24

Климбо

преди 2 години

Иначе бягаме със кола за 100 000? ! Тия ,,бежанци" не са за оплакване! Богаташи бягащи от Украйна за да не си загубят богатството!

23

Анонимен

преди 2 години

Америка също трябва да Ни помага !

22

Анонимен

преди 2 години

Нека приемаме бежанци , но ЕС също трябва да отпусне парични средства на България.Да не е само на Наш гръб .

21

Анонимен

преди 2 години

Подменят нас българите с украинци. Ако дойдат 7млн.бежанци и кво прайме? Ние сме 7млн.,а те 42млн.Край с нас. Ще остане Кирчо и Кокорчо да им се усмихва.

20

Анонимен

преди 2 години

Лъжат! Не ги дават на хирелиерите, а на бежанците да им ги дават. От своя страна бежанците седят в хотелите като гости и нищо не плащат. Бизнесът се е хванал за главата. Нямат пари да ги хранят и фалират. Богатите украинци изкупуват всичко живо и хотели и друго. Скоро няма да ни има.

19

Баба.

преди 2 години

Оправиха лобито на богатите хотелиери! Защо не ги дават на личност! В Полша дават еднократно 300 злоти! Алчните ни работодатели( не заплатодатели) очакват робиотници!

18

Не ги е срам

преди 2 години

Схемата лъсна една украинка с 2 деца в една хотелска стая =3600 лв.на месец директо у джоба на тия *** хотелиерите е на тва му се вика държавно крадене като за последно нали тия хотелиери ги канеха тия бежанци сега що риват ,а как ще докажат истинската бройка настанени ,и там имаме поне 2 наум

17

Анонимен

преди 2 години

Щом са бежанци , мястото им е в бежански лагери . За едни бежанци така , а за други - хотели ,почивни станции , къщи за гости , помощи , пари от държавата , привилегии !?

16

Анонимен

преди 2 години

Българската държава дава на един украинец повече средства, отколкото получава средния българин и в пъти повече отколкото получава пенсионера, работил 40 години. За мен това е скандално.

15

мак

преди 2 години

До Кирил. Местата ще са заети. При този наплив няма да остане нищо свободно.

14

А заплата 1200 кога?

преди 2 години

минимална имам в предвид, естествено, или още не се наядохте и накрадохте, продажници!

13

Анонимен

преди 2 години

Не се хапе ръката,която те храни. Не случайно народът си го е казал. Сега да отварят хотелите за украинските пеперудки,да упражняват професията си хахаха

12

Кирил

преди 2 години

Гледайте позитивно на ситуацията. Ще има апартаменти и хотели бол и на добри цени. А при повече късмет и малко мисъл, може и да подобрат качеството на услугата и да не ходим в Гърция. Щото пандемията свършва.

11

Геантанамера ПЕРАЛНЯ

преди 2 години

е Бг Туризма за мутрохотелиера!

10

морски

преди 2 години

До Хасфалт-- братчед...българи идваха от Европата със резервации оттам евтини. Идваха на заслужена почивка, държаха се прилично.

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В Полша се плащат между 7.50 и 8.50 евро на бежанец. В България,където сме най-бедни в света дневните да ПОВЕЧЕ от 20 евро. Освен това на хотелиерите не им е нужно да имат сезон,щом политическата мафия им пълни хотелите. И да не забравяме,че същите хотелиери,които са каймакът на проституцията и наркотрафика се сдобиват и с гарантирано "месо" за гавра.Факт!

8

морски

преди 2 години

Сезон 2022 ще има. Безкрайни пазарлъци по морето обаче? Не вярвам...

7

В.

преди 2 години

Не бих отишъл на място, където има нацисти.

6

Анонимен

преди 2 години

Ами разбира се, че украинците ще си анулират почивките, след като могат да дойдат като бежанци на държавна издръжка. :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Дебелосер___ковците в министерски съвет лесно харчат парите от данаци. За бг няма детски градини ,пенсиите са по 10-15 лв на ден а на онези със скъпите джипове от украйна 40 . Споко скоро ше ви иДухамееее