии нищо не се казва за укро-нацистките батальони Азов, Айдар, Десен сектор и др. и за техните зверства?

494

Анонимен

преди 2 години

Тази дезинформация ,ставаа вечее смешна.Още на седмиият ден украинските ВВС бяха унищожени.

493

Анонимен

преди 2 години

Немците най- много разчитаха на руската газ за зелената си сделка. Най- много милиарди те наляха на Путин и още наливат, но сега дали едни малки ракетки за ниски цели и много направили... А Шрьодер служител на Путин! Ако толкова си дал на Путин поне да са помислили за влиянието си върху него и някакъв контрол...

492

Анонимен

преди 2 години

И само да допълня - въпреки радарната информация от САЩ, Русия ако реши може да смаже украинското ПВО, но на цената на много жертви от двете страни - избомбени предполагаеми ПВО силузи (някои които изобщо може да не са такива и да загинат невинни) и много свалени руски пилоти. Като цяло руснаците наистина се отнасят към украинците като към братя, но в даден момент може да прелее чашата на търпението

491

JORDAN

преди 2 години

Този тип анти СССР диверсия каквато провеждат през наркоманизирания ПУТИН е разработвана от 9 май 1945 година.. /вижте тн "виетнамизация" на войната.Чака се украинските/СССР въоръжени да ликвидират руските /СССР войници пратени от диверсанта ПУТИН за братоубииствена война.. Наркоманите от САЩ се кефят на рекламните анти РУски ,анти Украйнски убииства и палежи..

490

Анонимен

преди 2 години

Аз мога да кажа защо - погледнете flightradar-а и ще видите едни огромни американски самолети, които кръжат 24 часа в Румъния и Полша - това е реално огромен участник във войната, защото дава радиолакационни данни на Украйна и на практика Украйна си е изключила радарите, а просветените знаят, че ПВО-то се издава точно чрез просветването на радарите, така че украинското ПВО на практика е непокътнато. По същата причина САЩ не напдна Сирия - руснаците включиха радари в средиземно море.

489

АМАН от наркомани

преди 2 години

Водещи терора против Русия на територията на Братска Украйна чакаха заповеди.1.За ликвидация на вкараната на територията на Украйна военна техника чрез доказно ефективни американски оръжия..2. ТЕрор против Русия вкл против Москва от добре обучени и въоръжени терористи с бази в Москва и други градове..За сега от САЩ не дават такива заповеди на ПУТИН..

488

Алцхаймера Кукундел

преди 2 години

Става това , че не искат да бомбардират както трябва и както са учили и знаят Жертвите ще са много и неоправдани .... За изтребители , не говоря ...у, укрите просто нямат ... Не приемайте щаденето на хора като слабост .... Все пак това е Украйна , 80% смесени бракове ...., друго ще е ако започне " голямата месомелачка " ,но тогава няма да има кой да задава *** въпроси и пише още по-*** статии

487

Дзивко

преди 2 години

Абе верно ли искате да пуснат стратегическата авиация и да изравни всичко, имат си някаква тактика и си я гонят, май им пропадна блицкрига и сега гледат да държат източна Украйна като коз в преговорите, няма война която да не е завършила с мир, въпроса е да е взаимно изгоден